Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Muzică live

Alexandru Andrieș – ROCK’N’ROLL @ Teatrul Sică Alexandrescu

Alexandru Andrieș - ROCK'N'ROLL @ Teatrul Sică Alexandrescu 3 OCTOMBRIE 2023 ORA 19:30 Teatrul Sică Alexandrescu, Brașov

Alexandru Andrieș – ROCK’N’ROLL @ Teatrul Sică Alexandrescu

3 OCTOMBRIE 2023
ORA 19:30
Teatrul Sică Alexandrescu, Brașov

O nouă întâlnire cu muzica prietenoasă, directă și sinceră a lui Alexandru Andrieș! De data aceasta arta sa este prezentată într-un turneu ce colindă șase orașe, gata să ne transpună într-o nostalgie veselă cum doar marele artist reușește.

Alexandru Andrieș este fără discuție cel mai creativ artist al ultimilor45 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Turneul pe care îl prezintă de această dată se numește ,,ROCK’N’ROLL” și nu întâmplător artistul a ales acest nume. În anul 1987 acesta lansează albumul cu același nume ce cuprinde note de rock, blues, blues rock, folk rock și jazz-rock, presărate cu versuri amuzante cu substrat. Albumul conține piese scurte și la obiect, dintre care vă reamintim piese precum: ,, Rock’n’Roll bolnav”,

,, Dimineața devreme”, ,, De vină-i Ioana” și ,, La Cinema”. În cadrul spectacolelor turneului vă veți bucura de piesele consacrate ale lui Alexandru Andrieș, unele chiar din albumul ,,ROCK’N’ROLL”, însă veți avea parte și de surprize muzicale puse în scenă special pentru acest frumos turneu.

Rugat să adreseze un gând despre turneul acesta, Alexandru Andrieș a transmis:

”Anul acesta ajungem în toamnă în șase orașe, și sper să avem parte de același public entuziast ca de obicei – dacă dumneavoastră, cei care veniți la concertele noastre, n-ați exista, nici noi n-am fi pe scenă: vă mulțumim pentru prezența constantă de-a lungul anilor, e o onoare să vă cântăm și să petrecem câteva ore împreună !!!

Deja v-ați obișnuit cu formula noastră, MARIA IOANA MINTULESCU la voce, BERTI BARBERA la voce, muzicuță și percuții, CĂLIN GRIGORIU la voce și chitară solo, SORIN ROMANESCU la voce și chitară bass și, desigur, VICTOR PANFILOV la sunet – toți sunt muzicieni de înalta clasă, și ceea ce e mai important decât asta e că suntem prieteni și că e o adevărată plăcere să cântam împreună.

O să avem tot felul de cântece în program, în mod sigur vor fi și noutăți – abia așteptăm să ne revedem!!!

Mulțumim celor de la KOMPASS EVENTS pentru organizare, aveți de la ei lista cu toate spectacolele și toate amănuntele de care aveți nevoie.

Adevărul e că nici nu mai e așa de mult până în octombrie – pe curând!!!” ALEXANDRU ANDRIEȘ

Biletele se pot achiziționa de AICI.

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută