Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

AVANPREMIERĂ: ”AFTERSUN” la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă ”AFTERSUN: A fost odată ca o vară”, regia Charlotte Wells, un film despre memorie și iertare care anul acesta i-a adus actorului Paul Mescal prima nominalizare la Oscar. Proiecția va avea loc în avanpremieră la Sibiu miercuri, 1 martie, de la ora 20.00, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”, în sala mare.

Sinopsis: Sophie, o fetiță de 11 ani, se bucură din plin de timpul petrecut cu tatăl ei iubitor și idealist, Calum (Paul Mescal), într-una din rarele lor vacanțe. În vreme ce lumea adolescenței se ivește la orizont, Calum se luptă singur cu greutățile vieții din afara rolului de tată. Douăzeci de ani mai târziu, amintirile dragi ale lui Sophie din acea ultimă vacanță împreună sunt adunate într-un zguduitor portret al relației lor. Prin ele, devenim martori la încercarea ei de a împăca imaginea tatălui pe care o cunoștea cu cea care îi rămăsese străină, transpusă în superbul și copleșitorul debut al lui Charlotte Wells.

Premii: Nominalizat la Premiile Oscar 2023 la categoria Cel mai bun actor în rol principal (Paul Mescal); nominalizat la Premiile Bafta 2023 pentru debut remarcabil în film (Charlotte Wells) și Cel mai bun actor, rol principal (Paul Mescal); nominalizat la Cannes 2022 la categoriile Caméra d’Or și Marele premiu al Săptămânii Criticii; nominalizat la Premii Academiei Europene de Film 2022 la categoria Cel mai bun actor (Paul Mescal). Rating: AP-12. Acordul părinților pentru copii sub 12 ani.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-aftersun) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email