Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Atelier de făurit îngeri. Program creativ dedicat Crăciunului

Atelier de făurit îngeri

Muzeul Municipiului București invită copiii cu vârste între 7 și 14 ani să participe la „Atelierul de făurit îngeri”, atelier creativ de bricolat decorațiuni de Crăciun.

Atelierul este precedat de o vizită ghidată în „Muzeul Vârstelor”. Partea practică a atelierelor cuprinde confecţionarea unor figurine din materiale reciclabile care iau naștere ȋn urma unei povești, a unei dorinţe de a făuri ceea ce iubești și a de a dărui ceea ce făurești. Obiectele create de copii devin astfel punţi ȋntre comunicarea verbală și non-verbală, între lumea interioară și cea exterioară, fiind o oportunitate de a ne bucura împreună de sărbătoarea Crăciunului prin intermediul artei.

 

Atelierele vor fi susținute de Lorena Caldeș, Referent Secția Antropologie Urbană – Casa Filipescu-Cesianu (parte din Muzeul Municipiului București).

 

  • Taxa: 20 lei/copil/atelier.

Durata: 2 ore
Pentru înscrieri participanții sunt rugați să trimită un e-mail la adresa educatie@muzeulbucurestiului.ro.

Înscrierile se fac de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 15.00, în limita locurilor disponibile. Participarea se face numai pe bază de înscriere și conform categoriei de vârstă indicată în descrierea fiecărui program.

Sursa: Facebook Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suțu

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută