Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

An Theos | special guest Warhymn @ Quantic

An Theos | special guest Warhymn

An Theos | special guest Warhymn @ Quantic

 

Rusidava Music vă invită la o seară de neuitat alături de An Theos și Warhymn în Quantic Club din București, în data de 10 iunie 2023. Hai cu mic și cu mare la o seară de epic folk metal și melodic black metal!

 

An Theos – epic folk metal

Trupa a luat ființă în primăvara anului 2010. Stilul abordat este epic folk-metal, piesele fiind conceptuale și îmbinând tradițiile românești, folclorice cu muzica rock de calitate. Cu piese deja consacrate precum “Noaptea Sânzienelor”, “Seminția Dacă”, “Alean” și “Prin Viu Grai Strămoșesc” An Theos pregătește fanilor un show cu totul inedit!

An Theos a participat la multe evenimente atât în țară (Barock Fest, Celtic Fest, Padina Fest, Metalhead Meeting, Artmania, Rockstadt Extreme Fest, etc) cât și în străinătate (Germania, Italia, Ungaria, Bulgaria, Cehia etc).

 

Warhymn – melodic black metal

WarHymn este o trupă de Melodic Black Metal fondată în 2019 la inițiativa lui Shavy, funcționând timp de un an și jumătate ca și proiect solo, timp în care lansează albumul de debut “Gnosis” prin label-ul Narcoleptica Productions, album ce abordează o tematică filosofică ocultă. În toamna anului 2020, noi membri se alătură iar din proiect solo, WarHymn devine o trupă completă și susține prima apariție live în vara lui 2021.

Urmează o serie de concerte în București și în țară în perioada 2021-2022, printre care și participarea la festurile The Temple (2021) și Metal Gates Festival (2022), timp în care trupa înregistrează în paralel următorul material discografic, de data aceasta în componenta integrală.

Cult of Primordials“, cel mai nou material discografic a fost lansat pe 10 noiembrie 2022 prin Loud Rage Music. Este un produs conceput să completeze primul disc Warhymn, “Gnosis”, și să îl lege de un al doilea viitor Full Length.

 

Bilete

  • 55 lei – earlybird primele 60 bilete
  • 65 lei – acces general – presale – până pe 09.06.2023 inclusiv
  • 80 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 10.06.2023 online și la intrare

La prețul biletului achiziționat online se adaugă comisionul de ticketing.

 

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisă în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permisă în baza unui bilet valabil de acces.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Quantic

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută