Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

Breathelast, Taking Back August, Neon Prophecies, Reverse The M – Core Nights

După lansarea primului single, trupa a început să lucreze din greu la primul său album, EP-ul „The Devil’s Crown” – lansat în septembrie 2021.

În prezent, cei cinci membri ai trupei compun melodiile care vor fi prezentate pe primul album de studio, care va fi lansat la sfârșitul anului 2022.

Link-uri Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/TakinBackAugust

Instagram: https://www.instagram.com/takinbackaugust/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0MQJNrj29xhgDCAlSB4Dp5…

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCtykzXlWRNzpLaw7y1b6wAw

Neon Prophecies este o trupa de symphonic deathcore din Bucuresti. Formata in martie 2019, trupa si-a dezvoltat stilul de-a lungul anilor pana a ajuns intr-o zona mai extrema.

Facebook https://www.facebook.com/neonpropheciesband

Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=vAdMY66C9Pw…

Instagram https://www.instagram.com/neon_prophecies/?hl=en

Spotify

https://open.spotify.com/album/7Koo2UrpxcuoRYpPq3ooho…

Victor Manescu – chitara

Alexandru Stanescu – chitara

Vaggelis Valasidis – voce

Andrei Dumitrescu – tobe

„Reverse The Moment” este o trupa de metalcore din Oradea, formata in anul 2016. Trupa este compusa din Bogdan Hasas (Voce/Chitara), Denis Olar (Chitara Lead), Alex Marcon (Bas) si Seba Inocentiu (Tobe).

Trupa a lansat primul E.P. intitulat “Empty Words” in Iulie 2020, alaturi de un videoclip pentru piesa “Suffocating”, iar in prezent lucreaza la primul album full length “The Victim”, ce urmeaza sa fie lansat cat de curand.

“Overthrow”, “Remedy”, “What It Takes”, “The Victim” si “Hollow Eyes”, un featuring cu Shawn Spann, vocalist la trupei “I, The Breather”, au fost lansate ca single-uri ce vor fi incluse pe album si sunt disponibile pe toate platformele de music streaming. Facebook: https://www.facebook.com/reversethemoment

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1ilMEn29JiW1ldLawnDRIQ

Instagram: https://www.instagram.com/reversethemoment/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/016EHTDli5ZBCoDM35ihTK…

* Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.

Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.

Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.

Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.

Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.

În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.

Sursa: Quantic/ facebook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută