Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Amortals

Vă invităm la teatru fără restricții! 8 reprezentații de teatru socio-politic din repertoriul Platformei de Teatru Politic, cu intrare liberă, doar pe bază de rezervare! Rezervare pe link-ul de mai jos!

https://forms.gle/f8LSJhu5hAbzetC29

Proiect de artă activă queer de Bogdan Georgescu, care alături de The Protocols (regia Bogdan Georgescu) și Rafina (regia Irina Gâdiuță), face parte din Trilogia Sensibilă.

Amortals este un spectacol despre adolescenți, despre trăirile, visele, speranțele vârstei și provocările pe care un oraș mic, unde toată lumea cunoaște pe toată lumea, le poate oferi.

Dacă ai avea posibilitatea să trăiești pentru totdeauna, cum ar arăta o zi obișnuită din viața ta eternă? Cum ar arăta lumea? Cine-ai fi tu? Amortals explorează insinuările din prezent ale unei disto/uto-pii atât de dezirabile/înfricoșătoare, pentru care adolescenții se confruntă și se-antrenează. În fiecare zi. Azi.

„C: Tu vrei să-mi spui, ce vrei tu să-mi spui, ce te chinui și-mpleticești și-omori să-mi spui e că, acum, când omenirea are nemurirea, acum, când știința a ajuns în sfârșit în punctul în care poate să-ți ofere viață fără de moarte, problema ta e să le spui părinților că ești gay?

A: Exact.”

Echipa spectacolului – Sabina Lazăr, Alice Monica Marinescu, Cabiria Morgenstern, Bogdan Balla, Alex Bălă, Paul Dunca, Irina Gâdiuță, Andra Tarara. Facilitator comunitar: Ana-Maria Pălăduș (Asociația Urbanium Turnu-Măgurele). Mulțumiri speciale: doamnei directoare Nicoleta Marinescu și elevilor Colegiului Național „Unirea” din Turnu-Măgurele, Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova.

*Disclaimer: datorită conținutului și tematicilor abordate în spectacolul Amortals, acesta nu este recomandat persoanelor cu vârsta mai mică de 15 ani (+15). Spectacolul nu conține scene de nuditate, violență sau limbaj explicit.

Sursa: Centrul de Teatru Educațional Replika

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email