Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Alifantis & Mirică

Un duo de zile mari, în concertul Gemini!

Nicu Alifantis este un artist complex, unul dintre cei mai prolifici compozitori de muzică de teatru, muzician, actor și poet.

În cei aproape 50 ani de activitate, Nicu Alifantis a compus muzica a peste 100 de piese de teatru, a colaborat cu unii dintre cei mai mari regizori români, a scris muzica pentru 17 filme, a lansat 36 de albume discografice din care 19 individuale, 6 de autor și 11 de colecție, a susținut peste 5500 de spectacole și recitaluri, activitate artistică pentru care a fost distins cu 19 premii de excelență naționale și internaționale și decorat cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler.

Nicu Alifantis se remarcă prin adresabilitatea către un public diversificat, rafinat și de toate vârstele. De la suflet la suflet, dar și… pour les connaisseurs, spectacolele marca Nicu Alifantis sunt un regal.

Răzvan Mirică este un talentat compozitor, instrumentist desăvârșit – chitare (acustică, electrică), sitar, mandolină, chitalele, producător muzical, voce. Face parte din trupa ZAN al cărei lider este Nicu Alifantis

Alifantis & Mirică, guvernați de zodia Gemenilor, doi muzicieni de calibru în concertul Gemini!

În premieră la București, la Teatrul Național!

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută