Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

All Inclusive cu: Medeea Marinescu și Marius Manole

All Inclusive cu: Medeea Marinescu și Marius Manole
Situația din piesa All Inclusive e așa: o tânără studentă la Teatru trăiește o – cum altfel? – frumoasă poveste de dragoste cu profesorul ei, ocazie cu care se trezește cu două liniuțe la testul de sarcină. În tot acest timp, părinții fetei traversează o criză conjugală. Tatăl e încurcat cu o terță, care… în fine, e complicat, dar amuzant.
Actorii:
  • În rolul tinerei studente, tânăra Diana Roman a avut o prestație matură. Fără reproș.
  • În rolul tatălui studentei, mereu tânărul Marius Manole, despre care ce să mai spui? Marius Manole e Marius Manole, și e de-ajuns asta. Transmite o energie bună de cum intră în scenă. Publicul o primește și i-o întoarce sporită. Marius Manole și publicul își dau, reciproc, binețe la fiecare replică. Pe scurt, el face ceea ce face orice actor mare, chiar și când rolurile nu sunt foarte solicitante.
  • În rolul mamei studentei, Medeea Marinescu. Joc elegant, ca de obicei, chiar dacă a avut de interpretat o scorpie cu foarte mari probleme emoționale.
  • Cea mai plăcută apariție a constituit-o însă, după părerea spectatorului, Mirela Oprișor, în rolul amantei tatălui studentei. Prestație de mare clasă. Impecabilă.
  • Și mai este și Vlad Zamfirescu, actorul, distribuit de Vlad Zamfirescu, regizorul, în rolul profesorului de actorie. E greu, dacă nu imposibil, să aduci argumente că nu a fost cea mai bună alegere. A fost.
Spectacolul nu-și propune să schimbe lumea, în ciuda tonului moralizator, cam didactic, din final. În schimb, acesta distrage de la realitatea imediată și te va lăsa cu un zâmbet și, poate, câteva întrebări. Pe scurt, în definitiv, o comedie adevărată.
Distributia: MARIUS MANOLE , MEDEEA MARINESCU , VLAD ZAMFIRESCU , MIRELA OPRISOR , DIANA ROMAN
Autor : ALEXANDRU POPA
Regia: VLAD ZAMFIRESCU
Scenografia : MADALINA MARINESCU
Asistent regie : MADALINA CIUPITU
Productie : CORTINA AG
Durata spectacolului : 1,45h

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email