Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Spectacol-concert Ada Milea, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman

Ada Milea revine pe scena de la Gong, în formula de 3, alături de Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman într-un spectacol-concert, marți, 5 iulie, de la ora 19.

Nici muzică, dar nici teatru sau poate amândouă în același timp, spectacolul de la Sibiu se constituie ca un concert cu personaje comico-triste, spun reprezentanții Teatrului GONG. Este un concert cu personaje și instrumente, o comedie cântată cu umor negru și nod în gât.

Concertul are o durată de aproximativ 1h30min și nu este recomandat celor cu vârsta sub 10 ani. Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Agenției Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4. Costul unui bilet este 24 lei, tarif unic, nereturnabil, în limita locurilor disponibile.

Restricții circulație. În data de 5 iulie, între orele 17:45 și 21:00, circulația autovehiculelor va fi oprită pe traseul Mitropoliei – Al. Odobescu – K. Hass – Măsarilor, pentru organizarea Turului Ciclist al Sibiului 2022. Așadar, participanților li se recomandă să ia în calcul un timp mai lung de așteptare până la intrarea în teatru și să își planifice vizita în avans, astfel încât să ajungă în timp util în sala de spectacol.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email