Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

Back to Beatles @ J’ai Bistrot

Back to Beatles

Back to Beatles @ J’ai Bistrot

 

Legenda spune că nimeni nu a rămas neatins de muzica Beatles, iar noi nu avem niciun motiv să ne punem contra și să nu dăm muzica tare. Cică s-au căscat prăpăstii între generații, s-a interzis tunsoarea lor chiar și printre olimpicii la matematică, angajatele unei fabrici de bumbac au intrat în grevă după ce șeful le-a interzis să mai asculte Beatles, fiindcă în clipa în care îi auzeau vocea lui Paul McCartney începeau să zbiere, și multe altele care merită azi descoperite mai ales după ce se dansează o noapte întreagă pe muzica celor mai iubiți și mai detestați cântăreți rock-and-roll din istorie.

 

Așadar, pe 2 martie, de la ora 20:00 ne grăbim spre J’ai Bistrot, adică în vizuina Iepurelui de Martie, unde ne așteaptă Alex Bogdan la platane, ca să ne poarte în Țara Minunilor, acolo unde se aud la o acustică impecabilă Yesterday, Let it be și Come Together. C

Cică facem totul ca la carte, doar că fără ceai. Dacă nu știți cum e ca la carte, o dată la trei pahare aflate în linie curbată se găsește un splendid volum despre cine au fost și cine mai sunt azi băieții de la Beatles. Putem să-i spunem party sau lansare de carte pe muzică. Fiecare cum poftește, numai să sărbătorim împreună această bijuterie biografică, One. Two. Three. Four. The Beatles – o istorie.

 

Poți achiziționa cartea online de aici

 

  • Accesul la eveniment este liber.
  • Rezervări la telefon: 0790 229 922

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Sursa: Facebook J’ai Bistrot București

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută