Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Asociația Kastel: Alege Conștient! Educație pentru participare publică @ Sala Patria

Alege Conștient

Asociația Kastel: Alege Conștient! Educație pentru participare publică @ Sala Patria

Asociația Kastel anunță cu entuziasm “Alege Conștient”, un proiect revoluționar destinat tinerilor, conceput pentru a stimula participarea civică activă și pentru a adresa provocările societății contemporane, promovând o dezvoltare democratică sustenabilă.

Ce este “Alege Conștient”?

Proiectul este o inițiativă multi-facetică care include o serie de conferințe și dezbateri pe teme de actualitate, având ca scop educarea tinerilor în spiritul responsabilității civice și al angajamentului comunitar.

Înscrieri – Pentru a participa, doritorii se pot înscrie la evenimentul din 24 februarie 2024, la Sala Patria, se fac online, accesând acest link.

Aceasta este ocazia ideală de a interacționa cu experți și a contribui la dialogul despre viitorul comunității.

Evenimentul “Alege Conștient!” va oferi participanților o experiență profundă și diversificată, începând cu sesiuni informative despre discernământul în fața informațiilor false, susținute de Ines Turturică, o jurnalistă și analistă recunoscută pentru contribuțiile sale la promovarea educației media și la combaterea dezinformării.

Dragoș Pătraru, un alt nume emblematic implicat, este cunoscut pentru abordările sale critice și lucide asupra actualității politice și sociale. Participarea sa promite să aducă o perspectivă valoroasă și provocatoare asupra influenței și responsabilităților partidelor politice în structurarea societății.

pat

Participanții vor avea, de asemenea, oportunitatea de a asculta și a interacționa cu reprezentanți ai partidelor politice, într-un cadru care promovează înțelegerea și dialogul constructiv.

De ce să participi?

Evenimentul reprezintă o ocazie excepțională pentru a asculta și interacționa cu lideri de opinie și experți recunoscuți, oferind oportunitatea unică de a te angaja în discuții critice și relevante pentru societate și democrație.

Prin “Alege Conștient”, Asociația Kastel invită tinerii să ia parte activă în modelarea unei societăți mai informate, responsabile și implicată. Alătură-te eforturilor noastre pentru a contribui la un viitor mai luminos pentru comunitate.

Contact Asociația Kastel: contact@kastel.ro

afis

Despre Asociația Kastel

Înființată cu scopul de a deschide drumuri noi în educația și integrarea socială, Asociația Kastel se mândrește să fie avangarda inițiativelor care modelează viitorul comunităților prin proiecte inovatoare și angajament civic profund.

Cu o tradiție în dezvoltarea programelor de orientare academică și profesională pentru tineri și în proiecte de reintegrare socială, Kastel a devenit un nume sinonim cu excelența în transformarea socială și educațională.

Prin activitățile sale, asociația nu doar că oferă unelte și resurse pentru dezvoltare, dar creează și punți de dialog între diferite segmente ale societății, contribuind la o comunitate mai coezivă și mai responsabilă.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută