Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Ana Coman – lansare videoclip “Nu te ține”

  • Bilete: 

 

Ana Coman, alături de trupa ei, revine pe scena din Control pe data de 16.11.2022.
Ana a început să cânte datorită rubricii radio, ”Ana are cântec”, de la Radio Guerrilla, care a prins notorietate de-a lungul timpului. Prima piesă pe care a lansat-o a fost în 2018, Real Life, și a fost produsă de Alexei Țurcan.
Din momentul lansării celui de-al doilea single, The Hunt, i-a cooptat pe Dan Minel Stoica (Jurjak / NoruNegru/ Tourette Roulette) și Daniel Olteanu (Jurjak / El Negro), închegând un proiect serios. Au urmat mai multe lansări de single-uri și concerte la Expirat, Control și la marile festivaluri din țară.
În martie 2020, Ana, alături de trupa ei, a lansat albumul de debut „9 Missed Calls”, o împletire melodramatică a zece momente distincte, aduse laolaltă de numitorul lor comun: căutarea fericirii.
Ana urmează să lanseze cu ocazia concertului din Control videoclipul noii ei piese – “Nu te ține
Nu te ține – uneori încercăm sa schimbăm totul si suntem siguri că asta e singura soluție. Vrem să câștigăm, suntem convinși că o sa ne fie bine dacă mai încercăm o dată. În fond, ce avem de pierdut? Pe noi. Ne-am pierdut puțin cate putin în încercarea de a îi schimba pe cei din jurul nostru. Uneori, doar nu suntem meniți să fim. Sau, suntem meniți să fim, dar nu și să…ne țină.”

Sursa: Facebook Control Club

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută