Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Armonii – Expoziție de pictură în cadrul Ansamblului Agora din Cisnădioara

Cinci eleve din clasa a patra de la Liceul de Artă Sibiu s-au hotărât să organizeze o expoziție de pictură, de Ziua Copilului, intitulată „Armonii – Expoziție de pictură”. Nu mai puțin de 51 de tablouri pictate pe pânză vor fi expuse în cadrul expoziției ce va avea loc la Cisnădioara, în cadrul Ansamblului Agora. Expoziția se va derual în perioada 3 – 5 iunie.

Fetele își doresc ca această expoziție să fie un prim pas în înființarea „Uniunii micilor artiști plastici din Sibiu”.

Evenimentul va debuta cu un program artistic (balet) vineri, 3 iunie, de la ora 17.

Vineri, sâmbătă și duminică, între orele 16 – 20, expozantele vor fi la Cisnădioara și vor relata povestea tablourilor.

În fiecare zi va fi și un moment artistic care va întregi evenimentul.

Comunitatea sibiană este invitată să vină la acest eveniment și să sprijine aceste cinci eleve talentate care își expun picturile spre vânzare.

Cele cinci pictorițe sunt eleve în clasa a patra: Raffaella Capuzzo, Catinca Skladal, Diana David, Diana Bruma și Anna Voica.

Catinca e pasionată de pictură și sculptură. Are 11 ani și amprenta ei artistica se regăsește în numeroase tablouri cât și pe propria-i îmbrăcăminte. Dornică să învețe cât mai mult, lucrează la definirea propriului stil.

Diana Ioana David are 11 ani și de mic copil iubește să picteze imagini din natură, animale, personaje de desene animate. Încă nu știe dacă potențialul ei poate fi exploatat la maxim însă este deschisă să învețe noi tehnici despre modul de abordare a picturii și desenului.

Diana Maria Brumă are 11 ani. Încă de mică a fost atrasă de desen și se poate spune că de atunci, în fiecare zi și-a pictat propria ei lume. Așteaptă cu nerăbdare să învețe cât mai mult din secretele Artelor Plastice, pentru a-și putea defini și exprima propriile ei viziuni artistice.

Anna Isabela Voica are 10 ani și, de când i s-a pus pentru prima dată un creion în mână – de la vârsta de 1 an, desenează cu bucurie și curaj tot ceea ce îi trece prin minte. Desenul și pictura sunt cele mai mari pasiuni ale Annei, reprezentând reale forme de exprimare. Ea își dorește să devină arhitect, însă îmbrățișează cu entuziasm tot ceea ce îi poate oferi întreaga paletă a Artelor Vizuale.

Raffaella are 10 ani si este pasionată atât de desen, cât și de pictură. Încă nu poate spune ce-i place mai mult dar simte bucurie după realizarea unui tablou și își dorește să învețe cât mai mult din acest domeniu.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email