Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Berti Barbera & Mariano Castro – concert extraordinar “Amistad” @ The Pub – Universității

Berti Barbera & Mariano Castro - concert extraordinar "Amistad"

Berti Barbera & Mariano Castro – concert extraordinar “Amistad” @ The Pub – Universității

 

În limba spaniolă, ”amistad” înseamnă prietenie. De la asta pornește totul. Berti Barbera și Mariano Castro, un duo care elimină orice prejudecăți în ceea ce privește modul de abordare a muzicii, în perfectă armonie cu natura acesteia.

 

Virtuozitatea, prospețimea, umorul și comunicarea subtilă dintre cei doi ne arată modul ideal în care se pot completa două personalități atunci când e vorba să oferi ce ai mai bun celor ce vor să primească. Concertul lor este extraordinar pentru că memorează emoția primului lor concert din cadrul unui festival, când și-au propus să cânte împreună, o dată, făcând o trecere fluentă printr-o lume muzicală colorată, legată de culturile din care cei doi muzicieni provin, la care se adaugă câteva compoziții ale unor artiști aleși din preferințele comune, totul adaptat la atmosfera locului și a momentului și alimentat de bucuria de a cânta.

Două vieți într-un concert cu repertoriu unic. Fiecare apariție a lor reprezintă un act artistic autentic, binevenit în orice mediu populat cu iubitori de muzică bună.

 

Rezervări: 0728843782

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook The Pub – Universitatii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută