Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Aventurile lui Pinocchio @ Clubul Țăranului – La Mama

Aventurile lui Pinocchio

Aventurile lui Pinocchio @ Clubul Țăranului – La Mama

  • Spectacol de teatru interactiv și cu păpuși recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.
  • Durata: 45 de minute

 

Un spectacol pus în scenă în cadrul programului Caravana cu Spectacole la Clubul Țăranului – La Mama (Muzeul Național al Țăranului Român, Strada Monetăriei nr 3, Sector 1, București)

 

Eroul spectacolului nostru vă așteaptă să treceți prin mai multe aventuri. Chiar de la începutul spectacolului facem cunoștință cu Pinocchio, de când tatăl lui, Gepetto, se hotărăște să nu pună ultima bucată de lemn pe foc și să facă din ea o papușă de lemn care “să cânte și să danseze”, cu care să colinde toată lumea.

În loc să ajungă la școală, Pinocchio ajunge la teatru de păpuși unde îi cunoaște pe Arlechino, Colombina dar și pe marele “Mangiafuocco”. Hotărât să ajungă acasă se oprește peste noapte într-un han unde este păcălit de Motan și Vulpe. Zâna Albastră și cei trei doctori fac posibil deznodământul cu bine.

 

Din toate aceste aventuri micii spectatori învață ce e prietenia, respectul, dar ….mai ales faptul că nu e bine să minți.

Actorii vor da viață personajelor: Pinocchio, Gepetto, Arlechino, Colombina, Mangiafuocco, Motanul, Vulpea, Zâna Albastră și Cei trei doctori.

 

Alte mențiuni:

Preț bilete: 35 lei – adulti, 35 lei -copii. Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.

Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locație în ziua spectacolului în limita locurilor disponibile.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook La Mama

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută