Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Bambi – Povestea Pădurii @ Palatul Național al Copiilor

Bambi – Povestea Pădurii

Bambi – Povestea Pădurii @ Palatul Național al Copiilor

 

Spectacolul „Bambi – Povestea pădurii” își propune să aducă în fața spectatorilor de toate vârstele o poveste emoționantă, plină de viață și de învățături, ce atinge teme deosebit de importante pentru dezvoltarea copiilor și a tinerilor, printre care inocența copilăriei, descoperirea și înțelegerea vieții, prietenia și spiritul de sacrificiu. Totodată, una dintre temele principale ale acestui proiect artistic este și de actualitate: invadarea naturii de către om și consecințele pentru prietenii noștri necuvântători.

 

Managerul Teatrului Muzical Ambasadorii, Mihai Ciprian Rogojan, ne-a declarat următoarele:

A venit toamna și odată cu ea aducem și noi în fața copiilor și tinerilor spectacolele atât de îndrăgite de ei! Pentru această stagiune am pregătit multe surprize, prima dintre ele fiind premiera spectacolului <>. Este o poveste care ne vorbește despre copilărie, despre prietenie, dar și despre consecințele pe care acțiunile noastre le au asupra mediului înconjurător și asupra animalelor. Spectacolul îi va aduce pe cei mici mai aproape de o lume magică, dar reală – lumea pădurii. Nu trebuie să ratați <>!”

 

Regia spectacolului este semnată de către Tony Adam Horațiu, un om cu multă deschidere spre copii și extrem de implicat în munca sa regizorală.

Într–o manieră ce împletește partitura dramatică cu muzica, dansul, elemente acrobatice și de multimedia, montarea este una dinamică, potrivită publicului de azi, atras de tehnologie și de tot ce este nou. Spectacolul propune o alternativă în abordarea textelor şi realizarea spectacolelor pentru copii, în care accentul este pus pe cunoaşterea de sine şi interacţiunea cu tot ce ne înconjoară”, a declarat Tony Adam Horațiu.

 

Elena Iorga este autoarea scenografiei acestei producții. Implicarea sa aduce valoare întregului spectacol, decorurile și costumele fiind extrem de originale și potrivite conceptului. Dânsa ne-a transmis următoarele:

Spectacolul „Bambi – Povestea pădurii” deschide ușile unei lumi magice și captivante, oferind copiilor din ziua de azi o experiență inedită. Inspirat de populara platformă Roblox, universul scenografic îi plasează pe spectatori în mijlocul unei aventuri ce pare a fi desprinsă dintr-un joc virtual.

Prin stilizarea pădurii cu ajutorul formelor geometrice și a liniilor fluide, se naște un tărâm misterios și plin de viață. În spatele acestor forme abstracte se află însă un mesaj puternic și clar: pădurea este un loc sacru și trebuie protejată cu orice preț. Ea este sursa vieții și a viitorului.

 

Muzica este spectaculoasă, fiind semnată de Călin Ionce, iar coregrafia de către Cezara Blioju, care a semnat și coregrafia musicalului de succes „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Muzical Ambasadorii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută