Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Magia Filmelor la Cinema Astra: All That Jazz (1979)

Magia Filmului la Cinema Astra: All That Jazz (1979)

Magia Filmelor la Cinema Astra: All That Jazz (1979). Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile. Rezervările online se fac AICI.

În acest muzical parțial autobiografic, parțial fantasmagoric, regizorul și coregraful Bob Fosse abordează din perspectivă felliniană viața unui entertainer fanatic. Un muzical tragic, un portret brutal de onest al lui Joe Gideon, un regizor și coregraf strălucit, dar nevrotic și egocentrist, care are probleme cu drogurile, alcoolul și fidelitatea.

Sublima îndrăzneală a lui Fosse a fost îndelung aclamată. S-a spus despre Roy Scheider că face rolul vieții sale. Excesele flamboaiante și viziunea fioros de personală au facut din All That Jazz o opera siderantă a unuia dintre puținii regizori capabili să revoluționeze muzicalul după anii ’60.

All That Jazz (1979)
Magia Filmului la Cinema Astra: All That Jazz (1979)

All That Jazz (1979)

  • Joi, 1 decembrie 2022
  • Ora 19.00
  • Regia: Bob Fosse
  • Cu: Roy Scheider, Jessica Lange, Ann Reinking
  • Gen film: Dramă, Muzical, Muzică
  • Durata: 123 minute

Trailer: 

Ștafeta Bucuriei. Dă distracția mai departe

Vino în perioada 30 noiembrie – 30 decembrie la cinema Astra cu o jucărie nouă și oferă o mică bucurie pentru unul dintre copiii ajutați de Fundatia Bucuria Darului.

Acceptăm și jucării folosite dar vă rugăm să fie îngrijite, curate și funcționale! Dacă ambalați jucăriile vă rugăm să atașați un bilet cu următorarele informații: vârstă copil, fetiță sau băiat. #Mulțumim

Accesul la filme este gratuit și nu este condiționat de donarea unor jucării!

Partener: Primăria Municipiului Brașov

all that jazz
all that jazz

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută