Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Ash to Ashes Prima Materia, Liang Fu @ Galeria Nicodim

Ash to Ashes Prima Materia, Liang Fu

Ash to Ashes Prima Materia, Liang Fu @ Galeria Nicodim

 

Descoperiţi universul entropic al artei lui Liang Fu în cea de-a treia expoziţie personală a sa la Galeria Nicodim: “Ash to Ashes: Prima Materia – Materia în Flux și Arta lui Liang Fu”. Acest eveniment de deschidere aduce în prim-plan o perspectivă unică asupra transformării, renașterii și reinventării continue, care exemplifică farmecul formelor în flux, ilustrate complex prin lucrările artistului.

Liang Fu, originar din Sichuan, China, care trăiește și lucrează la Paris, Franţa, vine cu o viziune profundă asupra materiei și a ciclului etern al devenirii. Cu o educaţie artistică de la Școala Naţională de Arte Plastice din Nantes, el explorează interacţiunea sinergică dintre formele corporale, peisaje și trecerea timpului. Recent, a fost prezent și în expoziţii din Los Angeles și New York, “Ash to Ashes” fiind o ocazie de a explora creaţia sa artistică în București.

 

Expoziţia rămâne deschisă publicului și poate fi vizitată de marţi până sâmbătă, în intervalul orar 12:00 – 18:00, până la data de 22 decembrie 2023.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi EvenimenteFilme și Festivaluri din România ?

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută