Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Arta conversaţiei în cuplu

Întâlnirile au loc online, zilnic: marţi (16), miercuri (17) şi joi (18) august.

Cu toţii tânjim după relaţii fericite. Ne-am născut din relaţii, am apărut aici vulnerabili, lipsiţi de ajutor şi total dependenţi de relaţie pentru a supravieţui. Suntem făcuţi din dragoste şi cel mai bun loc unde primim şi oferim dragoste este căsnicia, relaţia de cuplu, familia.

Vă propun un prim pas spre redefinirea perspectivei în propria relaţie prin schimbarea modului de comunicare. Conform definiţiei date de Merriam-Webster Dictionary: Comunicarea = actul sau procesul ce utilizează cuvinte, sunete, semne sau comportamente pentru a exprima sau a schimba informaţii, ori pentru a exprima idei, gânduri, sentimente unei alte persoane.

Comunicarea este puntea ce leagă doi oameni. Simplu, nu?

Cum se face atunci că adesea ne simţim neînţeleşi?

De ce trăim senzaţia că celălalt nu “aude” ce tocmai i-am transmis? sau

De ce reacţia partenerului la mesajul nostru este disproporţionată sau pare fără legătură cu aşteptările noastre?

Atunci când comunicarea între parteneri este bună, mesajul subliminal este: “Înţeleg şi accept că nu îţi pot citi gândurile”.

Cursul are loc online, live, pe zoom.us. Vă rugăm să ţineţi cont de data şi ora la care au loc întâlnirile, cursurile nu se înregistrează. Cu o zi înainte de data începerii, veţi primi  un link cu ajutorul căruia veţi accesa cursul pe Zoom.us. 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută