Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Barza Domnului Ministru @ Sala Luceafarul

Barza Domnului Ministru

Barza Domnului Ministru @ Sala Luceafarul

 

Spectacolul Teatrului Principal, „Barza Domnului Ministru”, ajunge pe scenele teatrelor românești cu o distribuție de excepție – Adriana TRANDAFIR, Mihai CIUCA, Laura COSOI/Monica VILCU, Ioana ANCEA și Gabriel FATU.

Adaptare după André Roussin, piesa scrisă în anul 1951 înlăntuie o suită de situații pline de haz, în care qui-pro-quo-urile se succed rapid, iar personajele dau replici scânteietoare într-o comedie explozivă.

 

În BARZA DOMNULUI MINISTRU intrăm în familia Jaquet, care urmează a fi blagoslovită cu noi membri. Olympe, soția politicianului Charles, rămâne însărcinată exact când acesta ia măsuri legislative în direcția drepturilor sexuale și reproductive. Georges, băiatul celor doi, așteaptă un copil cu secretara tatălui său. Thèrése, fata în casă, este și ea însărcinată, la fel și Annie Jaquet, fiica politicianului și a lui Olympe.

Astfel, Teatrul Principal propune una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez, plină de încurcături, tot soiul de aventuri de năzbâtii ale personajelor: „Barza Domnului Ministru”.

 

Costume: Geanina Punkosti

Regia: Lucian Iancu

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Sala Luceafarul

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută