Meniu Zile și Nopți
glo 970x250 septembrie 2023

Evenimente Sibiu. Concerte, teatru, spectacole, expoziții, festivaluri, party Sibiu.

Joi, 01/06/2023

10:00
Expoziții

100 de ani artă românească 1900-2000/ 100 de artiști, av. George Șerban

Într-o manieră extrem de rară în România zilelor noastre, expoziția 100 de artiști în 100 de ani de artă românească (1900-2000) colecția av. George Șerban combină diverse curente artistice specifice secolului extremelor: academism, simbolist, avangardist, art nouveau, modernism etc.
10:00
Expoziții

Cu cochilia în spinare prin Munții Carpați

Expoziția temporară Cu cochilia în spinare prin Munții Carpați are și obiectivul de a contribui la conservarea habitatelor montane din România.
10:00
Alte evenimente

Activități de primăvară pentru elevi în Muzeul ASTRA

În perioada 1 martie – 15 iunie 2023, cu ocazia venirii primăverii, Serviciul Educație și Interpretare Patrimoniu al Muzeului ASTRA, prin programul Muzeul se prezintă, vine în sprijinul cadrelor didactice și elevilor acestora cu activități de încurajare și formare a unor comportamente responsabile față de mediul natural.
10:00
Expoziții

Istoria stilourilor românești. Colecția Petre Crăciun

Expoziția – o adevărată premieră națională – oferă publicului un număr de 415 piese, reprezentând o colecție unică de stilouri și alte instrumente de scris, precum și numeroase documente datând din perioada interbelică și până în anul 1990.
10:00
Expoziții

Mărginimea Sibiului. Zona fetelor frumoase și a țăranilor cu biblioteci

Pentru expoziția Mărginimea Sibiului. Zona fetelor frumoase și a țăranilor cu biblioteci, expoziție de fotografie din colecția de clișee pe sticlă a Muzeului Național Brukenthal au fost selectate și sunt expuse imagini mai puțin cunoscute.
10:00
Alte evenimente

Târgul de Jucării 2023

Muzeul ASTRA organizează, în perioada 1 – 4 iunie 2023, cea de-a XVI-a ediție a evenimentului Târgul de jucării, eveniment ce oferă atât copiilor, cât și adulților prilejul de a se bucura atât de jucării, cât și de jocuri și meșteri.
12:00
Festival

Summer Break Festival

Pășim în vară la cel mai fresh eveniment al Sibiului: Summer Break Festival. Între 31 mai și 5 iunie, în Parcul Sub Arini vor fi amenajate trei scene unde vor pune muzică unii dintre cei mai cool DJ din România și Europa. Plus, preparate street food și băuturi alese.
12:00
Alte evenimente

Evenimentul de deschidere: Festival Lake

Suntem încântați să anunțăm deschiderea Festival Lake, un eveniment extraordinar care va avea loc în perioada 1-2 iunie, între orele 12:00-22:00! Acest eveniment plin de culoare și bucurie este dedicat în special familiilor și copiilor, oferind o gamă variată de activități distractive și captivante.
13:30
Alte evenimente

Strada, dansul și spectacolul, în Piața Habermann

"Strada, dansul și spectacolul" se unesc într-un cadru unic în care tinerii sportivi dovedesc calități extraordinare prin intermediul dansului de strada, joi, 1 iunie, de la ora 13:30, în Piața Habermann din Sibiu.
19:00
Concerte

Concert simfonic dedicat Zilei Italiei

Cu ocazia concertului de la Sibiu, maestrul Alessandro Crudele își va lansa cel mai nou album cu lucrări de O. Respighi interpretate de London Philharmonic Orchestra, editat la Linn Records, și va acorda autografe!