Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Air Sensation Festival

După ediția pilot desfășurată anul trecut, #AirSensationFestival aduce în 2022 o premieră: The world`s first Sky Party! Zeci de oameni vor urca la aproximativ 1000 de metri altitudine, în mai multe baloane cu aer cald, în timp ce un DJ de talie internațională va mixa muzică live dintr-un balon participant la zbor. Zborurile SKY Party se vor efectua vineri și sâmbătă, înainte de apusul soarelui. Echipele de baloane care vor participa la Air Sensation Festival sunt din Ungaria, Olanda, Germania, Franța, Spania, Moldova, Bulgaria și alte țări europene. Pe lângă zborurile cu balonul, la Air Sensation Festival îi mai puteți vedea live anul acesta pe Gojira & Planet H, Andre Rizo, Domino, Byron și multe alte trupe locale și din țară. Tot în cadrul festivalului se va organiza și un turneu de beach-volley. Evenimentul are loc între 28 și 31 iulie în Zona Industrială Ocna Sibiului.

Redactorii Zile și Nopți Sibiu au stat de vorbă în exclusivitate cu Andrei Dinu, organizator, care ne-a spus mai multe despre prima ediție:

”Air Sensation Festival e o fiestă a baloanelor cu aer cald, și și-a primit botezul, ca să zic așa, anul trecut. Pentru că situația pandemiei era încă neclară și organizarea de evenimente era sub semnul întrebării, anul trecut am organizat un eveniment mai restrâns, o întâlnire a baloniștilor la care am invitat și entuziaștii zborurilor cu balonul. Pe parcursul evenimentului pilot ne-am dat seama de foarte multe facilități pe care le putem oferi participanților la fiesta. Astfel am ajuns rapid la un nou set-up care, din acest an, o să cuprindă mai multe zone atractive, credem noi, precum locul de joacă pentru copii de care o să se ocupe prietenii noștri de la Serious Fun și în cadrul căruia copiii vor putea alege mai multe activități pentru a-și petrece timpul la fiesta. Vor avea la dispoziție ateliere de creat zmei zburători, terenurile de sport și traseul de biking, un labirint precum și un cinema în aer liber, unde copiii vor avea ocazia să privească filmul după cartea Jules Verne, ”Înconjurul lumii în 80 de zile”. Împreună cu partenerii noștri de la Pro Alpin am creat o zonă de camping, care se și numește Campingul Pro Alpin, un camping cu o capacitate de 100 de locuri de campat unde participanții la eveniment pot înopta și trăi o experiență de neuitat sub cerul împodobit cu baloanele fiestei. Tot în cadrul campingului o să îi avem pe prietenii noștri de la PEFOC, care vor amenaja un foc de tabără splendid, care va schimba complet atmosfera serilor de festival. Și acum ajungem la line-up, pentru că sunt sigur că sunt mulți entuziaști ai muzicii românești care de abia așteaptă să vadă din nou live trupe precum Byron, Domino, Gojira & PlanetH, Andre Rizo sau Alb Who. Se anunță niște seri foarte mișto în fața scenei de la Air Sensation! Evenimentul va avea loc în Zona Industrială ZIOS Ocna Sibiului, între 28 și 31 iulie, pentru cei care încă nu au auzit de Air Sensation. De asemenea, în zona scenei o să fie amenajată o zona de food-truckuri și baruri cu băuturi care sperăm să acopere gusturile fiecăruia dintre participanții la eveniment. Iar ultima surpriză, dar nu cea din urmă, pentru că păstrăm câteva și la fața locului, o să organizăm anul acesta în cadrul festivalului și un turneu de beach-volley, iar doritorii se pot înscrie pe siteul www.beachvolleyballromania.ro”.

Interviu integral poate fi citit AICI.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email