Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Adrian Titieni, invitat la „Dialoguri fără mască”

Trăim în secolul comunicării. Suntem dependenți de comunicare, smartphone-ul ne este a doua natură. Rețelele de socializare ne-au devenit a doua realitate. Și totuși, în acest ocean infinit al obsesiei comunicării, se dovedește că, de multe ori, fiecare dintre noi rămâne închis în propriul monolog. Azi, mai mult ca oricând, avem nevoie de dialog!

Începând cu luna octombrie, Teatrul Nottara lansează proiectul „Dialoguri fără mască”, o serie de întâlniri cu personalități ale vieții culturale din România, artiști, medici, scriitori, oameni care în domeniul lor au schimbat lumea.

Timp de o oră, vom da jos măștile și, în fața dumneavoastră, vom spune împreună povești despre noi și despre lumea în care trăim. Avem nevoie de repere, avem nevoie de dialog real, avem nevoie să (ne) descoperim.

 

Invitatul lunii octombrie este Adrian Titieni, actor de mare succes pe scenă și în film, profesor de actorie, vedetă de televiziune. Cu zeci de roluri în palmares, Adrian Titieni este iubit de critică și de publicul larg în aceeași măsură, un artist cu șarm pe care aștepți cu nerăbdare să-l revezi într-o altă producție și care, prin simpla prezență, impune eleganță și valoare. „Teatrul și filmul, dincolo de notorietate, mode și modele”. Tema pe care v-o propunem este, în esență, o invitație în lumea lui Adrian Titieni!

 

  • Dialogurile vor fi moderate de criticul de teatru Monica Andronescu.

Sursa: Teatrul Nottara

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută