Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Târg

BraSHOPia @ Hotel Aro Palace

BraSHOPia

BraSHOPia @ Hotel Aro Palace

BraSHOPia este conceptul prin care ne dorim să povestim tuturor că frumosul nostru oraș Brașov și toată această zonă minunată în care avem norocul și privilegiul să locuim are o multitudine de artiști și artizani talentați și dedicați.

Pentru a sărbatori acest lucru, ne-am gândit să reunim cât mai multe talente și povești sub cupola unui târg de artă și design, a cărei primă ediție va avea loc pe 9 si 10 decembrie 2023, în eleganta locație Aro Palace, la etajul 1.

De ce BraSHOPia? Pentru că acest proiect este în principal despre artiștii și artizanii din BRAșov, despre SHOPping responsabil și sustenabil, despre un mod de a sprijini comunitățile creative locale, despre produse și cadouri originale și autentice care vor sădi artă și vor bucura inimi.

Organizatoarele acestui târg sunt Getty Tatomir și Laura Bercean, membre fondatoare ale brandului No Asha Da, și el #ProudlyMadeInBrașov.

Vă așteptăm cu drag pe 9 și 10 decembrie la Hotel Aro Palace – etaj 1, între orele 10 și 20, să intrăm în spiritul Crăciunului, să căutăm cadouri deosebite, create de artiști, artizani și producători locali și să ne bucurăm împreună de artă, design, comunitate.

Ne vedem acolo, da?

BraSHOPia team,

Getty & Laura

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută