Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Anomalia @ Teatrul Național Marin Sorescu

Anomalia

Anomalia @ Teatrul Național Marin Sorescu

Concept, regie, muzică, coregrafie: Natasza Sołtanowicz

Text, dramaturgie: Joanna Kowalska

Decor și costume: Marianna Syska

Aranjamente muzicale, sound design: Grzegorz Bieńko

Traducere: Iulia Gheorghiță

Foto credit colectivul [in between]: Edgar de Poray, Marek Maziarz, Cristian Floriganță

Foto credit: Orlando Edward

Regia tehnică: Mihai Manea

Maestru de lumini: Dodu Ispas

Operator sunet: Emy Guran

Makeup: Minela Popa, Mihaela Guran

Sufleor: Anca Maria Ilinca

Producător delegat: Marius Pîrlea

*Spectacol recomandat persoanelor peste 12 ani

** Natasza Sołtanowicz este câștigătoarea Festivalului Theater Networking Talents 2019

***Proiect implementat împreună cu Goethe Institute și cofinanțat de Uniunea Europeană. Opiniile exprimate în proiect nu reprezintă fi în niciun caz opinia oficială a Uniunii Europene

„Lumea modernă se schimbă într-un ritm alarmant. În ultimii ani suntem expuși la incert, neașteptat, necunoscut. În lumea anomaliilor, am fost forțați să părăsim zona noastră de confort și să ne adaptăm indiferent de situație.

Anomalia este un spectacol despre nouă persoane diferite în momente de criză și reacțiile lor la anomalii imprevizibile care le vor răscoli viața de zi cu zi. În acest spectacol atrăgător, muzical și poetic, fragmentele electronice sunt combinate cu melodii polifonice. Actorii dansează coregrafii dinamice în ritmul textului poetic inspirat de teatrul absurdului.

Anomalia-Aceasta este povestea universală a abilităților excepționale ale oamenilor de a se adapta în orice circumstanțe.” (Natasza Sołtanowicz)

Spectacolul Anomalia este creat la Naționalul craiovean de colectivul artistic polonez numit [in between] și înființat în 2017. Fondatorii sunt Natasza Sołtanowicz, Joanna Kowalska, Marianna Syska și Grzegorz Bieńko. Ei creează un teatru care provoacă convențiile bine stabilite, cu accent principal pe imagine și muzică. Limbajul metaforic și imaginarul poetic sunt mărcile lor remarcabile.

În textele lor poetice pentru scenă, grupul gravitează către subiecte precum identitatea umană în lumea incertă contemporană, percepția timpului și relația oamenilor cu mediul înconjurător. Sunt puternic inspirați de povești populare și diferite mituri.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută