Meniu Zile și Nopți

Evenimente | Alege orașul

Duminică, 27/11/2022

Concerte

19:00
Iaşi

CORE Evening la Acaju cu: Adam’s Nest, Fine, It’s Pink & Sea Section

Duminică, 27 noiembrie, Adam’s Nest, Fine, It’s Pink & Sea Section își dau întâlnire cu publicul de la ora 19 la Acaju.  Biletele sunt disponibile la prețul de 30 de lei.
19:00
Constanţa

Emeric Imre Trio

Campania "Music for Autism" te invită duminică 27 noiembrie de la ora 19 în Club Doors Constanţa, pentru o seară folk, alături de Emeric Imre Trio: Emeric Imre, Marius Roje si Jimi El Laco.
20:00
Bucureşti

“Doar muzică” – Monica Odagiu & Vlad Nicolici

Monica Odagiu este actriță și cântareață. Cânta la pian de la vârsta de cinci ani, castigând premii la numeroase concursuri, atât în țara cât si în străinătate. La vârsta de 11 ani își făcea primul band de cover-uri Janis Joplin, iar la 13 ani își descoperea pasiunea pentru actorie, făcând parte din primul serial muzical românesc “Pariu cu viața”, care a fost un fenomen la vremea respectivă.

Festivaluri

10:00
Cluj-Napoca

FIT Interferențe 2022 | Ziua 11

FIT Interferente 2022 | FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU INTERFERENȚE 2022 Cluj
12:00
Oradea

Festivalul Caravana cu Jocuri – Oradea 2022

În perioada 24 -27 noiembrie HappyColor România și Oradea Heritage vă invită la Caravana cu Jocuri – Festival de joacă, carte și arte, ediția Oradea 2022, cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.
17:00
Bucureşti

Săptămâna Filmului Maghiar la București, ediția a 16-a – Ziua 7

În ultima zi a Săptămânii Filmului Maghiar la București vă veți putea bucura de proiecția filmelor: „Fii tăticul meu” & „Crăciunul”.
18:30
Braşov

La calul bălan

LA CALUL BĂLAN – Operetă de Ralph Benatzky –
18:30
Braşov

La calul bălan reprezentația a doua

LA CALUL BĂLAN – Operetă de Ralph Benatzky –

Teatru

10:00
Bucureşti

Salvați-l pe Moș Crăciun!

„Salvați-l pe Moș Crăciun” este un spectacol pentru toate vârstele, o poveste feerică, cu suflet, spusă cu umor și veselie, numai bună de vizionat în prag de sărbatori.
11:00
Bucureşti

Crina și păpușile vorbitoare

Crina și păpușile vorbitoare este un spectacol de ventrilocie inedit, plin de umor și 100% la interactiv. Ventrilocia este cel mai nou gen de divertisment de la noi din țară.
11:00
Bucureşti

Hainele cele noi ale Împaratului

O poveste despre mândrie, lingușeală, minciună și adevăr spusă cu maiestrie de Teatrul Coquette. Când mândria este alimentată în mod constant, aceasta se dezvoltă în neștire.  
11:00
Bucureşti

Jucării pierdute

Magda uită să se joace frumos cu jucăriile, acestea hotărăsc să „evadeze” din camera ei, în căutarea unui alt copil.
11:00
Iaşi

Spectacol Motanul încălțat | So Trupa și Ana Hegyi

Duminică, 27 noiembrie 2022, ora 11.00 vă invităm la spectacolul de teatru pentru copii „Motanul încălțat”, regia Iulian Sandu, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași! Un spectacol So Trupa și Ana Hegyi!
12:00
Bucureşti

Iona

Pe mine mă interesează Iona atât din punct de vedere religios, cât și din punct de vedere al condiției artistului în lume, azi. Figura lui Iona și chiar și cea a actorului Gabriel Răuță de multe ori m-au făcut să mă gândesc la imaginea lui Brâncuși, Artistul care se luptă cu materialul.
13:00
Bucureşti

Viața e minunată

Rachel și David sunt un celebru cuplu de la Hollywood. Relația lor este exploatată la maxim și extinsă cu personajele pe care le joacă în diverse filme. Nimic nu va mai fi la fel în momentul în care cei doi sunt în pragul divorțului.
16:00
Bucureşti

Ziua vecinilor

Într-o zi oarecare, un bărbat descoperă că inima sa, pur și simplu, nu mai bate. Comedia se dezlănțuie și lucrurile o iau cu adevărat razna, când în poveste apare un guru misterios, care-i face o propunere mai mult decât ciudată, pe care bărbatul este obligat să o îndeplinească. Asta dacă nu vrea să moară în trei zile…
17:00
Bucureşti

Povești cu fire

Un personaj vine din trecut, altul trăiește cu noi, în prezent, iar altul călătorește din viitor. Împreună cu cele trei personaje curioase vom porni în descoperirea și deslușirea firelor ce ne înconjoară. Oare avem și noi unul?
17:00
Sibiu

Oleanna

O studentă vine în biroul profesorului său, exprimându-și nemulțumirea pentru nota obținută la test. Profesorul este dispus să-i mai ofere o șansă, însă acest gest implică un preț. Va fi oare studenta dispusă să plătească acest preț? Unde se plasează linia roșie între ce este permis și ce nu?
18:00
Bucureşti

Milionul, nepoatele și milionara

Milionul, nepoatele și milionara, O comedie savuroasă în care, plecând de la o tematică shakespeariană, autorul creează situații comice irezistibile!
18:00
Bucureşti

Jubileul unei bănci private

“Șipucin - un om modern al zilelor noastre, care are nenumărate scopuri nobile în viață: să facă cât mai mulți bani, să iubească și să fie iubit de cât mai multe femei, să aibă o carieră și să fie apreciat indiferent de meritele avute.” Axel Moustache
19:00
Bucureşti

Totul despre femei

Totul despre femei aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nonagenare îndragostite și imaginea este completă.
19:00
Bucureşti

Carne

Două vieți se împletesc, pornind de la efervescența începutului unei povești de dragoste și de la promisiunea unui job care pune femeia pe primul loc. Efectele muncii sexuale și ale traficului de persoane sunt cercetate și scoase la lumină prin abordarea unor teme ca: iubirea, sexul, violența, vulnerabilitatea, trauma și vindecarea.
19:00
Bucureşti

Dureri Fantomă

Într-un depou de tramvaie, mizer, aflat la periferia orașului, bunătatea și compasiunea vin “la pachet” cu violența și cruzimea. În această atmosferă se consumă drama unei femei bântuite de propriul trecut.
19:00
Bucureşti

Ivan Turbincă

Ivan Turbincă este povestea unui muritor, care a sfidat Moartea si a devenit nemuritor. Pofta lui de viață este nestăvilită: bea vodcă, trage ciubuc, joacă polka cu drăcoaicele la iad, o duce de nas pe Moarte, se ia la nițel la harță chiar cu Sfântul Petru, dar este milostiv și bun la inimă, cum îl numește chiar Domnul Nostru din Ceruri.
19:00
Bucureşti

Furtuna

Piesele muzicale au început să profite de posibilităţile tehnice şi s-au concentrat mai mult pe visele din interiorul viselor personajelor care “nu-şi mai dau seama ce e vis şi ce nu”.
19:00
Bucureşti

Cină cu prieteni

„Cină cu prieteni” este o capodoperă modernă care analizează viețile a două cupluri și implicațiile pe care un divorț le va avea asupra prieteniei dintre cei patru protagoniști.
19:00
Bucureşti

Jaful

O înmormântare cu bucluc. Un jaf de zile mari. O comedie neagră plină de situații nebune. O excelentă satiră la adresa bisericii, a ipocriziei sociale și a integrității poliției.
19:00
Bucureşti

Măcel

O comedie cu accente dramatice care ridică întrebarea: Cine este de fapt victima și cine este călăul? Sau, cine este părintele și cine este copilul?
19:00
Bucureşti

Locotenentul din Inishmore

Comedia neagră „Locotenentul din Inishmore” a avut premiera la The Royal Shakespeare Company, Stratford upon Avon, pe 13 mai 2001. Premiera americană a fost produsă de Atlantic Theater Company printr-un aranjament special cu Randall L. Wreghitt si Dede Harris.
19:00
Timişoara

Caravaggio

Spectacolul urmărește biografia pictorului Michelangelo Merisi da Caravaggio, precum și modul său de lucru.
19:00
Bucureşti

Interior/Exterior

În spectacolul „Interior/Exterior” patru femei se rup de lume în apartamentele lor în care sunt obligate să-și trăiască izolarea. Mai întâi, un fals sentiment de siguranță. Micile lucruri de care nu au avut timp aduc un pic de căldură în viața lor. Puțin câte puțin, gânduri stranii încep să nu le mai dea pace.
19:00
Bucureşti

Cui i-e frică de Virginia Woolf?

Cui i-e frică de Virginia Woolf? sparge convențiile sociale despre ideea de familie americană model și prezintă un cuplu căsătorit, Martha (Carmen Tănase) și George (Adrian Titieni) - denumiți după primul Președinte al Statelor Unite și soția lui -, cu o relație turbulentă, departe de a fi perfectă și aproape ruinată.
19:00
Cluj-Napoca

Furtuna

Din punctul meu de vedere, Furtuna este piesa lui Shakespeare care se apropie, ca structură, cel mai mult de muzică. Muzica are o formă precisă, abstractă.
19:00
Bucureşti

Opera de trei parale

Un spectacol ca un theatrum mundi în care răsună polifonia atâtor puncte de vedere contrastante ale societății de astăzi, reunite într-o interogație fundamentală: Ce înseamnă să fii OM?
19:00
Iaşi

ANTONIN ARTAUD. FAMILIA CENCI

Intriga piesei „Antonin Artaud. Familia Cenci” este plasată în Italia secolului al XVI-lea lea, având în centru istoria sângeroasă a familiei Cenci; o tragedie în 4 acte, care expune brutal tortura și tirania la care își supune copiii crudul conte Francesco Cenci și complotul la care participă Beatrice Cenci, fiica abuzată a nobilului, uneltire care duce, inevitabil, la un deznodământ tragic.
19:00
Bucureşti

Să vorbesc cu tine

„Să vorbesc cu tine” este, așadar, o alegorie a poveștilor de dragoste din zilele noastre, cu tot absurdul pe care îl conțin, prezentat însă într-o notă ludică și comică.
19:30
Bucureşti

Două pe față, două pe dos

Tricotatul nu este numai pentru doamnele vârstnice! În comedia Theresei Rebeck, cinci femei aflate la a doua tinerețe se întâlnesc săptămânal ca să tricoteze.
19:30
Braşov

Câmp de Luptă

Piesa de teatru scrisă de Matei Vișniec (cu titlul original "Despre sexul femeii - câmp de luptă în războiul din Bosnia") subliniază instrumentalizarea corpului femeii de către regimurile politice autoritare, pentru atingerea propriilor scopuri de consolidare a puterii.

Pentru copii

10:00
Bucureşti

Salvați-l pe Moș Crăciun!

„Salvați-l pe Moș Crăciun” este un spectacol pentru toate vârstele, o poveste feerică, cu suflet, spusă cu umor și veselie, numai bună de vizionat în prag de sărbatori.
10:00
Bucureşti

Bubu și Anotimpurile

Spectacolul Bubu și Anotimpurile este prima creație de artă realizată special pentru bebeluși și pentru interacțiunea dintre copii și părinți, pentru că participarea părinților în timpul spectacolului este absolut necesară, chiar obligatorie.
10:00
Bucureşti

Anotimpurile lui Vivaldi (Toamna și Iarna)

Continuăm periplul simfonic al anotimpurilor lui Vivaldi cu Toamna și Iarna. Te invităm să le asculți în cea mai frumoasă sală de concerte, unde sunetul te va învălui, iar muzica îți va șopti din secretele acestui mare compozitor.
11:00
Bucureşti

Crina și păpușile vorbitoare

Crina și păpușile vorbitoare este un spectacol de ventrilocie inedit, plin de umor și 100% la interactiv. Ventrilocia este cel mai nou gen de divertisment de la noi din țară.
11:00
Bucureşti

Spărgătorul de Nuci

Ce poate fi mai frumos decât un balet de Piotr Ilici Ceaikovski care să ne ducă în lumea basmelor, a copilăriei și, desigur, a Crăciunului?
11:00
Bucureşti

Hainele cele noi ale Împaratului

O poveste despre mândrie, lingușeală, minciună și adevăr spusă cu maiestrie de Teatrul Coquette. Când mândria este alimentată în mod constant, aceasta se dezvoltă în neștire.  
12:00
Iaşi

Întâlnirea Spiridușilor 2022

Întâlnirea Spiridușilor are ca obiectiv anul acesta să aducă zâmbetul pe chipurile a 52 de copii (14 familii) din comuna Mironeasa (jud. Iași). Pentru fiecare dintre aceștia se vor realiza pachete individualizate cu îmbrăcăminte, ghetuțe, jucării, rechizite, alimente, dulciuri și produse esențiale de igienă. 
16:00
Braşov

Elsa și prietenii

SPECTACOL DE ANIMATIE PENTRU COPII CU MASCOTE SI PERSONAJE.
17:00
Bucureşti

Povești cu fire

Un personaj vine din trecut, altul trăiește cu noi, în prezent, iar altul călătorește din viitor. Împreună cu cele trei personaje curioase vom porni în descoperirea și deslușirea firelor ce ne înconjoară. Oare avem și noi unul?
19:00
Bucureşti

Noaptea Spiridușilor

Aveți ocazia de a vizita lumea din spatele scenei, toate departamentele OCC, în tururi interactive însoțite de… spiritul sărbătorilor de iarnă, colinde și momente artistice de sezon cu artiștii Operei Comice pentru Copii.

Spectacole

10:00
Bucureşti

Bubu și Anotimpurile

Spectacolul Bubu și Anotimpurile este prima creație de artă realizată special pentru bebeluși și pentru interacțiunea dintre copii și părinți, pentru că participarea părinților în timpul spectacolului este absolut necesară, chiar obligatorie.
10:00
Bucureşti

Anotimpurile lui Vivaldi (Toamna și Iarna)

Continuăm periplul simfonic al anotimpurilor lui Vivaldi cu Toamna și Iarna. Te invităm să le asculți în cea mai frumoasă sală de concerte, unde sunetul te va învălui, iar muzica îți va șopti din secretele acestui mare compozitor.
11:00
Bucureşti

Spărgătorul de Nuci

Ce poate fi mai frumos decât un balet de Piotr Ilici Ceaikovski care să ne ducă în lumea basmelor, a copilăriei și, desigur, a Crăciunului?
11:00
Sibiu

Istoria Copilăriei (4 episoade)

„Istoria copilăriei” este un spectacol-coupé ce cuprinde patru povești cu și despre copii din vremuri trecute pentru a pune în evidență evoluția în timp a condiției copilului, precum și dinamica relației copil-adult.
11:00
Iaşi

Motanul încălţat

Regizorul Constantin Brehnescu spune despre spectacolul Motanul Încălțat că transpune scenic „o poveste dragă tuturor, şi celor mici şi celor mari, în care se pomeneşte despre împărţirea unei averi. Aparent, unul dintre moştenitori capătă cea mai mică, cea mai nesemnificativă parte. Supărat, acesta descoperă pe parcurs că darul de suflet devine în timp cel mai de preţ.
16:00
Braşov

Elsa și prietenii

SPECTACOL DE ANIMATIE PENTRU COPII CU MASCOTE SI PERSONAJE.
16:00
Braşov

Dă-i Bătaie

Distribuția reunește șapte actori-vedetă, pentru prima dată în Dă-i Bătaie.
17:30
Iaşi

Capra cu trei iezi

Spectacol cu păpuși, teatru pentru copii. Dramatizare Ion Agachi după povestea „Capra cu trei iezi” de Ion Creangă
18:30
Bucureşti

Cavalleria Rusticana & Pagliacci

Cel de-al doilea titlu spune povestea amoroasă și de gelozie, desfășurată în cadrul unei companii de teatru, care se încheie cu uciderea celor doi îndrăgostiți, Nedda și Silvio, de către soțul ei, Canio.
18:30
Constanţa

Don Giovanni W.A. Mozart

Premiera absolută a operei a avut loc la Praga, la „Ständetheater”, pe data de 29 octombrie 1787, sub conducerea muzicală a compozitorului.
19:00
Bucureşti

Noaptea Spiridușilor

Aveți ocazia de a vizita lumea din spatele scenei, toate departamentele OCC, în tururi interactive însoțite de… spiritul sărbătorilor de iarnă, colinde și momente artistice de sezon cu artiștii Operei Comice pentru Copii.
20:00
Bucureşti

Dineu cu proşti

Dincolo de situaţiile ce provoacă râsul, de dialogurile explozive şi de mişcările comice, piesei nu-i lipseşte consistenţa psihologică...
20:00
Bucureşti

A new and better you

Este vorba despre narcisism sau despre nevoia de atenție? Este despre puterea unor branduri și a mașinii de PR care amplifică un mesaj fără substanță? De ce, agasați de influenceri și oversharing, întreținem totuși fenomenul și-l hrănim cu timp și interes?

Stand-Up Comedy

19:30
Bucureşti

Stand-up comedy cu Andrei Ciobanu, Natanticu, Raul & Mocanu

Duminică e zi de odihnă și n-am zis-o noi. Tu hai să te distrezi la un show de #standupcomedy la Comics. În deschidere: Edi Rădoiu.
20:00
Bucureşti

Mincu, Maria Popovici, Banciu & Ioana Luiza | Stand-up Comedy

Vă așteptăm la o seară de stand-up comedy alături Maria Popovici, Mincu, Banciu & Ioana Luiza. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733 500 301.
20:00
Timişoara

Stand Up Comedy cu Bogdan Mălăele si Victor Băra – “Patru la Purtare”

Dacă și ție îți este dor de stand-up comedy, bucură-te de un show dinamic, adus de Bogdan Mălăele, care a făcut senzație la iUmor, și de Victor Băra.

Artă & Cultură

9:00
Braşov

O călătorie scrisă pe cămăși | Zilele patrimoniului imaterial brașovean

Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului vă invită la expoziția „O călătorie scrisă pe cămăși” - parte din conceptul expozițional „Ia și cămașa de acasă”.
9:00
Sibiu

Fauna si flora tropicală din colecțiile muzeului 

Colecțiile Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu dețin un patrimoniu de peste un milion de piese.
10:00
Bucureşti

Sub însemnul regalității: Fotografiile unei tinere principese

Muzeul Municipiului București vă invită să vizitați expoziția „Sub însemnul regalității: Fotografiile unei tinere principese la Muzeul Nicolae Minovici”
10:00
Iaşi

Magia luminilor de altădată

În data de 18 mai 2022, în Sala 2, parter, a Muzeului Național de Istorie a Moldovei a avut loc vernisarea expoziției temporare „Magia luminilor de altădată”. Expoziția temporară Magia luminilor de altădată este rezultatul cercetării și valorificării științifice a colecției de corpuri de iluminat din patrimoniul Muzeului Național de Istorie a Moldovei. Ea prezintă multitudinea de forme […]
10:00
Bucureşti

Muzeul pentru tine!

Expoziția ”Muzeul pentru tine!” va avea loc în perioada 09 noiembrie – 31 decembrie 2022, la sala Tancred Bănățeanu a Muzeului Național al Țăranului Român, și este configurată în jurul unui concept curatorial care relaționează, prin analogie cu miracolul vieții și al naturii, poveștile a zeci de piese de tezaur sau de patrimoniu provenite din colecțiile a mai multor muzee din toată țara, într-un spectacol vizual care nu poate fi ratat.
10:00
Bucureşti

Retracing The Steps That Were Taken

Expoziția „Retracing The Steps That Were Taken” realizată cu ocazia centenarului reprezintă o călătorie prin viața și opera scriitorului José Saramago, inspirată de rândurile din finalul volumului său „Călătorie prin Portugalia”.
10:00
Braşov

35 de ani de la revolta anticomunistă din Brașov

Evenimentul se va desfășura la Muzeul Amintirilor din Comunism, unde se află până la 30 noiembrie și o expoziţie temporară de benzi desenate semnate de Mihai I. Grăjdeanu (și BD Historia) dedicată aniversării a 35 de ani de la evenimentele din 15 Noiembrie 1987.
10:00
Bucureşti

Alexandru Tzigara-Samurcaș – Întemeietorul Muzeului Național

Expoziția aduce în fața publicului obiecte reprezentative pentru arta națională, culese din teren și fotografiate de însuși Al. Tzigara-Samurcaș în timpul campaniilor sale de cercetare etnografică, de repertoriere și documentare a obiectelor care vor alcătui patrimoniul muzeal.
10:00
Bucureşti

Familia, Credința și Căminul pictorului Gheorghe Tattarescu

Un patrimoniu compus din ceramică românească și europeană de secol XIX, icoane tradiționale, dar și icoane pictate de artist, câteva cărți din biblioteca pictorului, relevante pentru preocupările sale culturale, grafică mică, caiete de schițe și fotografii de familie, va încerca remodelarea iconografiei unei familii importante din secolul al XIX-lea bucureștean, cu detalii din sânul căminului ce o adăpostea.
10:00
Bucureşti

Slovenia – File din natură

Ciclul expozițional „File din natură” aduce în atenția publicului nostru natura diferitelor țări ale lumii, prin intermediul artei fotografice.
12:00
Bucureşti

Terra 1,34

Expoziția îi pune alături pe artiștii, Alex Baciu și MihU, care, la prima vedere, poate nu au nimic în comun însă odată ce intrăm în discuția pornită de lucrările lor, vom vedea clar un parcurs cu interese comune asupra dezvoltării umane.
12:00
Oradea

Festivalul Caravana cu Jocuri – Oradea 2022

În perioada 24 -27 noiembrie HappyColor România și Oradea Heritage vă invită la Caravana cu Jocuri – Festival de joacă, carte și arte, ediția Oradea 2022, cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.
13:00
Bucureşti

The Somatist, the Entropist & the Skeptic

Conceptele din spatele proiectului sunt centrate pe cercetarea dinamicii dintre control și lipsa lui, pe chestionarea capacității pe care o avem de a acționa asupra lumii, asupra tehnologiei, asupra naturii, a speciilor și a bias-urilor care derivă din acestea.
19:00
Cluj-Napoca

Lumea Nimeni-Nu-Știe

Mai târziu, am început să trăim într-o lume a noastră - Lumea Nimeni-Nu-Știe, dar fiecare vedea altceva și simțea altceva când ne jucam același lucru.
20:00
Bucureşti

Odiseea Tânărului Artist – 2022

În cadrul expoziției ”Odiseea Tânărului Artist - 2022” vor fi expuse picturi,  desene sau colaje cu tema ”Război și pace”. Lucrările expuse vor putea fi vizionate de toții spectatorii care vin la spectacolele programate în sala ”Ion Caramitru” a TNB.

Alte evenimente

10:00
Bucureşti

Black Friday 2022

Cea mai așteptată perioadă a reducerilor începe pe 11 noiembrie în mall-ul tău de zi cu zi. Vino în magazinele tale preferate și profită de super reduceri la toot ce îți dorești! 
10:00
Bucureşti

Black Friday în Sun Plaza

Te așteptăm toată luna noiembrie la Sun Plaza pentru a te bucura de reduceri de până la 70% și nu doar! Te poți bucura și de un #super concurs cu #super premii de peste 15.000 de lei, care începe de pe data de 10.11 și se va încheia pe 30.11!
11:00
Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu – a 15-a ediție

A 15-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu are loc anul acesta între 11 noiembrie 2022 și 2 ianuarie 2023, în Piața Mare din Sibiu, fără niciun fel de restricții, după anii pandemiei. Sunt anunțate ateliere pentru copii, colțuri instagramabile, photocornere și atmosferă autentică de Crăciun.
11:00
Sibiu

How to sibian/că

Te-ai mutat la Sibiu și încerci să descoperi și să-ți găsești locul în noua comunitate? Sau ești aici de mai multă vreme, dar vrei să-ți lărgești cercul de amici, să-i cunoști și să-i înțelegi mai bine pe noii vecini și poate să le dai un sfat și o mână de ajutor pe alocuri?
12:00
Bucureşti

Academia de Stil – ediția a VIII-a

Timp de două zile te bucuri de sfaturi din partea specialiștilor pentru a-ți crea un stil personal și a afla ce ți se potrivește în manieră de vestimentație, manichiură și coafură!

Expoziții

9:00
Braşov

Mihai Mohaci „Pictură suprarealistă”

„Abordarea tematicii se referă la o viziune suprarealistă a unor subiecte urbane, colorate în roșu aprins, cu o tentă de romantism și mistic în tablourile cu peisaje fantastice.” (Mihai Mohaci)
10:00
Braşov

35 de ani de la revolta anticomunistă din Brașov

Evenimentul se va desfășura la Muzeul Amintirilor din Comunism, unde se află până la 30 noiembrie și o expoziţie temporară de benzi desenate semnate de Mihai I. Grăjdeanu (și BD Historia) dedicată aniversării a 35 de ani de la evenimentele din 15 Noiembrie 1987.
10:00
Bucureşti

Black Friday 2022

Cea mai așteptată perioadă a reducerilor începe pe 11 noiembrie în mall-ul tău de zi cu zi. Vino în magazinele tale preferate și profită de super reduceri la toot ce îți dorești! 
10:00
Bucureşti

Black Friday în Sun Plaza

Te așteptăm toată luna noiembrie la Sun Plaza pentru a te bucura de reduceri de până la 70% și nu doar! Te poți bucura și de un #super concurs cu #super premii de peste 15.000 de lei, care începe de pe data de 10.11 și se va încheia pe 30.11!
11:00
Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu – a 15-a ediție

A 15-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu are loc anul acesta între 11 noiembrie 2022 și 2 ianuarie 2023, în Piața Mare din Sibiu, fără niciun fel de restricții, după anii pandemiei. Sunt anunțate ateliere pentru copii, colțuri instagramabile, photocornere și atmosferă autentică de Crăciun.
11:00
Sibiu

How to sibian/că

Te-ai mutat la Sibiu și încerci să descoperi și să-ți găsești locul în noua comunitate? Sau ești aici de mai multă vreme, dar vrei să-ți lărgești cercul de amici, să-i cunoști și să-i înțelegi mai bine pe noii vecini și poate să le dai un sfat și o mână de ajutor pe alocuri?
12:00
Bucureşti

Academia de Stil – ediția a VIII-a

Timp de două zile te bucuri de sfaturi din partea specialiștilor pentru a-ți crea un stil personal și a afla ce ți se potrivește în manieră de vestimentație, manichiură și coafură!
18:30
Braşov

La calul bălan

LA CALUL BĂLAN – Operetă de Ralph Benatzky –
18:30
Braşov

La calul bălan reprezentația a doua

LA CALUL BĂLAN – Operetă de Ralph Benatzky –
19:30
Braşov

Câmp de Luptă

Piesa de teatru scrisă de Matei Vișniec (cu titlul original "Despre sexul femeii - câmp de luptă în războiul din Bosnia") subliniază instrumentalizarea corpului femeii de către regimurile politice autoritare, pentru atingerea propriilor scopuri de consolidare a puterii.