Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Axis @ Zipp It

Axis

Axis @ Zipp It

ELECTRIC PEACE TOUR · turneul de lansare al celui de-al doilea material discografic al trupei Axis

Axis, nume inspirat după cel de-al doilea material discografic al lui Jimi Hendrix, este un trio româno-sârb format în anul 2012 de către Ranko Varga, Dejan Kotarcic şi Silviu Dan Iliescu.

“Electric Peace”, lansat prin propria casă de discuri „Electric Peace Records”, este un album de rock clasic ce aduce aminte de era sfârșitului anilor ’60 și începutului anilor ’70. Scris în România și Serbia, înregistrat în Republica Cehă și mixat în SUA de către unul dintre cei mai prestigioși ingineri din industrie, Greg Gordon (Slipknot, Jet, Airbourne, Rival Sons etc.), Electric Peace a făcut înconjurul lumii.

Cu influențe din Led Zeppelin, Black Sabbath sau Rival Sons, povestea și soundul noului album este una cel puțin interesantă, pe care băieții abia așteaptă să o împărtășească.

Fideli celor mai mici detalii ale producției și tehnicilor de înregistrare din „vremurile bune”, dar cu o ușoară tentă modernă, albumul are propria sa identitate și dimensiune, oferind o nouă valenţă spiritului psihedelic ce-l învăluie.

Albumul este disponibil pe toate platformele de streaming cât și în formate fizice precum Vinyl, CD sau Business Card Stick.

Se anunță un show electrizant ce va cuprinde preponderent piese de pe noul disc de studio, într-o serie de concerte de neratat pentru iubitorii de rock, urmat de afterparty cu NOX: from Rock to Metal, from Metal to Alternative Rock, from Alternative Rock to Punk Rock and so much more.

Open doors: 21:00

Bilet concert & afterparty: 40 RON │ Biletele se pot achiziționa în seara evenimentului, la fața locului.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută