Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

3 Voci Magnifice @ Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța

3 Voci Magnifice

3 Voci Magnifice @ Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța

3 Voci Magnifice – Tenorii ALIN STOICA, VLAD MIRITA si STEFAN von KORCH – nume marcante din universul liric romanesc, concerteaza in premiera impreuna in aceasta primavara!

Minunate secvente muzicale ce isi au locul in inimile melomanilor din intreaga lume, celebrele canzonete  “O Sole Mio”, “Granada” ori “Valencia”, dar si ariile cele mai aplaudate din “Rigoletto”, “Traviata”, “Barbierul din Sevilla” sau “Elixirul Dragostei” sunt cateva dintre nestematele muzicale cu care 3 VOCI MAGNIFICE vor incanta publicul in primul turneu ce ii reuneste pe scena!

Alaturi de cei 3 solisti se va afla Orchestra Simfonica Valahia, care il va acompania pe Placido Domingo in concertele de la Bucuresti si Cluj-Napoca.

Tenorul Stefan von  Korch spune: «Va invit la aceste concerte ce sunt ca o primavara muzicala:   daca ”La Donna e Mobile”, ”Santa Lucia”, sau ”Nesun Dorma” va trezesc emotie, nostalgie ori bucurie, le veti simti pe toate, intensificate de savoarea inegalabila a interpretarii live.»

Iar mesajul tenorului Alin Stoica este:  ”Astept intalnirea cu publicul din fiecare oras cu emotia unei premiere si cu bucuria de a imparti scena cu colegi dragi. ”

Vlad Mirita  a completat: “Muzica este cel mai scurt drum spre inima publicului si suntem onorati sa il parcurgem impreuna.”

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută