Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

A new and better you

A new and better you
  • Nerecomandat persoanelor sub 16 ani.
Live de la sala de fitness și de la festival, vlog din bucătărie cu rețeta de salată preferată, poze cu filtre și tag pe toate hainele și accesoriile scumpe pe care le porți, story cu ziua petrecută la spa, postare despre noua bautură organică favorită.
#anewandbetteryou #wokeuplikethis #photooftheday #instagood #healthyfood #followme #fashion #selfie #love #happy #influencerlife #perfectlife
Ai reușit! Sute de mii de oameni sunt cu ochii pe tine. În fiecare zi. În fiecare moment.
Ai muncit mult să ajungi aici. Ai devenit, în sfârșit, cineva. Și acum?
Construită parțial ca un TED talk motivațional, parțial ca un vlog pentru “healthy lifestyle”, piesa lui Joe Harbot, amuzantă și fluidă, urmărește o tânără fată, Edith Alibec, aflată într-o călătorie “from zero to hero”, de la a fi nimeni la a fi cineva. Ajutată de doi guru perfecți, Judith State și István Téglás, ea reușește să se transforme în cea mai bună versiune a ei.
Este vorba despre narcisism sau despre nevoia de atenție? Este despre puterea unor branduri și a mașinii de PR care amplifică un mesaj fără substanță? De ce, agasați de influenceri și oversharing, întreținem totuși fenomenul și-l hrănim cu timp și interes? “A new and better you” nu dă verdicte, ci ridică niște semne de întrebare.
 

 

Concept și distribuție: Edith Alibec, István Téglás, Judith State
  • De Joe Harbot
  • Scenografie: Cristina Paula Ana Barbu
  • Light design: Dragos Petrisor
  • Grafică: Alexandru Purcărea 

Sursa: PointHub

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută