Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente Muzică live

Atelierele Lost Music @ FABER

Atelierele Lost Music @ FABER

Atelierele Lost Music @ FABER

Rock în Timișoara anilor 80 – 90

Proiectul Lost Music propune o recuperare a istoriei muzicii timișorene din decadele 70, 80, 90 și 2000, printr-o serie de ateliere, concerte, podcast-uri și expoziții ce vor pune lumina pe oamenii, locurile și muzica acelor vremuri în strânsă relație cu orașul Timișoara.

În data de 9 august ne vedem împreună cu Emil Biebel și membrii trupei ABRA la o discuție despre anii 80 și ce au însemnat aceștia în muzica rock din Timișoara. După discuție vom asista la un concert ABRA.

Pe 9 august va avea loc și finisajul expoziției Lost Music: Muzica Mișcă, aceasta putând fi vizitată zilnic în intervalul 18:00 – 21:00.

Lost Music este un proiect organizat de Asociația Noi-Recreăm și implementat în parteneriat cu Muzicon.hub și cu sprijinul Faber, Ambasada și Viniloteca.

Lost Music este un eveniment co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sursa: Muzicon – Facebook

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută