Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Batushka @ Bucuresti

Batushka se reîntoarce în București pentru un nou shou memoriabil. Formația de black metal ne va prezența și un nou material discografic “Tsarju Nebenyj”, lansat în martie 2021. În deschidere vor cânta Diabolical, Warhammer și Paradise în Flames. Primele 100 de bilete costă 79 de lei.

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-batushka-bucurești-70201/

Evenimentul va respectă normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Formația de black metal ne va prezența și un nou material discografic “Tsarju Nebenyj”, lansat în martie 2021. Showul trupei va păstra teatralitatea și misterul caracteristic formației din Polonia, acesta numărându-se printre cele mai inedite reprezentații scenice a unui concert de metal extrem. Formația va interpreta piese atât de pe “Tsarju Nebenyj” cât și de pe materialele precedente.

Diabolical vin din Suedia și abordează un black metal cu influențe vizibile de death. Au peste 20 de ani de activitate timp în care au lansat 5 materiale de studio, cel mai recent fiind ‘Eclipse’ ce a fost oferit fanilor în 2019. De-a lungul timpului au împărțit scenă sau au fost în turnee cu formații precum Samael, Belphegor, Borknagar sau Cradle of Filth.

Warhammer vin din Atena, Grecia, și urcă pe scenă din 2012. Până acum au lansat trei materiale de studio, cel mai recent, “Ashes and Cinders” fiind disponibil din toamna lui 2021. Stilul abordat de formație este thrash metalul în care se găsesc pe alocuri și influențe de death metal.

Paradise în Flames au patru albume de studio în cei aproape 20 de ani de activitate, albume care tratează teme precum mizantropia sau religia într-un stil pur de black metal.Eshtadur vin din Columbia și sunt activi din 2005. Abordează un melodic death/black metal și au scos până acum 4 albume de studio cel mai recent, ‘From the Abyss’ fiind lansat în 2020.

Primele 100 de bilete costă doar 79 lei, următoarele 100 de bilete costă 89 lei, în presale 99 de lei iar la intrare 120.

La toate biletele se adaugă comisionul de procesare de 5 lei.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută