Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Brazilian Trip 3MCG @ Green Hours

Brazilian Trip 3MCG

Brazilian Trip 3MCG @ Green Hours

 

Green Hours prezintă: Brazilian Trip 3MCG

  • Mara Halunga – voce, pandeiro
  • Cauê De Marinis – ghitara
  • Gabi Matei – baterie

 

Mara Halunga și Cauê De Marinis Project s-a născut în luna mai a anului 2018.

O manifestare autentică, ce aduce din Brazilia, pe lângă binecunoscuta bossa-nova, și exprimări mai puțin familiare, dar tradiționale, din care rezultă o călătorie sonoră ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro și rămânând într-o continuă căutare și extindere.

 

Gabi Matei este unul dintre muzicienii noii generații de artiști români, un toboșar atras de lumea improvizației muzicale. Cu un vocabular muzical bogat reușește cu succes să se conecteze cu sound-ul diverselor proiecte în care activează. Formarea ca toboșar de jazz a fost influențată de coordonarea pianistului și profesorului Mircea Tiberian în timpul cursurilor Universității de Muzică din București și participarea la workshopurile de specialitate din țară și din afara țării. În prezent studiază la Prince Claus Conservatoire din Groningen, Olanda.

Ceea ce vă propunem nu este doar un concert, este o invitație pe pământ sud american, într-un eveniment cu povești muzicale, cu sonorități aproape de tradiție și încărcate de multă iubire. Propunem o noapte colorată, veselă, dar și puțin melancolică, trecând prin samba, MPB ( música popular brasileira) și bineînțeles, bossa-nova.

 

  • Preț bilete: 60 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

 

bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Green Hours

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută