Meniu Zile și Nopți

Evenimente | Alege orașul

Sâmbătă, 26/11/2022

Concerte

11:00
Bucureşti

Concertul Orchestrei inginerilor “Petru Ghenghea”

Program: Wolfgang Amadeus Mozart - Uvertura operei Don Giovanni, KV 527 & Concertul nr. 25, în do major, pentru pian şi orchestră, KV 503 & Ludwig van Beethoven - Simfonia nr. 8, în fa major, op. 93.
19:00
Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți, de la ora 19, vineri, de la ora 12, și sâmbătă, de la ora 19. Evenimentele se vor desfășura în cadrul proiectului “Muzică în Caterala Luterană”.
19:00
Constanţa

Seară lirică

Eveniment "Seara lirică" la Teatrul National de Opera si Balet ”Oleg Danovski”
19:00
Bucureşti

Akua Naru

Hip-Hop reinterpretat, Jazz, Soul, Blues și R&B, toate într-un singur concert live care ne încântă de fiecare dată. Akua Naru revine pe scena The Fresh pe 26 Noiembrie la Arenele Romane.
19:00
Bucureşti

Recital cameral cu Anton Niculescu și Viniciu Moroianu

Program: Ludwig van Beethoven - Sonata nr. 1, în fa major, op. 5, nr. 1 & Sonata nr. 5, în re major, op. 102, nr. 2 & Johannes Brahms - Sonata nr. 2, în fa major, op. 99.
19:30
Bucureşti

Horia Brenciu

Vor fi cel puțin 2 ORE de muzică, dans, zâmbete, invitați speciali și multe surprize de la cel mai efervescent artist român. Va fi o mega adunare de prieteni care vor celebra 10 ani de concerte la Sala Palatului și 20 ani de când am înființat HB Orchestra!
20:00
Cluj-Napoca

Coma @ /FORM Space

Coma is a Romanian rock band, founded in 1999, in Bucharest, as a nu-metal group, by former members of the bands Daft Allison and Ska Burger.
20:00
Bucureşti

Scarlet Aura – The last show of 2022 in Bucharest

Heavy metal party în prag de sărbători! În debutul acestui an trupa a prezentat un nou concept, și anume un set de metal acustic odata cu lansarea albumului “ Under My Skin “ acest show promite de această dată secvențe muzicale grandioase si electrizante oferite de Aura, Mihai, Rene și Spas în setul și varianta electrică completă.
23:55
Cluj-Napoca

Claptone @ /FORM Space

Let's "Make Love Not War" on 26 November! Let Claptone make you "Feel This Way" for another night of house in Space.

Festivaluri

10:00
Cluj-Napoca

FIT Interferențe 2022 | Ziua 10

FIT Interferente 2022 | FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU INTERFERENȚE 2022 Cluj
12:00
Oradea

Festivalul Caravana cu Jocuri – Oradea 2022

În perioada 24 -27 noiembrie HappyColor România și Oradea Heritage vă invită la Caravana cu Jocuri – Festival de joacă, carte și arte, ediția Oradea 2022, cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.
16:00
Bucureşti

Săptămâna Filmului Maghiar la București, ediția a 16-a – Ziua 6

În a șasea zi a Săptămânii Filmului Maghiar la București vă veți putea bucura de proiecția filmelor: „Arcușorii și... Fie-ce-o-fi” & „Vătămare corporală ușoară” & „Evacuarea”.
18:30
Braşov

La calul bălan

LA CALUL BĂLAN – Operetă de Ralph Benatzky –

Teatru

10:00
Bucureşti

Muzicanţii din Bremen

Povestea se referă la patru animale (un cocoș, o pisică, un câine și un măgar) care, fiind bătrâni și devenind nefolositori, urmau să fie alungați de stăpânii lor. Rând pe rând, ele reușesc să fugă şi se întâlnesc întâmplător pe drum, iar la propunerea măgarului pornesc prin pădure spre Bremen, orașul care pentru ei înseamnă un nou început, drumul spre libertate.
10:30
Cluj-Napoca

Închide ochii și ai să vezi mai bine

"Închide ochii și ai să vezi mai bine" este o poveste pentru copiii care vor să înțeleagă mai bine lumea în care cresc.
11:00
Bucureşti

Hansel și Gretel

Doi copii abandonați într-o pădure, descoperă un mare adevăr - iubirea de frate învinge orice obstacol. Niciun pericol din lume nu-ți stă în cale atunci când ai alături un om care crede în tine, un om pe care ești gata să-l aperi cu prețul propriei vieți.
12:00
Bucureşti

Amicii la Roma

Doi artiști stradali, Cici Curcubeu si Bepi Pepi, ajung la Roma unde încearcă pe cont propriu să facă un spectacol care sa le asigure pe lângă aplauze si o masă bună. După ce realizează că împreună sunt mai puternici, cei doi rivali descoperă puterea prieteniei și importanța lucrului în echipă.
16:00
Bucureşti

Șeful

În seara de Revelion șeful unei mari companii rămâne blocat în birou cu un angajat pe care tocmai l-a concediat. Haideți să ne oprim o clipă din tot iureșul acesta nebun în care s-au transformat viețile noastre, să privim cu atenție în jurul nostru și să ne bucurăm de lucrurile frumoase pe care descoperim.
17:00
Bucureşti

Iubire dublu distilată

Într-o gară uitată de lume, în care timpul pare că stă în loc, patru personaje sunt nevoite să petreacă, împreună, o noapte: casiera insolentă și curioasă, bețivul fără parte, dar cu carte, actorul grăbit spre succes și doamna psiholog, al cărei discurs poate fi înțeles doar cu dicționarul în față.
17:00
Bucureşti

Hainele cele noi ale împăratului

Luminăția Sa, măritul Împărat prea bine îmbrăcat și foarte lăudat are tot timpul nevoie de aplauze și complimente. Lui nu-i pasă de regat; toată ziua visează țesături fine și broderii de calitate, de fiecare dată unele mai noi și mai grozave.
17:00
Sibiu

Anotimpuri

„Anotimpuri”, sau ce gânduri își scriu unii altora, timp de un an, copiii și bunicii instituționalizați.
17:00
Sibiu

Oscar și Buni Roz

«Oscar și Buni Roz» este un imn al vieții. Oricât de scurtă, o existență trebuie să fie bogată, savuroasă, plină de sentimente puternice și esențiale, de umor, de întrebări și hohote de râs.
17:00
Bucureşti

Povestea celor trei purceluși

Cu toţii ştim povestea celor trei purceluși care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case.
18:00
Bucureşti

Ultima noapte în Paradis

Din milă sau din dorință de a duce povestea mai departe Mitică îl învață pe Ionel toate secretele iubirii, lecțiile de viață, dans, transformâdu-l pe tânărul nostru într-un adevărat prădător și camera rece de spital într-un colț de paradis.
18:00
Bucureşti

CUTInE

CUTInE este un spectacol care ne dă posibilitatea tuturor, de la mici la mari și de la mari la mici, să transformăm un spațiu și un obiect în ceea ce ne îndeamnă creativitatea.
19:00
Bucureşti

Exil

Regizoarea reconstruiește într-o cronologie non-liniară, imaginea unei familii alcătuite din trei generații, rememorând- fragment cu fragment- experiențele care i-au marcat existența: comunismul, post-comunismul şi, mai ales, exilul.
19:00
Bucureşti

Furtuna

Piesele muzicale au început să profite de posibilităţile tehnice şi s-au concentrat mai mult pe visele din interiorul viselor personajelor care “nu-şi mai dau seama ce e vis şi ce nu”.
19:00
Bucureşti

Psihopatos

Doi ucigași în serie, foști îndrăgostiți, se reunesc pentru a da o ultimă lovitură, însă lucrurile nu se desfășoară conform planului și cei doi ajung să se confrunte cu cel mai mare nemesis: condiția lor de psihopați.
19:00
Bucureşti

Cumetrele

Într-o bucătărie intră: o casnică, o invidioasă, o arogantă, o haioasă, o virgină, nora cu soacra, nişte adolescente, două habotnice şi o stripteuză… ce iese?
19:00
Braşov

O noapte furtunoasă (I.L. Caragiale) @TSA Brașov (2021)

Evenimentele se petrec într-o singură noapte, printr-o monumentală confuzie: numărul 6, unde se află casa lui Jupân Dumitrache, devine numărul 9 și, de aici, dezastrul, spaima, agitația și zbuciumul stăpânului casei.
19:00
Bucureşti

Locotenentul din Inishmore

Comedia neagră „Locotenentul din Inishmore” a avut premiera la The Royal Shakespeare Company, Stratford upon Avon, pe 13 mai 2001. Premiera americană a fost produsă de Atlantic Theater Company printr-un aranjament special cu Randall L. Wreghitt si Dede Harris.
19:00
Bucureşti

Variațiuni pe tema raței

The duck variations este un spectacol care încearcă să pună o întrebare copleșitoare: este specia umană demnă de locul pe care îl ocupă pe Pământ?
19:00
Bucureşti

Autorul e în sală

Ce se întâmplă când vedeta teatrului nu e în cabină la ora spectacolului de gală? „Autorul e în sală” este o comedie neobișnuită despre un bărbat ghinionist și o divă care își cauă fericirea. O poveste prezentă în teatru și în afara lui.
19:00
Bucureşti

Soldatul de ciocolată (sau Armele și omul)

E o piesă care vorbește despre divizarea Europei, despre naționalism și xenofobie, despre iluzia păcii, dar și despre iluzia dragostei de a înfrumuseța realitatea; un spectacol care te face să simți diferența dintre dragostea adevărată și cea de pe scenă, ca la operă.
19:00
Bucureşti

Ne-am sărutat după sfârșitul lumii

Pe o planetă distrusă de un cataclism scăpat din frâu, apar din dărâmături două ființe care se confruntă imediat cu noul mediu, extrem de ostil, dar care nu poate înăbuși dorința de a trăi. Nu! Nu este o poveste despre sfârșitul lumii, ci una spusă în șoaptă, despre începutul iubirii!
19:00
Cluj-Napoca

12 oameni furioși

Așa cum fiecare din cei 12 jurați ajung să se autocunoască, și noi începem să ne recunoaștem în fiecare dintre cei 12.
19:00
Bucureşti

Opera de trei parale

Un spectacol ca un theatrum mundi în care răsună polifonia atâtor puncte de vedere contrastante ale societății de astăzi, reunite într-o interogație fundamentală: Ce înseamnă să fii OM?
19:00
Iaşi

Spectacol 1984

Spectacol După romanul „1984” de George Orwell, o adaptare de Robert Icke și Duncan Macmillan Sala Mare a Teatrului Național.
19:00
Bucureşti

Valsul Hazardului

O femeie face un accident cu mașina și ajunge să răspundă în fața unui Înger, care- i punctează fiecare răspuns. Uneori, oamenii ajung în situații cel puțin ciudate.
19:00
Timişoara

Mata Hari

Despre Mata Hari, cea mai faimoasă spioană din lume s-a spus că și-ar fi folosit frumusețea și seducția pentru a obține secrete strategice de la bărbați.
19:00
Bucureşti

Să vorbesc cu tine

„Să vorbesc cu tine” este, așadar, o alegorie a poveștilor de dragoste din zilele noastre, cu tot absurdul pe care îl conțin, prezentat însă într-o notă ludică și comică.
19:30
Bucureşti

Mașinăria. Musicalul

El accentuează necesitatea omului modern de a  lupta împotriva tentației tehnologice, ca să ajungă la o înțelegere mai profundă a sinelui, a capacităților și a potențialului individual.
19:30
Bucureşti

Divorț în ziua nunții

E timpul să spunem prezenți la cea mai importantă zi din viața a doi tineri, care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț.

Pentru copii

10:00
Bucureşti

Muzicanţii din Bremen

Povestea se referă la patru animale (un cocoș, o pisică, un câine și un măgar) care, fiind bătrâni și devenind nefolositori, urmau să fie alungați de stăpânii lor. Rând pe rând, ele reușesc să fugă şi se întâlnesc întâmplător pe drum, iar la propunerea măgarului pornesc prin pădure spre Bremen, orașul care pentru ei înseamnă un nou început, drumul spre libertate.
10:00
Bucureşti

Bubu și Anotimpurile

Spectacolul Bubu și Anotimpurile este prima creație de artă realizată special pentru bebeluși și pentru interacțiunea dintre copii și părinți, pentru că participarea părinților în timpul spectacolului este absolut necesară, chiar obligatorie.
10:00
Bucureşti

Anotimpurile lui Vivaldi (Toamna și Iarna)

Continuăm periplul simfonic al anotimpurilor lui Vivaldi cu Toamna și Iarna. Te invităm să le asculți în cea mai frumoasă sală de concerte, unde sunetul te va învălui, iar muzica îți va șopti din secretele acestui mare compozitor.
11:00
Bucureşti

Spărgătorul de Nuci

Ce poate fi mai frumos decât un balet de Piotr Ilici Ceaikovski care să ne ducă în lumea basmelor, a copilăriei și, desigur, a Crăciunului?
12:00
Bucureşti

Amicii la Roma

Doi artiști stradali, Cici Curcubeu si Bepi Pepi, ajung la Roma unde încearcă pe cont propriu să facă un spectacol care sa le asigure pe lângă aplauze si o masă bună. După ce realizează că împreună sunt mai puternici, cei doi rivali descoperă puterea prieteniei și importanța lucrului în echipă.
12:00
Iaşi

Întâlnirea Spiridușilor 2022

Întâlnirea Spiridușilor are ca obiectiv anul acesta să aducă zâmbetul pe chipurile a 52 de copii (14 familii) din comuna Mironeasa (jud. Iași). Pentru fiecare dintre aceștia se vor realiza pachete individualizate cu îmbrăcăminte, ghetuțe, jucării, rechizite, alimente, dulciuri și produse esențiale de igienă. 
17:00
Bucureşti

Hainele cele noi ale împăratului

Luminăția Sa, măritul Împărat prea bine îmbrăcat și foarte lăudat are tot timpul nevoie de aplauze și complimente. Lui nu-i pasă de regat; toată ziua visează țesături fine și broderii de calitate, de fiecare dată unele mai noi și mai grozave.
17:00
Bucureşti

Povestea celor trei purceluși

Cu toţii ştim povestea celor trei purceluși care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case.
18:00
Bucureşti

CUTInE

CUTInE este un spectacol care ne dă posibilitatea tuturor, de la mici la mari și de la mari la mici, să transformăm un spațiu și un obiect în ceea ce ne îndeamnă creativitatea.
19:00
Bucureşti

Noaptea Spiridușilor

Aveți ocazia de a vizita lumea din spatele scenei, toate departamentele OCC, în tururi interactive însoțite de… spiritul sărbătorilor de iarnă, colinde și momente artistice de sezon cu artiștii Operei Comice pentru Copii.

Spectacole

10:00
Bucureşti

Bubu și Anotimpurile

Spectacolul Bubu și Anotimpurile este prima creație de artă realizată special pentru bebeluși și pentru interacțiunea dintre copii și părinți, pentru că participarea părinților în timpul spectacolului este absolut necesară, chiar obligatorie.
10:00
Bucureşti

Anotimpurile lui Vivaldi (Toamna și Iarna)

Continuăm periplul simfonic al anotimpurilor lui Vivaldi cu Toamna și Iarna. Te invităm să le asculți în cea mai frumoasă sală de concerte, unde sunetul te va învălui, iar muzica îți va șopti din secretele acestui mare compozitor.
11:00
Bucureşti

Spărgătorul de Nuci

Ce poate fi mai frumos decât un balet de Piotr Ilici Ceaikovski care să ne ducă în lumea basmelor, a copilăriei și, desigur, a Crăciunului?
18:00
Sibiu

Istoria Copilăriei (4 episoade)

„Istoria copilăriei” este un spectacol-coupé ce cuprinde patru povești cu și despre copii din vremuri trecute pentru a pune în evidență evoluția în timp a condiției copilului, precum și dinamica relației copil-adult.
18:30
Bucureşti

Nabucco

Opera „Nabucco” de Verdi urmăreşte calvarul evreilor sub domnia regelui babilonian Nabucodonosor. Evenimentele istorice sunt folosite ca fundal pentru un complot politic şi romantic.
18:30
Bucureşti

Povestea Leului Ra

Temele de meditație deschise de „Povestea Leului Ra” sunt o formă de terapie rapidă, prin care fiecare înțelege mai bine puzzle-ul relaționar copii-părinți.
19:00
Bucureşti

Noaptea Spiridușilor

Aveți ocazia de a vizita lumea din spatele scenei, toate departamentele OCC, în tururi interactive însoțite de… spiritul sărbătorilor de iarnă, colinde și momente artistice de sezon cu artiștii Operei Comice pentru Copii.
20:00
Constanţa

LUNA AMARĂ live

Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 20:00, vă așteptăm la un eveniment de excepție cu Luna Amară.
20:00
Bucureşti

Unforgettable, by NightLights

O călătorie muzicală cu destinația: Bucureștiul interbelic. Ghidul tău de călătorie: Silviu Biriș & Band. Șlagăre celebre, reorchestrate, însoțite de povești și de parfumul unor ani eleganți.

Stand-Up Comedy

16:30
Bucureşti

Stand-up comedy cu Cristi, Toma, Sorin & Bogzi

Comics Club prezintă: stand-up comedy cu Sorin ”e și garda la intrare-hey” Pârcălab, Cristi ”asta ar fi una dintre glume” Popesco, Toma ”spaima unui singur curier” Alexandru și Bogdan ”mare MC de open mic" Cismaș.
17:00
Bucureşti

ANULAT – Teo, Vio, Costel & Popinciuc | Stand Up Comedy

Vă așteptăm la o seară de stand-up comedy alături Teo, Vio, Costel & Popinciuc. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733 500 301.
17:00
Bucureşti

Teo, Natanticu, Victor Băra & Cîrje | Stand Up Comedy

Vă așteptăm la o seară de stand-up comedy alături Teo, Natanticu, Victor Băra & Cîrje. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733 500 301.
19:00
Bucureşti

Stand-up comedy cu Cristi, Toma, Sorin & Virgil Ciulin

Comics Club prezintă: stand-up comedy cu  Sorin ”e și garda la intrare-hey” Pârcălab / Cristi ”asta ar fi una dintre glume” Popesco / Toma ”spaima unui singur curier” Alexandru / Virgil ”"ia degetele de pe fața mea că ți le sug"” Ciulin.
19:30
Bucureşti

ANULAT – Teo, Vio, Costel & Bogdan Nonic | Stand-Up Comedy

Vă așteptăm la o seară de stand-up comedy alături Teo, Vio, Costel & Bogdan Nonic. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733 500 301.
19:30
Bucureşti

Teo, Costel, Banciu & Bogdan Nonic | Stand Up Comedy

Vă așteptăm la o seară de stand-up comedy alături Teo, Costel, Banciu & Bogdan Nonic. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733 500 301.
21:30
Bucureşti

Stand-up comedy cu Cristi, Toma, Sorin & Ioana Luiza

E ceva mai mișto decât să mergi sâmbătă seara la stand-up comedy? Probabil, dar nu putem fi toți Elon Musk. Pariu că nici nu știe de la ce vine MBS, lasă că are și el necazuri. Hai, ne vedem sâmbătă seara!
22:00
Bucureşti

ANULAT – Anisia, Andrei Ciobanu, Drăcea, Banciu & Cîrje | Stand Up Comedy

Vă așteptăm la o seară de stand-up comedy alături Anisia, Andrei Ciobanu, Drăcea, Banciu & Cîrje. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733 500 301.
22:00
Bucureşti

Costel, Andrei Ciobanu, Drăcea & Anisia | Stand Up Comedy

Vă așteptăm la o seară de stand-up comedy alături Costel, Andrei Ciobanu, Drăcea & Anisia. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733 500 301.

Artă & Cultură

9:00
Braşov

O călătorie scrisă pe cămăși | Zilele patrimoniului imaterial brașovean

Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului vă invită la expoziția „O călătorie scrisă pe cămăși” - parte din conceptul expozițional „Ia și cămașa de acasă”.
9:00
Timişoara

Expoziție Ioana Bătrânu, Adela Giurgiu & Agnès Varda

Evenimentul face parte din proiectul Art Encounters 2022–FORmART, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.
9:00
Sibiu

Fauna si flora tropicală din colecțiile muzeului 

Colecțiile Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu dețin un patrimoniu de peste un milion de piese.
10:00
Bucureşti

Sub însemnul regalității: Fotografiile unei tinere principese

Muzeul Municipiului București vă invită să vizitați expoziția „Sub însemnul regalității: Fotografiile unei tinere principese la Muzeul Nicolae Minovici”
10:00
Iaşi

Magia luminilor de altădată

În data de 18 mai 2022, în Sala 2, parter, a Muzeului Național de Istorie a Moldovei a avut loc vernisarea expoziției temporare „Magia luminilor de altădată”. Expoziția temporară Magia luminilor de altădată este rezultatul cercetării și valorificării științifice a colecției de corpuri de iluminat din patrimoniul Muzeului Național de Istorie a Moldovei. Ea prezintă multitudinea de forme […]
10:00
Bucureşti

Muzeul pentru tine!

Expoziția ”Muzeul pentru tine!” va avea loc în perioada 09 noiembrie – 31 decembrie 2022, la sala Tancred Bănățeanu a Muzeului Național al Țăranului Român, și este configurată în jurul unui concept curatorial care relaționează, prin analogie cu miracolul vieții și al naturii, poveștile a zeci de piese de tezaur sau de patrimoniu provenite din colecțiile a mai multor muzee din toată țara, într-un spectacol vizual care nu poate fi ratat.
10:00
Bucureşti

Retracing The Steps That Were Taken

Expoziția „Retracing The Steps That Were Taken” realizată cu ocazia centenarului reprezintă o călătorie prin viața și opera scriitorului José Saramago, inspirată de rândurile din finalul volumului său „Călătorie prin Portugalia”.
10:00
Braşov

35 de ani de la revolta anticomunistă din Brașov

Evenimentul se va desfășura la Muzeul Amintirilor din Comunism, unde se află până la 30 noiembrie și o expoziţie temporară de benzi desenate semnate de Mihai I. Grăjdeanu (și BD Historia) dedicată aniversării a 35 de ani de la evenimentele din 15 Noiembrie 1987.
10:00
Bucureşti

Alexandru Tzigara-Samurcaș – Întemeietorul Muzeului Național

Expoziția aduce în fața publicului obiecte reprezentative pentru arta națională, culese din teren și fotografiate de însuși Al. Tzigara-Samurcaș în timpul campaniilor sale de cercetare etnografică, de repertoriere și documentare a obiectelor care vor alcătui patrimoniul muzeal.
10:00
Bucureşti

Familia, Credința și Căminul pictorului Gheorghe Tattarescu

Un patrimoniu compus din ceramică românească și europeană de secol XIX, icoane tradiționale, dar și icoane pictate de artist, câteva cărți din biblioteca pictorului, relevante pentru preocupările sale culturale, grafică mică, caiete de schițe și fotografii de familie, va încerca remodelarea iconografiei unei familii importante din secolul al XIX-lea bucureștean, cu detalii din sânul căminului ce o adăpostea.
10:00
Bucureşti

Slovenia – File din natură

Ciclul expozițional „File din natură” aduce în atenția publicului nostru natura diferitelor țări ale lumii, prin intermediul artei fotografice.
12:00
Bucureşti

Terra 1,34

Expoziția îi pune alături pe artiștii, Alex Baciu și MihU, care, la prima vedere, poate nu au nimic în comun însă odată ce intrăm în discuția pornită de lucrările lor, vom vedea clar un parcurs cu interese comune asupra dezvoltării umane.
12:00
Bucureşti

40. Retrospectiva Paul Hitter

Paul Hitter revine la Galeria Senso cu o inedită retrospectivă care aduce împreună, la ceas aniversar, lucrări din diferite perioade de creație ale artistului, „40. Retrospectiva Paul Hitter”. 
12:00
Oradea

Festivalul Caravana cu Jocuri – Oradea 2022

În perioada 24 -27 noiembrie HappyColor România și Oradea Heritage vă invită la Caravana cu Jocuri – Festival de joacă, carte și arte, ediția Oradea 2022, cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.
13:00
Bucureşti

The Somatist, the Entropist & the Skeptic

Conceptele din spatele proiectului sunt centrate pe cercetarea dinamicii dintre control și lipsa lui, pe chestionarea capacității pe care o avem de a acționa asupra lumii, asupra tehnologiei, asupra naturii, a speciilor și a bias-urilor care derivă din acestea.
14:00
Bucureşti

All the Rumors are True & Something for Everyone

Două medii de expresie vor personaliza astfel spațiile Galeriei Catinca Tabacaru cu instalații obiect realizate de Danielei Pălimariu și picturi extinse cu instalație semnate de Kateryna Lysovenko.
19:00
Bucureşti

Odiseea Tânărului Artist – 2022

În cadrul expoziției ”Odiseea Tânărului Artist - 2022” vor fi expuse picturi,  desene sau colaje cu tema ”Război și pace”. Lucrările expuse vor putea fi vizionate de toții spectatorii care vin la spectacolele programate în sala ”Ion Caramitru” a TNB.
19:00
Cluj-Napoca

Lumea Nimeni-Nu-Știe

Mai târziu, am început să trăim într-o lume a noastră - Lumea Nimeni-Nu-Știe, dar fiecare vedea altceva și simțea altceva când ne jucam același lucru.

Alte evenimente

9:00
Bucureşti

Ateliere de fotografie pictată: Omagiu fotografei spaniole Ouka Leele

Atelierele se adresează tuturor celor pasionați de fotografie în diferitele ei forme, precum și celor interesați de pictură. Vom învăța un nou limbaj vizual care îmbină ambele tehnici inspirându-ne din Ouka Leele - nu doar prin teorie, ci vom aprofunda și practic prin realizarea de fotografii.
10:00
Bucureşti

Black Friday 2022

Cea mai așteptată perioadă a reducerilor începe pe 11 noiembrie în mall-ul tău de zi cu zi. Vino în magazinele tale preferate și profită de super reduceri la toot ce îți dorești! 
10:00
Bucureşti

Black Friday în Sun Plaza

Te așteptăm toată luna noiembrie la Sun Plaza pentru a te bucura de reduceri de până la 70% și nu doar! Te poți bucura și de un #super concurs cu #super premii de peste 15.000 de lei, care începe de pe data de 10.11 și se va încheia pe 30.11!
10:00
Sibiu

How to sibian/că

Te-ai mutat la Sibiu și încerci să descoperi și să-ți găsești locul în noua comunitate? Sau ești aici de mai multă vreme, dar vrei să-ți lărgești cercul de amici, să-i cunoști și să-i înțelegi mai bine pe noii vecini și poate să le dai un sfat și o mână de ajutor pe alocuri?
11:00
Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu – a 15-a ediție

A 15-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu are loc anul acesta între 11 noiembrie 2022 și 2 ianuarie 2023, în Piața Mare din Sibiu, fără niciun fel de restricții, după anii pandemiei. Sunt anunțate ateliere pentru copii, colțuri instagramabile, photocornere și atmosferă autentică de Crăciun.
12:00
Bucureşti

CineMARe – tehnici de filmare și producție de film

Cursul CineMARe constituie o ocazie pentru adolescenti de a-și însusi tehnici de manipulare a imaginii atât teoretic, prin referiri la producții cinematografice care au făcut istorie, cât și practic, filmând și montând propriile video-uri realizate cu telefonul personal.
12:00
Bucureşti

Academia de Stil – ediția a VIII-a

Timp de două zile te bucuri de sfaturi din partea specialiștilor pentru a-ți crea un stil personal și a afla ce ți se potrivește în manieră de vestimentație, manichiură și coafură!
17:00
Bucureşti

Călătorie printre simbolurile din Tarot

Tarotul poate schimba perpectiva asupra vieţii, a destinului, poate ajuta la înţelegerea misterelor vieţii şi este o cale de dezvoltare spirituală şi explorare interioară. Este vestit în întreaga lume datorită puterii lui extraordinare de previzionare…dar, asta e doar o parte infimă din ceea ce oferă el.
17:00
Braşov

Sweet mug (atelier de modelat cu lut polimeric)

Ne adunăm la un nou atelier de modelat -Bucurie în culori.

Expoziții

9:00
Bucureşti

Ateliere de fotografie pictată: Omagiu fotografei spaniole Ouka Leele

Atelierele se adresează tuturor celor pasionați de fotografie în diferitele ei forme, precum și celor interesați de pictură. Vom învăța un nou limbaj vizual care îmbină ambele tehnici inspirându-ne din Ouka Leele - nu doar prin teorie, ci vom aprofunda și practic prin realizarea de fotografii.
9:00
Braşov

Mihai Mohaci „Pictură suprarealistă”

„Abordarea tematicii se referă la o viziune suprarealistă a unor subiecte urbane, colorate în roșu aprins, cu o tentă de romantism și mistic în tablourile cu peisaje fantastice.” (Mihai Mohaci)
9:00
Timişoara

Expoziție Ioana Bătrânu, Adela Giurgiu & Agnès Varda

Evenimentul face parte din proiectul Art Encounters 2022–FORmART, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.
10:00
Braşov

35 de ani de la revolta anticomunistă din Brașov

Evenimentul se va desfășura la Muzeul Amintirilor din Comunism, unde se află până la 30 noiembrie și o expoziţie temporară de benzi desenate semnate de Mihai I. Grăjdeanu (și BD Historia) dedicată aniversării a 35 de ani de la evenimentele din 15 Noiembrie 1987.
10:00
Bucureşti

Black Friday 2022

Cea mai așteptată perioadă a reducerilor începe pe 11 noiembrie în mall-ul tău de zi cu zi. Vino în magazinele tale preferate și profită de super reduceri la toot ce îți dorești! 
10:00
Bucureşti

Black Friday în Sun Plaza

Te așteptăm toată luna noiembrie la Sun Plaza pentru a te bucura de reduceri de până la 70% și nu doar! Te poți bucura și de un #super concurs cu #super premii de peste 15.000 de lei, care începe de pe data de 10.11 și se va încheia pe 30.11!
10:00
Sibiu

How to sibian/că

Te-ai mutat la Sibiu și încerci să descoperi și să-ți găsești locul în noua comunitate? Sau ești aici de mai multă vreme, dar vrei să-ți lărgești cercul de amici, să-i cunoști și să-i înțelegi mai bine pe noii vecini și poate să le dai un sfat și o mână de ajutor pe alocuri?
11:00
Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu – a 15-a ediție

A 15-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu are loc anul acesta între 11 noiembrie 2022 și 2 ianuarie 2023, în Piața Mare din Sibiu, fără niciun fel de restricții, după anii pandemiei. Sunt anunțate ateliere pentru copii, colțuri instagramabile, photocornere și atmosferă autentică de Crăciun.
12:00
Bucureşti

CineMARe – tehnici de filmare și producție de film

Cursul CineMARe constituie o ocazie pentru adolescenti de a-și însusi tehnici de manipulare a imaginii atât teoretic, prin referiri la producții cinematografice care au făcut istorie, cât și practic, filmând și montând propriile video-uri realizate cu telefonul personal.
12:00
Bucureşti

Academia de Stil – ediția a VIII-a

Timp de două zile te bucuri de sfaturi din partea specialiștilor pentru a-ți crea un stil personal și a afla ce ți se potrivește în manieră de vestimentație, manichiură și coafură!
17:00
Bucureşti

Călătorie printre simbolurile din Tarot

Tarotul poate schimba perpectiva asupra vieţii, a destinului, poate ajuta la înţelegerea misterelor vieţii şi este o cale de dezvoltare spirituală şi explorare interioară. Este vestit în întreaga lume datorită puterii lui extraordinare de previzionare…dar, asta e doar o parte infimă din ceea ce oferă el.
17:00
Braşov

Sweet mug (atelier de modelat cu lut polimeric)

Ne adunăm la un nou atelier de modelat -Bucurie în culori.
18:30
Braşov

La calul bălan

LA CALUL BĂLAN – Operetă de Ralph Benatzky –