Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Big Little Festival 2024 – Ziua 3

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, în primul week-end din vacanța de vară a școlarilor!

Big Little Festival este un festival pentru oameni mari și mici. Este nu doar un loc, ci un mod cât mai plăcut pentru ca părinții să petreacă timp de calitate alături de copiii lor.

Festivalul are loc în inima României, în orașul Râșnov, astfel încât accesul să fie cât mai ușor pentru familiile din toate colțurile țării.

O mulțime de activități îi așteaptă pe cei mici și pe cei mari deopotrivă, toate având același lucru în comun: sunt gândite să fie făcute în tandem de către părinți și copii.

În plus, pentru că Dino Parc Râșnov este partenerul Big Little Festival, fiecare bilet la festivalul nostru vine la pachet cu intrare gratuită și nelimitată, pe toată durata evenimentului, la parcul preferat al dinozaurilor!

Big Little Festival 2024

 

Artiști în ziua de duminică, 23 iunie

MARIO FRESH

JO

CABRON

NICOLE CHERRY

 

Activități pe toată durata Big Little Festival

Jocurile copilăriei
Un maraton de jocuri vechi și noi, situate într-un spațiu de 3000 mp, unde copiii pot concura alături de părinții lor.

Educație prin Cultură
Cetatea Râșnov devine cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc. Descoperiți nenumarate activități concepute să stimuleze creativitatea și imaginația copiilor, oferind în același timp distracție și educație prin artă și cultură.

Science Camp
Știința poate fi distractivă, mai ales atunci când aduce laolaltă părinți și copii. La Big Little Festival intri în lumea captivantă a chimiei și fizicii distractive.

Sports Zone
Dacă ați obosit de la atâta joacă, atunci e timpul să faceți sport. Fiecare competiție sportivă este gândită pentru a întări legăturile de familie.

Creative Land
Crezi că micuțul tău are toate șansele să devină un mare star? La Big Little Festival îi poți cultiva pasiunea sub îndrumarea celor mai iscusiți șlefuitori de talente de la Creative Land.

Dino Parc
Pentru că Dino Parc Râșnov face parte din Big Little Festival, fiecare intrare la festivalul nostru înseamnă și o adevărată aventură în cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei!

Ateliere de Gătit
Pofta mare vine chiar de la cei mici! Sub atenta îndrumare a celor mai iscusiți chefi, cei mici, împreună cu părinții lor, își pot pune la punct abilitățile de mari bucătari în devenire!

Noapte magică în festival
Ai dormit vreodată într-un festival? Acum o poți face la Big Little Festival achiziționând unul dintre biletele Full Experience și poți petrece o seară plină de experiențe inedite.

Gaming Zone
Simte energia unei săli de gaming la Big Little Festival. Aici, copiii îi vor atrage pe părinți în lumea jocurilor video. Clasice sau moderne, vor fi un liant între generații.

Aventură
Gata de aventură? La Big Little Festival aveți o mulțime de locuri în care să vă testați curajul într-un mod distractiv alături de familie.

Magic Parc
Intră în lumea de poveste Magic Parc de la Big Little Festival. Copii și părinți vor păși într-un univers magic, plin de surprize.

 

Harta Big Little Festival 2024

Big Little Festival 2024 - Ziua 3

Află mai multe pe pagina de prezentare sau pe pagina oficială a festivalului.


Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută