Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Bigamul…După 20 Ani

Producător : TEATRUL MIC București
„Bigamul…după 20 de ani” (Prins în plasă) prezintă încurcăturile și situațiile mai mult decât amuzante provocate de taximetristul John Smith, atunci când încearcă să păstreze aparențele de soț și tată devotat celor două familii aflate în două cartiere distincte din Londra.
Piesa „Prins în plasă” scrisă de faimosul dramaturg și actor britanic Ray Cooney a înregistrat un succes uriaș pe scenele teatrelor din Europa și din America și a fost nominalizată în anul 2002 la Premiile Olivier.
Pe scena Teatrului Mic „Bigamul” a mai cunoscut o montare de succes în anul 1993, cu Dan Condurache, Mihai Dinvale și Dana Dembinski- Medeleanu în rolurile principale.

„BIGAMUL Teatrului Mic în regia lui Gelu Colceag, asistent regie Teodora Petre, cucerește spectatorul oricât de pretențios, deprimat, mofluz ar fi acesta, făcându-l să râdă în hohote, să se simtă prins în vârtejul încurcăturilor ce parcă nu se termină, să simpatizeze absolut personajele, departe de orice morală sau judecată critică. (…)Pe parcursul celor 100 de minute de joc râzi mult, curat, sincer, fără interogații. ” – Alina Maer
Autor: Ray Cooney
Traducere de Marian Popescu
Regia artistică: Gelu Colceag
Asistent regie: Teodora Petre
Scenografia: Ioana Pashca
Distribuţia: Claudiu Istodor, Simona Mihăescu, Ana Bart, Vlad Corbeanu, Vlad Logigan / Rareș Florin Stoica,
Silvana Mihai / Claudia Prec, Viorel Cojanu

Sursa: Teatrul de Stat Constanța

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută