Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Baricada Folk

Decenii la rând muzica folk a fost portavocea sufletului: de dragoste sau de țară, protest social sau politic. A reprezentat un manifest al vieții, o baricadă a contemporaneității. Sunt ritmuri și versuri care au cucerit și schimbat generații! România Folk prezintă în premieră la Sibiu, în data de 9 noiembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Gong, concertul Baricada Folk în cadrul Turneului Național, ediția a II-a. Baricade de cântec și poezie cu câțiva dintre cei mai reprezentativi și apreciați interpreți de muzică folk din România: Mircea Baniciu, Adrian Bezna, Cătălin Stepa, Nicolae Zotta, Ovidiu Mihăilescu, OCRU – Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu.

Concertul Baricada Folk propune publicului sibian o întâlnire specială cu cei mai importanți și activi interpreți de muzică folk de ieri și de azi, cu versurile și cântecele lor memorabile, care vor răsuna la Teatrul Gong: ”Veșnică e secunda din noi” din ”Cântecul ceasornicarului” de Mircea Baniciu, ”Ne mai vedem din când în când” de pe album ”Ne mai vedem” de Nicu Zotta, ”Când trăiești și respiri în culori” din ”O fată, o chitară și-un sărut” de Ovidu Mihăilescu, ”Dacă mai crezi în mine” din cântecul cu același nume de Adrian Bezna, ”Ceilalți vor șterge urmele tale” din ”Ceilalți” de Ocru sau ”Cum voi trăi eu” de Cătălin Stepa.

Baricada Folk este un proiect muzical independent inițiat în noiembrie 2019 de Adrian Bezna, Cătălin Stepa, Ovidiu Mihăilescu, Nicu Zotta, Ocru – Adrian Mărgineanu & Dorin Pitariu și Adrian Tomulescu. Evenimentul e o întrunire creativă și socială menită să unească și să reprezinte diversitatea identităţii și apartenenţei culturale, o colecţie de întâlniri, concerte și povești cu reprezentanții muzicii folk. Prețurile biletelor pornesc de la 80 de lei și variază până la 110 lei, în funcție de tipul de bilet ales, GOLD sau VIP. Biletele sunt disponibile online, pe platforma iabilet.ro.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută