Meniu Zile și Nopți

Evenimente | Alege orașul

Vineri, 25/11/2022

Concerte

12:00
Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți, de la ora 19, vineri, de la ora 12, și sâmbătă, de la ora 19. Evenimentele se vor desfășura în cadrul proiectului “Muzică în Caterala Luterană”.
19:00
Timişoara

Program Filarmonica Banatul

Luna noiembrie aduce în prim plan invitați de excepție - dirijori și soliști - din țări precum Canada, Germania, Austria, Danemarca, Armenia, Elveția, Rusia, Grecia și Serbia, muzicieni de valoare pe care avem onoarea să îi ascultăm în cadrul evenimentelor Filarmonicii Banatul Timișoara.
19:00
Bucureşti

Concert simfonic

Program: Felix Mendelssohn - Uvertura Hebridele, op. 26 & Arnold Bax - Poemul simfonic Tintagel & Richard Wagner - Duetele de dragoste din opera Tristan și Isolda.
19:00
Timişoara

Sergey Simakov

Sergey Simakov ( Elveția/Rusia), considerat unul dintre cei mai apreciați dirijori ruși ai generației sale, a dirijat Filarmonica din Stuttgart, Orchstra Simfonică a Islandei ș.a
19:00
Iaşi

PARTIZAN live în Underground Pub

Formația Partizan revine la Underground Pub pe 25 noiembrie. Trupa Partizan este un produs 100% românesc.
19:00
Bucureşti

Luna Amara & RedRum

Luna Amară revine în Control pentru ultimul concert din acest an la București. Va fi electric și intens, o călătorie de la primul album, “Asfalt” până la cel mai nou cântec Luna Amară, “Ne iubim mai mult când dormim”.
19:30
Bucureşti

Horia Brenciu

Vor fi cel puțin 2 ORE de muzică, dans, zâmbete, invitați speciali și multe surprize de la cel mai efervescent artist român. Va fi o mega adunare de prieteni care vor celebra 10 ani de concerte la Sala Palatului și 20 ani de când am înființat HB Orchestra!
20:00

Subcarpați @ /FORM Space

Our roots will run deep again into underground folklore on 25 November at Subcarpați
20:00
Bucureşti

OCS live

Omul Cu Șobolani revine la Fabrica Să Ne Aducă Vara Înapoi, ca noi să o luam Razna, să devenim Copii Rebeli și să bem Două Beri, dar nu Goale, fără să ne Punem În Cap, să putem ridica Mâinile Sus la fiecare piesă în parte pentru că ei sărbătoresc 25 de ani de activitate și trebuie să fim alaturi de ei cu aplauze și respect.
20:00
Bucureşti

The Garrison & cRMN

The Garrison au un sound propriu rock'n'funk'n pop'n'blues și o lirică electrizantă, băieții vă așteaptă la pubul de la Universității să săriți împreună cu ei începând cu ora 20:00.
21:00
Bucureşti

Seară boierească

Măria Buză și Taraful George Pătrașcu creează o atmosferă de voie bună, pe acorduri de vioară și țambal. Muzica lăutărească se îmbină cu momente muzicale inspirate din folclor și perioada interbelică.
21:30
Bucureşti

Carla’s Dreams

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, vineri, 25 noiembrie, începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu Carla's Dreams!

Festivaluri

10:00
Cluj-Napoca

FIT Interferențe 2022 | Ziua 9

FIT Interferente 2022 | FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU INTERFERENȚE 2022 Cluj
12:00
Oradea

Festivalul Caravana cu Jocuri – Oradea 2022

În perioada 24 -27 noiembrie HappyColor România și Oradea Heritage vă invită la Caravana cu Jocuri – Festival de joacă, carte și arte, ediția Oradea 2022, cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.
16:00
Bucureşti

Săptămâna Filmului Maghiar la București, ediția a 16-a – Ziua 5

În a cincea zi a Săptămânii Filmului Maghiar la București vă veți putea bucura de proiecția filmelor: „Ușa din spate a socialismului” & „Șase săptămâni”, dar și de două prezentări de cărți despre Janovics Jenő.
22:00
Bucureşti

Claptone vine la Visionnäire by Zamna pe 25 Noiembrie 2022 @ Club OXYA București

Club OXYA București | Claptone vine la Visionnäire by Zamna pe 25 Octombrie 2022

Teatru

10:00
Bucureşti

Punguța cu doi bani

Adaptarea propusă îi introduce pe spectatori într-un univers cu alai pestriț: un boier mult prea cumpătat, un vizitiu mult prea somnoros, o bucătăreasă mult prea aprigă – și, bineînțeles, un cocoș terbil de năstrușnic.
11:30
Cluj-Napoca

Închide ochii și ai să vezi mai bine

"Închide ochii și ai să vezi mai bine" este o poveste pentru copiii care vor să înțeleagă mai bine lumea în care cresc.
18:00
Bucureşti

CUTInE

CUTInE este un spectacol care ne dă posibilitatea tuturor, de la mici la mari și de la mari la mici, să transformăm un spațiu și un obiect în ceea ce ne îndeamnă creativitatea.
18:00
Bucureşti

Crăiasa zăpezii

Copiii sunt invitați s-o urmărească pe micuța Gerda care pleacă într-o călătorie plină de aventuri și peripeții, în încercarea de a-și găsi fratele ținut prizonier undeva în vasta întindere albă din ținutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii.
19:00
Bucureşti

Încă nu, dar o să fie…

Un magazin de blănuri de lux devine loc de întălnire pentru soți, amanți și tranzacții surprinzătoare. Haina de lux ajunge pe mâinile tuturor, mai puțin ale lui Janie. Dezastrul e total în clipa în care soția lui Gilbert, Maude, se întoarce din vacanță și riscă să afle de aventurile soțului ei.
19:00
Bucureşti

Cum se duce totul dracu

Ce faci când te trezești cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndrăgostești, ieși la câteva întâlniri, faci nunta, te muți împreună și apoi… mai bine vii să vezi cu ochii tăi cum se duce totul dracu’, pentru că dragostea este ca un câmp de luptă, unde nimeni nu câștigă.
19:00
Bucureşti

Şase lecţii de dans în şase săptămâni

Lily Harrison, văduva unui preot baptist, îşi angajează un profesor de dans, la domiciliu, pe italianul Michael Minetti. Și povestea începe.
19:00
Bucureşti

Tatăl

„Tatăl” este o poveste de familie serioasă și realistă și o privire nesentimentală, intens emoțională asupra lumii prin ochii unui bărbat care se confruntă cu demență, o ilustrare dramatică a pierderilor fizice care apar împreună cu cele mentale.
19:00
Bucureşti

CTRL+Z

Ce se întâmplă cu noi în momentul în care încetăm să ne mai identificăm cu noi înșine? Care este drumul înapoi către autenticitatea aspirațiilor personale și cum putem să rămânem onești față de propria identitate atunci când pare că toată viața noastră a fost marcată de frica de a nu ne conforma?
19:00
Bucureşti

Figaro

A văzut de toate, a făcut de toate, a trecut prin toate. Cât a fost sărac, l-au disprețuit. Când a fost deștept, l-au urât. Acum, că are şi soție frumoasă, și avere toți vor dori să îi devină prieteni.
19:00
Bucureşti

Colecționarul

”Colecționarul” este un spectacol plin de suspans care spune povestea unui tânăr ce devine obsedat de o studentă de la Facultatea de Arte. Dominat de dorința de a o face pe aceasta să-l iubească, Fred nici nu-și dă seama când depășește limita și se transformă într-un monstru.
19:00
Braşov

Bolnavul închipuit (de Molière) @TSA Brașov (2022)

„Bolnavul închipuit” de Molière | Piesa lui Molière este o îmbinare între comic și tragic. Este o dezbatere despre sentimentul uman al fricii de moarte, despre relația dintre natură și știință, o piesă filosofică și poetică, despre confruntarea dintre muritori și neant.
19:00
Timişoara

Mică neînțelegere cosmică

Spectacolul regizat de tânăra Csábi Anna redă un șir de experiențe diferite ale femeilor cu bărbații, în cheia realității magice.
19:00
Bucureşti

Secretul fericirii

Un spectacol care explorează dinamica relațiilor din interiorul cuplului modern. Cu mijloace psihologice minuțios utilizate și un dozaj fin al umorului și suspansului, spectacolul demontează stereotipurile despre rețeta clasică a „fericirii în 5 pași simpli”.
19:00
Bucureşti

Rebarbor

Sudinski a scris în plin regim comunist o proză atroce și teribil de autentică, o adevărată incursiune în patologicul românesc, în culisele "omeniei", "sufletismului" și a "tovărășiei", oferindu-ne țesutul malign al unui "tradiționalism" cinic și primitiv.
19:00
Bucureşti

Knockout. Dulcea știință de a face vânătăi

Londra, 1869. În plină epocă victoriană. Patru tinere femei din medii sociale diferite și rigid delimitate sunt atrase în lumea underground a boxulului feminin de către excentricul profesor Charlie Sharp, un paria social al vremii.
19:00
Iaşi

Domnul Vulpe

Lumea pe care ne-o arată domnul Vulpe e lumea în care șmecheria, turpitudinea sunt cele care modelează relațiile umane
19:30
Bucureşti

Mașinăria. Musicalul

El accentuează necesitatea omului modern de a  lupta împotriva tentației tehnologice, ca să ajungă la o înțelegere mai profundă a sinelui, a capacităților și a potențialului individual.
19:30
Bucureşti

Stupid Fucking Bird

Stupid Fucking Bird vă va captiva cu perspectivele sale neașteptate despre capacitatea oamenilor de a iubi, de a se afunda în nefericire sau de a-și explora creativitatea. Dacă sunteți un iubitor al lui Cehov sau student la teatru, s-ar putea ca această piesă să vă să impresioneze puternic.
19:30
Bucureşti

Hotel Meduza

Un cuplu „modern” pleacă în vacanță la mare pentru a sărbători 5 ani de mariaj. Fericitul eveniment din viața lor este curând perturbat de apariția lui Eusebiu, fostul soț, un urmăritor veritabil, obsedat și foarte determinat să o recucerească.
19:30
Bucureşti

O haită de sfinți

Un bărbat care-și ucide fetița, un cuplu care-și începe călătoria prin viață cu o moarte, o fată care, ca o Medee rătăcită în secolul 21, omoară ca să se răzbune pe bărbatul pe care l-a iubit.
19:30
Bucureşti

Pe jumătate cântec

„Pe jumătate cântec” spune povestea Francescăi de la 5 până la 33 de ani, în nouă tablouri, fiecare surprinzând o vârstă, un univers, o întâmplare dintre cele care contează şi care pot modela sau frânge un destin.
19:30
Bucureşti

Lungs

Lungs este o poveste de dragoste, ușor dezechilibrată, tăios de onestă, amuzantă, tensionată și actuală. Vorbește despre o generație pentru care lipsa siguranței este un mod de a exista.
19:30
Timişoara

Après Ski – Liniște aici sus!

Georg Karner este o persoană mediocră. Câștigă un salariu mediu, este căsătorit și are un loc de muncă sigur la o companie farmaceutică.
20:00
Bucureşti

Incognito

Alcătuită din mai multe episoade întrețesute, asemenea unor universuri multiple într-o evoluție non-liniară, Incognito prezintă trei povești, două dintre ele inspirate din fapte reale.
20:00
Bucureşti

Povești de familie

Povești de familie este o radiografie tragicomică a relațiilor familiale balcanice. Un spectacol în care fiecare din noi, din păcate sau din fericire, se va regăsi.
20:00
Bucureşti

Vinovat. Nevinovat.

Spectacolul aduce în prim plan ideea de asumare a deciziilor și a responsabilităților cu care ne confruntăm, în contextul politic, social și cultural actual, marcat de incoerență.

Pentru copii

10:00
Bucureşti

Punguța cu doi bani

Adaptarea propusă îi introduce pe spectatori într-un univers cu alai pestriț: un boier mult prea cumpătat, un vizitiu mult prea somnoros, o bucătăreasă mult prea aprigă – și, bineînțeles, un cocoș terbil de năstrușnic.
11:00
Bucureşti

Aventuri cu… Dl. Goe

Ion Luca Caragiale ne provoacă sa medităm asupra comicului, să descoperim printre hototele de râs, tristețea eternelor probleme comportamentale și mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecții de viață, atât de vii și de actuale.
18:00
Bucureşti

CUTInE

CUTInE este un spectacol care ne dă posibilitatea tuturor, de la mici la mari și de la mari la mici, să transformăm un spațiu și un obiect în ceea ce ne îndeamnă creativitatea.
18:00
Bucureşti

Crăiasa zăpezii

Copiii sunt invitați s-o urmărească pe micuța Gerda care pleacă într-o călătorie plină de aventuri și peripeții, în încercarea de a-și găsi fratele ținut prizonier undeva în vasta întindere albă din ținutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii.

Spectacole

11:00
Bucureşti

Aventuri cu… Dl. Goe

Ion Luca Caragiale ne provoacă sa medităm asupra comicului, să descoperim printre hototele de râs, tristețea eternelor probleme comportamentale și mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecții de viață, atât de vii și de actuale.
18:30
Bucureşti

Nunta lui Figaro

Vizitează Sevilla secolului XVIII-lea, vezi personajele lui Pierre Beaumarchais încurcate în propriile intrigi, amuză-te de rezolvările neașteptate într-o seară la Opera Națională București.
18:30
Cluj-Napoca

Evgheni Oneghin

Operă în trei acte pe un libret de Konstantin Șilovski, inspirat din romanul în versuri Evgheni Oneghin de Aleksandr Sergheevici Pușkin
19:00
Timişoara

C’est pas grave

”C'est pas grave” (din franceză, „nu este atât de grav”) este un duet de dans contemporan și teatru fizic, care explorează diferitele semnificații ale noțiunii de gravitație în raport cu noțiunea de timp

Stand-Up Comedy

18:30
Bucureşti

Stand-up comedy cu Cristi, Toma, Sorin & Mitran

E vineri. De ce să faci overtime când poți să rupi ușa și să vii la #standupcomedy? Oricât te-ar plăti, nu e suficient. Hai să treacă săptămâna cât mai repede și să ne vedem la show!
19:30
Bucureşti

Radu Pietreanu Show | Music Comedy

Vă așteptăm la o seară de comedie alături de Radu Pietreanu. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733 500 301.
21:30
Bucureşti

Stand-up comedy cu Cristi, Toma, Sorin & Mirică

Poți să te duci acasă după muncă, poți. Dar vrei? Nu mai bine vii, bei ceva și te bucuri de-un show de #standupcomedy despre curieri, cai, copii și alte subiecte care încep sau nu cu litera C de la Comics.
22:00
Bucureşti

Celebru și Sărac – Alex Mocanu | Stand Up Special

Vă așteptăm la o seară specială de stand up comedy cu Alex Mocanu care se antrenează pentru filmarea show-ului „Celebru și Sărac” în speranța că poate într-o bună zi show-ul se va numi „Celebru și bogat”.

Artă & Cultură

8:00
Sibiu

Sibiu Superangular

Expoziția ”Sibiu Superangular” se desfășoară în perioada 23.11 – 4.12.2022, în foaierul bibliotecii publice sibiene.
9:00
Braşov

O călătorie scrisă pe cămăși | Zilele patrimoniului imaterial brașovean

Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului vă invită la expoziția „O călătorie scrisă pe cămăși” - parte din conceptul expozițional „Ia și cămașa de acasă”.
9:00
Sibiu

Fauna si flora tropicală din colecțiile muzeului 

Colecțiile Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu dețin un patrimoniu de peste un milion de piese.
9:00
Sibiu

Muzeul Asociațiunii – Rădăcinile admirării satului românesc

Începând de azi, 21 noiembrie, timp de două săptămâni, sala expozițională a Primăriei Sibiu găzduiește expoziția de fotografie și documente „Muzeul Asociațiunii – Rădăcinile admirării satului românesc”.
10:00
Bucureşti

Sub însemnul regalității: Fotografiile unei tinere principese

Muzeul Municipiului București vă invită să vizitați expoziția „Sub însemnul regalității: Fotografiile unei tinere principese la Muzeul Nicolae Minovici”
10:00
Iaşi

Magia luminilor de altădată

În data de 18 mai 2022, în Sala 2, parter, a Muzeului Național de Istorie a Moldovei a avut loc vernisarea expoziției temporare „Magia luminilor de altădată”. Expoziția temporară Magia luminilor de altădată este rezultatul cercetării și valorificării științifice a colecției de corpuri de iluminat din patrimoniul Muzeului Național de Istorie a Moldovei. Ea prezintă multitudinea de forme […]
10:00
Bucureşti

Muzeul pentru tine!

Expoziția ”Muzeul pentru tine!” va avea loc în perioada 09 noiembrie – 31 decembrie 2022, la sala Tancred Bănățeanu a Muzeului Național al Țăranului Român, și este configurată în jurul unui concept curatorial care relaționează, prin analogie cu miracolul vieții și al naturii, poveștile a zeci de piese de tezaur sau de patrimoniu provenite din colecțiile a mai multor muzee din toată țara, într-un spectacol vizual care nu poate fi ratat.
10:00
Bucureşti

Retracing The Steps That Were Taken

Expoziția „Retracing The Steps That Were Taken” realizată cu ocazia centenarului reprezintă o călătorie prin viața și opera scriitorului José Saramago, inspirată de rândurile din finalul volumului său „Călătorie prin Portugalia”.
10:00
Braşov

35 de ani de la revolta anticomunistă din Brașov

Evenimentul se va desfășura la Muzeul Amintirilor din Comunism, unde se află până la 30 noiembrie și o expoziţie temporară de benzi desenate semnate de Mihai I. Grăjdeanu (și BD Historia) dedicată aniversării a 35 de ani de la evenimentele din 15 Noiembrie 1987.
10:00
Bucureşti

Alexandru Tzigara-Samurcaș – Întemeietorul Muzeului Național

Expoziția aduce în fața publicului obiecte reprezentative pentru arta națională, culese din teren și fotografiate de însuși Al. Tzigara-Samurcaș în timpul campaniilor sale de cercetare etnografică, de repertoriere și documentare a obiectelor care vor alcătui patrimoniul muzeal.
10:00
Bucureşti

Familia, Credința și Căminul pictorului Gheorghe Tattarescu

Un patrimoniu compus din ceramică românească și europeană de secol XIX, icoane tradiționale, dar și icoane pictate de artist, câteva cărți din biblioteca pictorului, relevante pentru preocupările sale culturale, grafică mică, caiete de schițe și fotografii de familie, va încerca remodelarea iconografiei unei familii importante din secolul al XIX-lea bucureștean, cu detalii din sânul căminului ce o adăpostea.
10:00
Bucureşti

Slovenia – File din natură

Ciclul expozițional „File din natură” aduce în atenția publicului nostru natura diferitelor țări ale lumii, prin intermediul artei fotografice.
12:00
Timişoara

Expoziție Ioana Bătrânu, Adela Giurgiu & Agnès Varda

Evenimentul face parte din proiectul Art Encounters 2022–FORmART, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.
12:00
Bucureşti

Terra 1,34

Expoziția îi pune alături pe artiștii, Alex Baciu și MihU, care, la prima vedere, poate nu au nimic în comun însă odată ce intrăm în discuția pornită de lucrările lor, vom vedea clar un parcurs cu interese comune asupra dezvoltării umane.
12:00
Bucureşti

40. Retrospectiva Paul Hitter

Paul Hitter revine la Galeria Senso cu o inedită retrospectivă care aduce împreună, la ceas aniversar, lucrări din diferite perioade de creație ale artistului, „40. Retrospectiva Paul Hitter”. 
12:00
Oradea

Festivalul Caravana cu Jocuri – Oradea 2022

În perioada 24 -27 noiembrie HappyColor România și Oradea Heritage vă invită la Caravana cu Jocuri – Festival de joacă, carte și arte, ediția Oradea 2022, cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.
14:00
Bucureşti

All the Rumors are True & Something for Everyone

Două medii de expresie vor personaliza astfel spațiile Galeriei Catinca Tabacaru cu instalații obiect realizate de Danielei Pălimariu și picturi extinse cu instalație semnate de Kateryna Lysovenko.
16:00
Bucureşti

The Somatist, the Entropist & the Skeptic

Conceptele din spatele proiectului sunt centrate pe cercetarea dinamicii dintre control și lipsa lui, pe chestionarea capacității pe care o avem de a acționa asupra lumii, asupra tehnologiei, asupra naturii, a speciilor și a bias-urilor care derivă din acestea.
17:00
Bucureşti

Odiseea Tânărului Artist – 2022

În cadrul expoziției ”Odiseea Tânărului Artist - 2022” vor fi expuse picturi,  desene sau colaje cu tema ”Război și pace”. Lucrările expuse vor putea fi vizionate de toții spectatorii care vin la spectacolele programate în sala ”Ion Caramitru” a TNB.
19:00
Cluj-Napoca

Lumea Nimeni-Nu-Știe

Mai târziu, am început să trăim într-o lume a noastră - Lumea Nimeni-Nu-Știe, dar fiecare vedea altceva și simțea altceva când ne jucam același lucru.

Alte evenimente

10:00
Bucureşti

Black Friday 2022

Cea mai așteptată perioadă a reducerilor începe pe 11 noiembrie în mall-ul tău de zi cu zi. Vino în magazinele tale preferate și profită de super reduceri la toot ce îți dorești! 
10:00
Bucureşti

Black Friday în Sun Plaza

Te așteptăm toată luna noiembrie la Sun Plaza pentru a te bucura de reduceri de până la 70% și nu doar! Te poți bucura și de un #super concurs cu #super premii de peste 15.000 de lei, care începe de pe data de 10.11 și se va încheia pe 30.11!
11:00
Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu – a 15-a ediție

A 15-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu are loc anul acesta între 11 noiembrie 2022 și 2 ianuarie 2023, în Piața Mare din Sibiu, fără niciun fel de restricții, după anii pandemiei. Sunt anunțate ateliere pentru copii, colțuri instagramabile, photocornere și atmosferă autentică de Crăciun.
15:00
Bucureşti

Portret de familie

Ne vom pune multe întrebări, dar vom și răspunde la ele: Ce înseamnă a poza? Ce este portretul și la ce folosea el la început? Ce este un cap de expresie? Ce simboluri poate ascunde un portret? Vom compara portrete în diferite curente artistice, vom desena în cărbune, iar la final vom realiza un portret de familie.
17:00
Braşov

Concursul de muzică corală „DALIANA”

Muzeul de Etnografie Brașov invită ansambluri corale de adulți și copii la concursul muzical „Daliana”.
18:00
Sibiu

Gala Caritabilă “Dăm startul în viață”

Vineri, 25 noiembrie, de la ora 18.00, are loc Gala Caritabilă „Dăm startul în viață” organizată de Asociațiile Pentru Copil Și Familie Heart și Baby Care.
18:00
Sibiu

How to sibian/că

Te-ai mutat la Sibiu și încerci să descoperi și să-ți găsești locul în noua comunitate? Sau ești aici de mai multă vreme, dar vrei să-ți lărgești cercul de amici, să-i cunoști și să-i înțelegi mai bine pe noii vecini și poate să le dai un sfat și o mână de ajutor pe alocuri?
19:00
Bucureşti

Tradiţii & Obiceiuri de Sfântul Andrei

În această zi se activizează astfel cele mai importante forţe malefice din panteonul românesc – lupii prădători, care atacă în principal animale, strigoii morţi – responsabili de atacurile asupra oamenilor şi, nu în ultimul rând, agitaţia vrăjitoarelor, care reprezintă un fel de uniune între planul uman şi cel al spiritelor.
19:00
Braşov

Jazz the Night Away

Jazz-ul este hrana sufletului, a emoțiilor și a stării de bine. Atunci când este îmbinată cu vinuri alese , atmosferă caldă și intimitate, fac rețeta perfectă pentru o seară de vineri reușită. În fiecare vineri, te așteptăm la Barrique Garden să te lași purtat de melodiile invitaților noștri speciali Alin Radu și Sorin Radu , […]

Expoziții

9:00
Braşov

Mihai Mohaci „Pictură suprarealistă”

„Abordarea tematicii se referă la o viziune suprarealistă a unor subiecte urbane, colorate în roșu aprins, cu o tentă de romantism și mistic în tablourile cu peisaje fantastice.” (Mihai Mohaci)
10:00
Braşov

35 de ani de la revolta anticomunistă din Brașov

Evenimentul se va desfășura la Muzeul Amintirilor din Comunism, unde se află până la 30 noiembrie și o expoziţie temporară de benzi desenate semnate de Mihai I. Grăjdeanu (și BD Historia) dedicată aniversării a 35 de ani de la evenimentele din 15 Noiembrie 1987.
10:00
Bucureşti

Black Friday 2022

Cea mai așteptată perioadă a reducerilor începe pe 11 noiembrie în mall-ul tău de zi cu zi. Vino în magazinele tale preferate și profită de super reduceri la toot ce îți dorești! 
10:00
Bucureşti

Black Friday în Sun Plaza

Te așteptăm toată luna noiembrie la Sun Plaza pentru a te bucura de reduceri de până la 70% și nu doar! Te poți bucura și de un #super concurs cu #super premii de peste 15.000 de lei, care începe de pe data de 10.11 și se va încheia pe 30.11!
11:00
Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu – a 15-a ediție

A 15-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu are loc anul acesta între 11 noiembrie 2022 și 2 ianuarie 2023, în Piața Mare din Sibiu, fără niciun fel de restricții, după anii pandemiei. Sunt anunțate ateliere pentru copii, colțuri instagramabile, photocornere și atmosferă autentică de Crăciun.
12:00
Timişoara

Expoziție Ioana Bătrânu, Adela Giurgiu & Agnès Varda

Evenimentul face parte din proiectul Art Encounters 2022–FORmART, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.
15:00
Bucureşti

Portret de familie

Ne vom pune multe întrebări, dar vom și răspunde la ele: Ce înseamnă a poza? Ce este portretul și la ce folosea el la început? Ce este un cap de expresie? Ce simboluri poate ascunde un portret? Vom compara portrete în diferite curente artistice, vom desena în cărbune, iar la final vom realiza un portret de familie.
17:00
Braşov

Concursul de muzică corală „DALIANA”

Muzeul de Etnografie Brașov invită ansambluri corale de adulți și copii la concursul muzical „Daliana”.
18:00
Sibiu

Gala Caritabilă “Dăm startul în viață”

Vineri, 25 noiembrie, de la ora 18.00, are loc Gala Caritabilă „Dăm startul în viață” organizată de Asociațiile Pentru Copil Și Familie Heart și Baby Care.
18:00
Sibiu

How to sibian/că

Te-ai mutat la Sibiu și încerci să descoperi și să-ți găsești locul în noua comunitate? Sau ești aici de mai multă vreme, dar vrei să-ți lărgești cercul de amici, să-i cunoști și să-i înțelegi mai bine pe noii vecini și poate să le dai un sfat și o mână de ajutor pe alocuri?
19:00
Bucureşti

Tradiţii & Obiceiuri de Sfântul Andrei

În această zi se activizează astfel cele mai importante forţe malefice din panteonul românesc – lupii prădători, care atacă în principal animale, strigoii morţi – responsabili de atacurile asupra oamenilor şi, nu în ultimul rând, agitaţia vrăjitoarelor, care reprezintă un fel de uniune între planul uman şi cel al spiritelor.
19:00
Braşov

Jazz the Night Away

Jazz-ul este hrana sufletului, a emoțiilor și a stării de bine. Atunci când este îmbinată cu vinuri alese , atmosferă caldă și intimitate, fac rețeta perfectă pentru o seară de vineri reușită. În fiecare vineri, te așteptăm la Barrique Garden să te lași purtat de melodiile invitaților noștri speciali Alin Radu și Sorin Radu , […]