Meniu Zile și Nopți

Evenimente | Alege orașul

Joi, 24/11/2022

Concerte

18:30
Braşov

Corina Sîrghi & Lucas Contreras

Corina Sîrghi & Lucas Contreras revin la Brașov într-un concert recomandat de Brasov Jazz & Blues Festival. Cântece știute sau neștiute de lume, cântece românești sau italienești, poate chiar și englezești, de folclor, de jazz sau unele ce nu pot fi încadrate in vreun gen: o selecție de ce poate să ne placă, nouă, tuturor. Să-i […]
18:50
Bucureşti

Berti Barbera – Big Band Radio

Accesul publicului este permis în clădire până la ora 18:50, iar accesul minorilor cu vârsta mai mică de 6 ani este interzis.
19:00
Braşov

Happy Concert cu Igudesman & Joo

Creat și conceput de Igudesman & Joo cu muzică de Beethoven, Ceaikovski, Mozart, Morricone, Johann Strauss, Pharell Williams, Erran Baron Cohen, Aleksey Igudesman și Hyung-ki Joo.
19:00
Bucureşti

Coma – lansare de single “Calista”

Coma revine in Control cu o lansare de single pentru piesa “ Calista” , având în deschidere invitați speciali din Santiago de Chile, “CAF”, care au participat la fest-uri precum Primavera Sound din Barcelona sau Lollapalooza iar in discografie au piese alături de Chino Moreno de la Deftones si Billy Gould de la Faith no more printre alții.
19:00
Timişoara

Recital de pian | Invitat: 𝐀𝐋𝐄𝐗𝐀𝐍𝐃𝐀𝐑 𝐒𝐄𝐑𝐃𝐀𝐑 (Serbia)

Vă invităm la un 𝑟𝑒𝑐𝑖𝑡𝑎𝑙 𝑑𝑒 𝑝𝑖𝑎𝑛 susținut de 𝐀𝐋𝐄𝐗𝐀𝐍𝐃𝐀𝐑 𝐒𝐄𝐑𝐃𝐀𝐑, joi, 24 noiembrie, de la ora 19:00, la 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐑𝐞𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭 𝐍𝐨𝐮𝐥 𝐌𝐢𝐥𝐞𝐧𝐢𝐮.
19:00
Bucureşti

Concert simfonic

Program: Felix Mendelssohn - Uvertura Hebridele, op. 26 & Arnold Bax - Poemul simfonic Tintagel & Richard Wagner - Duetele de dragoste din opera Tristan și Isolda.
19:00
Iaşi

Concert simfonic

Orchestra simfonicăDirijor: Vlad Vizirenu Piotr Ilici Ceaikovski Suita nr. 1 din baletul Spărgătorul de nuci Simfonia nr. 4 în fa minor, op. 36
19:00
Sibiu

Concert simfonic

Concert simfonic la Filarmonica de Stat Sibiu
20:00
Bucureşti

DANA FLORIAN & Friends – concert aniversar

Este solist vocal, instrumentist și compozitor. Dana Florian își cântă muzica și, mai mult decât atât, transmite mesajul generației sale în ritmuri proaspete de folk, jazz, blues sau pop. Versatilitatea și energia aparte, stilul nonconformist, inteligența și subtilitatea versului pus pe ritmuri bine alese fac din Dana Florian o prezență inconfundabilă. În 2019 a lansat […]
21:00
Bucureşti

The Motans

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 24 noiembrie, începând cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu The Motans!

Festivaluri

11:00
Cluj-Napoca

FIT Interferențe 2022 | Ziua 8

FIT Interferente 2022 | FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU INTERFERENȚE 2022 Cluj
12:00
Oradea

Festivalul Caravana cu Jocuri – Oradea 2022

În perioada 24 -27 noiembrie HappyColor România și Oradea Heritage vă invită la Caravana cu Jocuri – Festival de joacă, carte și arte, ediția Oradea 2022, cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.
18:00
Bucureşti

Săptămâna Filmului Maghiar la București, ediția a 16-a – Ziua 4

În a patra zi a Săptămânii Filmului Maghiar la București vă veți putea bucura de proiecția scurmetrajelor: „Triunghi” & „1939” & „La pândă” & „Clima” și de proiecția filmului „Din câte știu”.

Teatru

10:00
Bucureşti

Hainele cele noi ale împăratului

Luminăția Sa, măritul Împărat prea bine îmbrăcat și foarte lăudat are tot timpul nevoie de aplauze și complimente. Lui nu-i pasă de regat; toată ziua visează țesături fine și broderii de calitate, de fiecare dată unele mai noi și mai grozave.
10:00
Bucureşti

Aventuri în Ținutul Florilor

Regizoarea Ilinca Stihi a pornit într-o incursiune inedită în opera lui Hans Christian Andersen, mixând două dintre cele mai cunoscute poveşti ale acestui autor: Hainele noi ale Împăratului şi Porcarul şi Prinţesa, rezultatul fiind un spectacol plin de culoare, umor şi efecte speciale.
18:00
Iaşi

Când fericirea se află în trecut

„Când fericirea se află în trecut” este o piesă de Furio Bordon, în traducerea Danei Coșeriu. „Cum este atunci când ești bătrân, cu adevărat bătrân, la 80, 90 de ani? Сe gânduri îți trec prin cap când planurile pe termen lung sunt inutile, când viitorul este previzibil? Ce simți când fericirea se află doar în trecut? Sunt întrebări ce îmi vin în minte foarte des în ultima vreme.
19:00
Bucureşti

Lettice și Leușteanul

Cele două petrec tot mai mult timp împreună, reînviind scene din istorie și, inevitabil, se produce un accident, care conduce la un proces public.
19:00
Bucureşti

Pădurea spânzuraţilor

Întrebarea tulburătoare sub care se desfășoară evenimentele dramatice evocate în spectacol este una care, sfidând festivismele, obligă la o reflecție mai profundă: Cum ne raportăm noi, cei de azi, la compatrioții noștri de acum 100 de ani !??
19:00
Bucureşti

Fragilitatea umană în absența luminii

Fragilitatea umană în absența luminii  este un spectacol despre singurătate ca ultimă formă de apărare în faţa cruzimii lumii. Ne propunem să vorbim despre efectele resimțite în cazurile de depresie și despre parcursul intim al acestora.
19:00
Bucureşti

Constelaţii

“Constelații” este o piesă despre liberul arbitru și prietenie. Despre teoria multiversului cuantic, dragoste și miere. Marianne este fizician la Universitatea din Sussex, Roland este un simplu apicultor.
19:00
Bucureşti

Tache, Ianke și Cadâr

Tache, Ianke şi Cadâr formulează întrebări şi propune răspunsuri actuale într-o manieră plină de umor, în care slăbiciunile umane sunt tratate cu o ironică indulgenţă, iar posibilităţile de negociere prin înţelegere reciprocă sunt evidenţiate cu o inteligenţă fină.
19:00
Bucureşti

Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai

Cinci actori dau viață unor povești și evenimente cât se poate de reale, ce au loc sub ochii noștri în fiecare zi, dar pe care nu ajungem să le cunoaștem niciodată cu adevărat.
19:00
Bucureşti

Efecte colaterale

Iubesc cât se poate, se ascund cât le merge, îi trădează pe cei de lângă ei, depăşesc limite care nu sunt ale lor, aruncă afară ce nu mai poate fi cărat înăuntru, regretă cu măsură şi încearcă să adapteze realitatea la propriile dorinţe.
19:00
Braşov

Mincinosul

,,Un splendid buchet de flori de spirit, alcătuit de rigoarea regizorală a lui Vasile Nedelcu și irizările poetice de gondolă ale scenografei Andra Bădulescu Vișniec.ʺ
19:00
Bucureşti

Liniște! Sărut. Acțiune!

Filmul spune povestea unei echipe de filmare, care încearcă să facă un film de succes cu minimum de resurse. Atât din lipsa banilor, cât şi din cauza echipei, nu tocmai profesioniste, filmarea devine foarte repede un dezastru mai mult comic decât tragic.
19:00
Bucureşti

Fantoma, dragostea mea!

Ceea ce a început ca o glumă se transformă într-un coșmar: Madam Arcati aduce în lumea celor vii fantoma fostei soții a lui Charles, Elvira. Din fericire, doar el poate să o vadă și să o audă. Din nefericire, prezența ei dă naștere unui triunghi amoros cel puțin ciudat.
19:00
Cluj-Napoca

gen.OM

Gen.OM este un spectacol de animație destinat adulților, care își propune o incursiune plină de umor printre câteva dintre manifestările patriarhatului în societatea contemporană.
19:30
Bucureşti

Blonda din vecini

Aşadar, proprietăreasa îl vrea pe Andy sau banii de chirie, Domnul Franklyn vrea banii pentru ziarele tipărite, Norman o vrea pe Sophie, iar Sophie vrea să fie lăsată în pace. Iar Andy? Asta se va schimba pe parcursul piesei.
19:30
Bucureşti

Cancún

Ceea ce trebuia să fie o vacanță relaxantă în faimoasa stațiune Cancun se transformă într-un moment al adevărurilor nespuse și al dorințelor secrete, într-un joc al lui „ce-ar fi fost dacă…”.
19:30
Timişoara

Leonce și Lena

Într-o Germanie alcătuită din mai multe regate și din și mai multe ducate, ridiculizarea unei curți regale nu avea cum să fie primită cu entuziasm.
20:00
Bucureşti

Noaptea lui Helver

O parabolă tandră, profundă și emoționantă, spusă cu umor și speranță, despre vieți mici distruse de catastrofe mari, despre deznădejde și încăpățânarea de a ține inima sus.
20:00
Bucureşti

Omul care a văzut moartea

Informaţii noi arată că povestea a fost doar o farsă. Un impostor a înscenat totul în detaliu. Cine este până la urmă Omul care a văzut moartea şi a bulversat viaţa unui oraş?
20:00
Bucureşti

Romantic fools

Romantic Fools sau un război în care nimeni nu suferă, ci toată lumea moare de râs. Și este despre dragoste, dorințe de toate felurile, fantezii sexuale ascunse bine, unele mai tari decât altele și, oricât de old school ar suna azi, despre romantismul la care, puțin jenați și fără să o recunoaștem în fața celorlalți, visăm din când în când.
20:00
Cluj-Napoca

Sub apă @ REACTOR Cluj-Napoca

Reactor de creație și experiment | Sub apă (2022), spectacol din programul de rezidențe de scriere dramatică Drama 5
20:00
Bucureşti

Cel mai bun copil din lume

Povestea de viață a eroinei transcende etnia și devine sursă de inspirație pentru oricine vrea să-și transforme visul în realitate.
20:00
Cluj-Napoca

gen.OM | premieră online

Gen.OM este un spectacol de animație destinat adulților, care își propune o incursiune plină de umor printre câteva dintre manifestările patriarhatului în societatea contemporană.

Pentru copii

10:00
Bucureşti

Hainele cele noi ale împăratului

Luminăția Sa, măritul Împărat prea bine îmbrăcat și foarte lăudat are tot timpul nevoie de aplauze și complimente. Lui nu-i pasă de regat; toată ziua visează țesături fine și broderii de calitate, de fiecare dată unele mai noi și mai grozave.

Spectacole

18:00
Bucureşti

Ziua Albaniei

Muzeul Municipiului București vă invită la un spectacol special, dedicat Zilei Naționale a Republicii Albania, care va avea loc la Palatul Suțu (Bdul Ion C. Brătianu, nr 2).
19:00
Bucureşti

Backstage boys

Pornind de la sugestiile tale vor crea pe loc scene amuzante, personaje inedite, vor vorbi în limbi străine (le știu pe toate), vor crea povești și cântece nemaiauzite și, cel mai important, vor crea bună dispoziție pe care o poți lua cu tine acasă.
20:00
Bucureşti

Happy Impro

De ce să vii la Happy Impro? Ca să râzi la un spectacol de comedie creat pe loc de oameni amuzanti, cu multă experiență în domeniu. Ca să vezi cinci actori profesioniști și un pianist super talentat, care abia așteaptă să rupă scena în două sub ochii tăi.
20:00
Bucureşti

The Free Tenors

The Free Tenors – primul show de stand-up comedy muzical debutează la București pe data de 24 noiembrie la Sala Luceafarul (fostul Cinema Pro)! Este un concept nou, o parodie muzicală unde se cântă serios și foarte bine, unde fâstâceala asumată este la ea acasă, schimburile de stil muzicale, cvartetul de coarde, interacțiunea cu publicul, umorul, efectele muzical-vocale și multe alte surprize vor face ca acest show să devină unul memorabil! Clar, nu ai cum să ratezi!

Stand-Up Comedy

20:00
Bucureşti

“Comentezi?!” One Man Show cu Toma

Credeai că dacă lași comentarii aiurea nu le citește nimeni? Ei bine, te înșeli, amice! Toma are timp și nimic de pierdut. Nu doar că le citește, dar îți și răspunde.
21:00
Bucureşti

Hector Ayala | Stand-up Comedy in English

Hector's chaotic, loud, high-energy story-telling comedy style will take you on a hilarious journey full of contrasts between the Mexican upbringing and culture and the European lifestyle.

Artă & Cultură

8:00
Sibiu

Sibiu Superangular

Expoziția ”Sibiu Superangular” se desfășoară în perioada 23.11 – 4.12.2022, în foaierul bibliotecii publice sibiene.
9:00
Braşov

O călătorie scrisă pe cămăși | Zilele patrimoniului imaterial brașovean

Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului vă invită la expoziția „O călătorie scrisă pe cămăși” - parte din conceptul expozițional „Ia și cămașa de acasă”.
9:00
Sibiu

Fauna si flora tropicală din colecțiile muzeului 

Colecțiile Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu dețin un patrimoniu de peste un milion de piese.
9:00
Sibiu

Muzeul Asociațiunii – Rădăcinile admirării satului românesc

Începând de azi, 21 noiembrie, timp de două săptămâni, sala expozițională a Primăriei Sibiu găzduiește expoziția de fotografie și documente „Muzeul Asociațiunii – Rădăcinile admirării satului românesc”.
10:00
Bucureşti

Sub însemnul regalității: Fotografiile unei tinere principese

Muzeul Municipiului București vă invită să vizitați expoziția „Sub însemnul regalității: Fotografiile unei tinere principese la Muzeul Nicolae Minovici”
10:00
Iaşi

Magia luminilor de altădată

În data de 18 mai 2022, în Sala 2, parter, a Muzeului Național de Istorie a Moldovei a avut loc vernisarea expoziției temporare „Magia luminilor de altădată”. Expoziția temporară Magia luminilor de altădată este rezultatul cercetării și valorificării științifice a colecției de corpuri de iluminat din patrimoniul Muzeului Național de Istorie a Moldovei. Ea prezintă multitudinea de forme […]
10:00
Bucureşti

Muzeul pentru tine!

Expoziția ”Muzeul pentru tine!” va avea loc în perioada 09 noiembrie – 31 decembrie 2022, la sala Tancred Bănățeanu a Muzeului Național al Țăranului Român, și este configurată în jurul unui concept curatorial care relaționează, prin analogie cu miracolul vieții și al naturii, poveștile a zeci de piese de tezaur sau de patrimoniu provenite din colecțiile a mai multor muzee din toată țara, într-un spectacol vizual care nu poate fi ratat.
10:00
Bucureşti

Retracing The Steps That Were Taken

Expoziția „Retracing The Steps That Were Taken” realizată cu ocazia centenarului reprezintă o călătorie prin viața și opera scriitorului José Saramago, inspirată de rândurile din finalul volumului său „Călătorie prin Portugalia”.
10:00
Braşov

35 de ani de la revolta anticomunistă din Brașov

Evenimentul se va desfășura la Muzeul Amintirilor din Comunism, unde se află până la 30 noiembrie și o expoziţie temporară de benzi desenate semnate de Mihai I. Grăjdeanu (și BD Historia) dedicată aniversării a 35 de ani de la evenimentele din 15 Noiembrie 1987.
10:00
Bucureşti

Familia, Credința și Căminul pictorului Gheorghe Tattarescu

Un patrimoniu compus din ceramică românească și europeană de secol XIX, icoane tradiționale, dar și icoane pictate de artist, câteva cărți din biblioteca pictorului, relevante pentru preocupările sale culturale, grafică mică, caiete de schițe și fotografii de familie, va încerca remodelarea iconografiei unei familii importante din secolul al XIX-lea bucureștean, cu detalii din sânul căminului ce o adăpostea.
10:00
Bucureşti

Slovenia – File din natură

Ciclul expozițional „File din natură” aduce în atenția publicului nostru natura diferitelor țări ale lumii, prin intermediul artei fotografice.
12:00
Timişoara

Expoziție Ioana Bătrânu, Adela Giurgiu & Agnès Varda

Evenimentul face parte din proiectul Art Encounters 2022–FORmART, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.
12:00
Bucureşti

Terra 1,34

Expoziția îi pune alături pe artiștii, Alex Baciu și MihU, care, la prima vedere, poate nu au nimic în comun însă odată ce intrăm în discuția pornită de lucrările lor, vom vedea clar un parcurs cu interese comune asupra dezvoltării umane.
12:00
Bucureşti

40. Retrospectiva Paul Hitter

Paul Hitter revine la Galeria Senso cu o inedită retrospectivă care aduce împreună, la ceas aniversar, lucrări din diferite perioade de creație ale artistului, „40. Retrospectiva Paul Hitter”. 
12:00
Oradea

Festivalul Caravana cu Jocuri – Oradea 2022

În perioada 24 -27 noiembrie HappyColor România și Oradea Heritage vă invită la Caravana cu Jocuri – Festival de joacă, carte și arte, ediția Oradea 2022, cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.
14:00
Bucureşti

All the Rumors are True & Something for Everyone

Două medii de expresie vor personaliza astfel spațiile Galeriei Catinca Tabacaru cu instalații obiect realizate de Danielei Pălimariu și picturi extinse cu instalație semnate de Kateryna Lysovenko.
16:00
Bucureşti

The Somatist, the Entropist & the Skeptic

Conceptele din spatele proiectului sunt centrate pe cercetarea dinamicii dintre control și lipsa lui, pe chestionarea capacității pe care o avem de a acționa asupra lumii, asupra tehnologiei, asupra naturii, a speciilor și a bias-urilor care derivă din acestea.
17:00
Bucureşti

Alexandru Tzigara-Samurcaș – Întemeietorul Muzeului Național

Expoziția aduce în fața publicului obiecte reprezentative pentru arta națională, culese din teren și fotografiate de însuși Al. Tzigara-Samurcaș în timpul campaniilor sale de cercetare etnografică, de repertoriere și documentare a obiectelor care vor alcătui patrimoniul muzeal.
19:00
Cluj-Napoca

Lumea Nimeni-Nu-Știe

Mai târziu, am început să trăim într-o lume a noastră - Lumea Nimeni-Nu-Știe, dar fiecare vedea altceva și simțea altceva când ne jucam același lucru.

Alte evenimente

10:00
Bucureşti

Black Friday 2022

Cea mai așteptată perioadă a reducerilor începe pe 11 noiembrie în mall-ul tău de zi cu zi. Vino în magazinele tale preferate și profită de super reduceri la toot ce îți dorești! 
10:00
Bucureşti

Black Friday în Sun Plaza

Te așteptăm toată luna noiembrie la Sun Plaza pentru a te bucura de reduceri de până la 70% și nu doar! Te poți bucura și de un #super concurs cu #super premii de peste 15.000 de lei, care începe de pe data de 10.11 și se va încheia pe 30.11!
10:30
Bucureşti

Conferința de marketing cultural | Ediția a IX-a | „Muzeul și comunitățile sale”

Tema din acest an prilejuiește un dialog între specialiștii din domeniul marketingului și educației muzeale și liceeni și studenți, care vor fi purtătorii de cuvânt ai comunităților de tineri, cu scopul de a afla în ce măsură muzeele pot deveni spații reprezentative pentru aceștia.
11:00
Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu – a 15-a ediție

A 15-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu are loc anul acesta între 11 noiembrie 2022 și 2 ianuarie 2023, în Piața Mare din Sibiu, fără niciun fel de restricții, după anii pandemiei. Sunt anunțate ateliere pentru copii, colțuri instagramabile, photocornere și atmosferă autentică de Crăciun.
17:00
Sibiu

How to sibian/că

Te-ai mutat la Sibiu și încerci să descoperi și să-ți găsești locul în noua comunitate? Sau ești aici de mai multă vreme, dar vrei să-ți lărgești cercul de amici, să-i cunoști și să-i înțelegi mai bine pe noii vecini și poate să le dai un sfat și o mână de ajutor pe alocuri?
19:00
Braşov

Jocuri de societate ca pe vremuri

Ia-ți prietenii și vino în fiecare joi, să înveți sau să repeți un joc de Piticot, Nu te supăra frate, Stai la coada, Remi, Rentz, Whist, Canasta sau Șeptică.
19:00
Bucureşti

Mari opere în mici muzee

Unele dintre cele convingătoare şi preţioase mărturii ale genialităţii artistice se găsesc în muzee mici, ieşite din circuitul turistic de masă, casete preţioase în care accesul le este rezervat connaisseur-ilor.
19:00
Bucureşti

Povestea unei iubiri – George Enescu şi Maruca

Viaţa tumultoasă şi plină de concerte a compozitorului şi dramele amoroase prin care a trecut prinţesa au conferit relaţiei lor o alură de roman. Dincolo de orice provocări, Enescu i-a fost alături întotdeauna şi a susţinut-o necondiţionat. Către sfârşitul vieţii, cei doi au trăit la Paris.
20:00
Cluj-Napoca

Tie Games

A sosit momentul adevărului! Adună-ți colegii de birou și vino cu echipa (maxim 4, deci dacă sunteti mai mulți acceptăm mai multe echipe cu același logo) la L'Autre Café.
21:00
Cluj-Napoca

Nouă.

Împreună cu voi, comunitatea, am reușit să aducem zâmbete oamenilor și pentru asta suntem extrem de mândri.

Expoziții

9:00
Braşov

Mihai Mohaci „Pictură suprarealistă”

„Abordarea tematicii se referă la o viziune suprarealistă a unor subiecte urbane, colorate în roșu aprins, cu o tentă de romantism și mistic în tablourile cu peisaje fantastice.” (Mihai Mohaci)
10:00
Braşov

35 de ani de la revolta anticomunistă din Brașov

Evenimentul se va desfășura la Muzeul Amintirilor din Comunism, unde se află până la 30 noiembrie și o expoziţie temporară de benzi desenate semnate de Mihai I. Grăjdeanu (și BD Historia) dedicată aniversării a 35 de ani de la evenimentele din 15 Noiembrie 1987.
10:00
Bucureşti

Black Friday 2022

Cea mai așteptată perioadă a reducerilor începe pe 11 noiembrie în mall-ul tău de zi cu zi. Vino în magazinele tale preferate și profită de super reduceri la toot ce îți dorești! 
10:00
Bucureşti

Black Friday în Sun Plaza

Te așteptăm toată luna noiembrie la Sun Plaza pentru a te bucura de reduceri de până la 70% și nu doar! Te poți bucura și de un #super concurs cu #super premii de peste 15.000 de lei, care începe de pe data de 10.11 și se va încheia pe 30.11!
10:30
Bucureşti

Conferința de marketing cultural | Ediția a IX-a | „Muzeul și comunitățile sale”

Tema din acest an prilejuiește un dialog între specialiștii din domeniul marketingului și educației muzeale și liceeni și studenți, care vor fi purtătorii de cuvânt ai comunităților de tineri, cu scopul de a afla în ce măsură muzeele pot deveni spații reprezentative pentru aceștia.
11:00
Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu – a 15-a ediție

A 15-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu are loc anul acesta între 11 noiembrie 2022 și 2 ianuarie 2023, în Piața Mare din Sibiu, fără niciun fel de restricții, după anii pandemiei. Sunt anunțate ateliere pentru copii, colțuri instagramabile, photocornere și atmosferă autentică de Crăciun.
12:00
Timişoara

Expoziție Ioana Bătrânu, Adela Giurgiu & Agnès Varda

Evenimentul face parte din proiectul Art Encounters 2022–FORmART, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.
17:00
Sibiu

How to sibian/că

Te-ai mutat la Sibiu și încerci să descoperi și să-ți găsești locul în noua comunitate? Sau ești aici de mai multă vreme, dar vrei să-ți lărgești cercul de amici, să-i cunoști și să-i înțelegi mai bine pe noii vecini și poate să le dai un sfat și o mână de ajutor pe alocuri?
19:00
Braşov

Jocuri de societate ca pe vremuri

Ia-ți prietenii și vino în fiecare joi, să înveți sau să repeți un joc de Piticot, Nu te supăra frate, Stai la coada, Remi, Rentz, Whist, Canasta sau Șeptică.
19:00
Bucureşti

Mari opere în mici muzee

Unele dintre cele convingătoare şi preţioase mărturii ale genialităţii artistice se găsesc în muzee mici, ieşite din circuitul turistic de masă, casete preţioase în care accesul le este rezervat connaisseur-ilor.
19:00
Braşov

Mincinosul

,,Un splendid buchet de flori de spirit, alcătuit de rigoarea regizorală a lui Vasile Nedelcu și irizările poetice de gondolă ale scenografei Andra Bădulescu Vișniec.ʺ
19:00
Bucureşti

Povestea unei iubiri – George Enescu şi Maruca

Viaţa tumultoasă şi plină de concerte a compozitorului şi dramele amoroase prin care a trecut prinţesa au conferit relaţiei lor o alură de roman. Dincolo de orice provocări, Enescu i-a fost alături întotdeauna şi a susţinut-o necondiţionat. Către sfârşitul vieţii, cei doi au trăit la Paris.
19:00
Iaşi

Recital de muzică și poezie cu Maia Morgenstern la Casa Muzeelor

Joi, 24 noiembrie 2022, de la ora 19:00, la Casa Muzeelor din Iași va avea loc un recital de muzică și poezie cu tema „Rose Ausländer, ultima psalmistă evreică de limbă germană”, de Edith Negulici, iar din distribuție fac parte Maia Morgenstern, Mircea Dragoman și George Remeș.
20:00
Cluj-Napoca

Tie Games

A sosit momentul adevărului! Adună-ți colegii de birou și vino cu echipa (maxim 4, deci dacă sunteti mai mulți acceptăm mai multe echipe cu același logo) la L'Autre Café.
21:00
Cluj-Napoca

Nouă.

Împreună cu voi, comunitatea, am reușit să aducem zâmbete oamenilor și pentru asta suntem extrem de mândri.