Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

”Apocalipsync_” de Luciano Rosso

Artistul argentinian Luciano Rosso revine la Teatrul Gong! Aflat în plin turneu în Franța, artistul prezintă la Sibiu producția ”Apocalipsync_”, în zilele de 15 și 16 septembrie, de la orele 19:00. Rosso a făcut furori și a umplut sala la prima sa întâlnire cu publicul sibian, alături de partenerul său de scenă și de viață Miguel Israilevich, în cadrul Festivalului Tânăr de la Sibiu ediția 2019. Experiența va fi, cu siguranță, magică și captivantă și de această dată!

La cei 40 de ani ai săi, Luciano Rosso e genul de artist care jonglează cu talentele sale – dans, actorie, mimă, acrobație, muzică și umor – și reușește de fiecare dată, fără excepție, să cucerească publicul. Indiferent că vorbim de publicul din fața scenei sau de cel din fața ecranelor. Pentru că spectacolele lui au fost invitate în marile festivaluri dedicate artelor spectacolului, precum Festival d’Avignon sau Edinburgh Fringe Festival, iar clipurile postate pe contul său de YouTube au strâns până în prezent aproape 50 de milioane de vizualizări.

Pentru a doua sa venire la Teatrul Gong, Luciano Rosso invită publicul să-l descopere în solo show-ul ”Apocalipsync_” care-și trage seva din filmul cu același titlu postat de artist pe YouTube după primele trei luni de ”familiarizare” cu pandemia și stilul nou de viață impus de aceasta, timp în care a păstrat legătura cu fanii săi. Artistul propune o reflecție asupra izolării într-o lume aflată în criză, dar în același timp din ce în ce mai conectată și dependentă de tehnologie și rețele de socializare. Producția e o introspecție în intimitatea și vulnerabilitatea actorului, în care spectatorii îl urmăresc cu sufletul la gură în fiecare dintre personajele și ipostazele interpretate. Spectacolul ”Apocalipsync_” e un veritabil ”tour de force” compus din zece scene care se succed fără întrerupere, în care Rosso dă dovadă că poate stăpâni scena dând frâu liber celor aproape 40 de personaje distincte și capricioase. Comic și emoționant, ”Apocalipsync_” invită publicul într-un univers fantastic, al cărui secret doar Luciano Rosso îl cunoaște. Biletele sunt disponibile pe teatrulgong.ro.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută