Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

Bairam în Oradea by Wayback

Bairam în Oradea by Wayback

Vă invităm să vă alăturați nouă la evenimentul de neuitat “Bairam în Oradea by Wayback”, ce va avea loc la Casa Tineretului din Oradea, în data de 23 iunie, începând cu ora 22:00.

Într-o atmosferă vibrantă și plină de energie, vă vom purta într-o călătorie muzicală în timp, aducându-vă cele mai îndrăgite hituri și amintiri ale anilor ’90 și ’00. Vom aduce la viață ritmurile și vibe-ul acelei perioade, creând o ambianță de distracție și voie bună.

Casa Tineretului va deveni locul în care veți dansa și veți cânta alături de prieteni vechi și noi. Vă veți putea delecta cu băuturi delicioase și gustări savuroase, pregătite special pentru a vă satisface papilele gustative.

Spectacolele noastre captivante și momentele surpriză vor completa atmosfera magică a serii. Vom avea și invitați speciali care vor aduce un plus de entuziasm și emoție.

Nu ratați ocazia de a vă distra și de a crea amintiri de preț într-un eveniment unic în Oradea. “Bairam în Oradea by Wayback” este o oportunitate excelentă de a evada din cotidian și de a vă bucura de o noapte de distracție autentică.

Vă așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați nouă în această seară specială. Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru o experiență extraordinară, unde muzica, dansul și bucuria vor fi protagonistele serii.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută