Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Act in motion – cu Attila Bordás

ATTILA BORDÁS despre cursul “Act in motion” – Expresivitate in Interpretare si Compozitie
**Nivel de dificultate incepator – intermediar – exercitiile de la curs sunt adaptate astfel incat fiecare participant sa le poata executa indiferent de nivelul anterior de experienta in dans contemporan
Atelierul se bazeaza pe exercitii de improvizatie, de creatie si fraze de miscare. Obiectivul de baza al atelierului este perfectioarea abilitatilor corporale, cercetarea expresivitatii in nonverbalitate.
“Punem sub lupa corpul ca unealta de transmisie. Ne folosim de intentie si scop ca motoare de activare a posibilitatilor de exprimare. Incercam sa percepem dansul pe de o parte ca pe o stiinta cognitiva, fizica, psihica si artistica, pe de alta parte ca pe cea mai pura forma de comunicare abstracta cu impact senzorial si universal uman.
Atelierul ofera o serie de traininguri de miscare prin care se pune accent pe creativitatea in interpretare si expresivitatea spontana corporala.
Creez un context de dans pentru ca participantii sa aiba ocazia sa acceseze instinctul motoric personal in mod introspectiv, asadar automatismele si reflexele care pot duce la o anume plafonare sa fie eliminate prin constientizare.”

Attila Bordás – coregraf şi performer.

Sursa: Linotip – Centru Independent Coregrafic Facebook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută