Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

All you can drink @ Teo’s Cafe

All you can drink

All you can drink @ Teo’s Cafe Campus

All you can drink: Chermeză cu soiuri Românești

Să se audă pe toate colinele, facem all you can drink cu soiuri românești.

„Bun îi vinu` ghiurghiuliu, ti-ri-li-ri li-la-li-la…” Pe sunete de muzică românească veche de te-ndeamnă la șpriț și îți face picioarele să joace sub masă, de ziua noastră a tuturor românilor, vă așteptăm la o adevărată chermeză.

Cu vin bun din soiuri autohtone, cu platouri doldora de zacuști, dulcețuri, afumături, cârnați, brânzeturi și alte delicatețuri, toate neaoșe, gustoase de te lingi pe degete, și cu multă veselie.

Paharele n-o să aibă timp să stea goale, că se-nghesuie să fie degustate fetești albe, negre și regale, busuioace, negre de Drăgășani, șarbe, crâmpoșii, invitate toate de Ilinca Gorodenco ca să vă îndemne la joc și la voie bună.

Pentru a participa la eveniment este necesar să vă înscrieți prin achitarea unei taxe de 150 lei până pe 26 noiembrie (sau 180 lei de pe 27 Noiembrie), aceasta include vinurile, apă și platouri cu merinde tradiționale românești

Vor fi disponibile un număr limitat de locuri, astfel pentru a rezerva locuri va trebui să achitați taxa în avans prin transfer bancar (mesaj în privat) sau plata card/cash la locație.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută