Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Amor la Obor @ Veranda Mall

Amor la Obor

Amor la Obor @ Veranda Mall

 

Februarie e despre iubire, iar la Veranda Mall am creat cadrul perfect în care poți să îi arăți partenerului dragostea ta.

Te așteptăm, împreună cu perechea ta, pe 14 și 24 februarie, în intervalul 14:00 – 20:00, în zona de evenimente! Am pregătit o experiență completă în care să celebrați iubirea, sub forma unui circuit al dragostei.

 

Împreună spunem „Te iubesc” – Începem cu o scurtă declarație. Știm că să spui „Te iubesc!” nu e atât de simplu și simți fiori din cap până în picioare. În scris e mai ușor, așa că te invităm să îi spui „Te iubesc!” pe un „bilețel de dragoste”. Împreună facem o inimă imensă cu declarațiile voastre.

 

Break my heart Imaginează-ți că ești Cupidon și aruncă cu săgețile! Avem premii instant pentru toți cei care țintesc inima cu surprize. Hai să vezi ce ți-am pregătit! Cu siguranță îți va plăcea!

 

Photo cornerIubirea voastră merită imortalizată într-o fotografie la care să vă uitați cu drag în anii următori. Simțiți-vă în largul vostru, arătați-vă iubirea, iar noi vă oferim fotografia printată.

 

Love is in the air – Bineînțeles că nu va lipsi Cupidon! Tolba cu săgeți de iubire este plină pentru voi. Alături de el, doi mimi ne vor arăta că sentimentele pot fi exprimate și fără cuvinte. Abia așteptăm!

 

  • Participarea este gratuită și nu necesită înscriere în prealabil. Așteptăm toți îndrăgostiții să ia parte la activitățile noastre!

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Sursa: Facebook Veranda Mall

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută