Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Altar & Anton @ Doors Club

Altar & Anton

Altar & Anton @ Doors Club

11 ani Music for Autism

DRAGOBETE ROCK/11 ani Music for Autism

Explodează de Dragoste și Rock în noaptea de Dragobete!

Dragi iubitori de muzică și pasionați de rock,

Suntem încântați să vă invităm la un concert special de Dragobete, unde iubirea se întâlnește cu rafinamentul muzicii rock!  În această noapte magică, vom celebra nu doar dragostea, ci și energia pură a rockului care vibrează în inimile noastre.

Fondată in 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai remarcabile trupe rock românești, promotoare a muzicii de atitudine în România, cu un puternic impact social și priză la public datorită concepției muzicale deosebite, a mesajului și a aparițiilor scenice efervescente.

În repetate rânduri, ALTAR a fost desemnată drept cea mai bună trupă rock românească, iar activitatea formației reprezintă probabil cea mai importantă pagină din istoria scenei rock autohtone de după anii ’90. Alături de Compact, Holograf, Iris, Phoenix, Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi sau Cargo, ALTAR este printre puținele formații cu o activitate susținută de peste 33 de ani în prima linie a rock-ului românesc, rămânând în continuare una dintre cele mai apreciate trupe rock din România.

Trupa rock Anton, creată de Ovidiu Anton, voce inconfundabilă, autorul mai multor piese de succes.

Evenimentul vine în sprijinul Campaniei Music for Autism

11 ani de campanie, peste 65 de concerte susținute de artiști români, 5 beneficiari, 7 inaugurări, mai multe dotări și achiziții de materiale didactice și terapeutice.

Toate fondurile strânse se vor îndrepta către campania “Music for Autism”, prin care ne propunem demararea noilor proiecte din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă Constanţa (achiziţionarea unor materiale didactice necesare terapiilor copiilor cu dizabilităţi) și reabilitarea terenului de sport din cadrul CȘEI “Maria Montessori” Constanța.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută