Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Alternosfera @ Rockstadt

Alternosfera

Alternosfera @ Rockstadt

Turneu lansare single “Aritmii”

După BONJOUR MADAME și IMNURI DE RĂZBOI, Alternosfera lansează ARITMII – cel de al treilea single ce va fi inclus pe viitorul album al trupei.

" "

Turneul național va cuprinde 10 orașe din România.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile, Bonjour Madame, Imnuri de război.

În 2022, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian – o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută