Meniu Zile și Nopți

Alege orașul

Vineri, 26/08/2022

Concerte

12:00
Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți, de la ora 19, vineri, de la ora 12, și sâmbătă, de la ora 19. Evenimentele se vor desfășura în cadrul proiectului “Muzică în Caterala Luterană”.
18:00
Timişoara

Scena de Acasă – Ediția a II-a

Avem plăcerea să vă anunțăm că ne mai despart doar câteva zile de cea de a doua ediție a evenimentului Scena de Acasă. Proiectul, înițiat de Asociația Trib’Art în 2021, ca o nevoie de revenire la normalitate atât a artiștilor, cât și a publicului amator de evenimente culturale, aduce, la Dumbrăvița, o serie de trei concerte.
19:00
Bucureşti

Cristi Corcioveanu – concert la Grădina The PUB

Cristi e un artist ce abordează, cu aceeași lejeritate, muzica folk, country sau blues acustic.
19:30
Bucureşti

The Mono Jacks

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală.
20:00
Braşov

Croatian Music Week

Accesul în piață este gratuit, iar pentru locurile pe scaune se pot cumpăra bilete cu o oră înainte începerea concertului. 
20:00
Bucureşti

Stema

Trupa de indie-alternative STEMA, cunoscuta pentru piese precum "Fiecare Om", "Bestial" sau "Outro", va susține un concert în grădină!
20:00
Timişoara

Concert Simfonic

Vă invităm să petrecem împreună o seară de vară memorabilă, în compania unor artiști desăvârșiți, care ne vor încânta cu un concert simfonic în aer liber.
20:30
Bucureşti

Viorica Pintilie – Coisa Mais Linda

Alaturi de Viorica Pintilie, vor performa talentatii si experimentatii instrumentisti Johnny Bica (pian), Adrian Flautistu (contrabas) si Iulian Nicolau (tobe).
20:45
Bucureşti

Risen From Ashes x The Jack O’ Diamond

RISEN FROM ASHES este o trupa de heavy metal din Bucuresti.
21:00
Constanţa

Julie Mayaya & Mihai “Angus “

Cea mai exotică voce a României, Julie Mayaya, împreună cu Mihai "Angus", revine la Rock Halle pentru un moment acustic deosebit.
21:30
Bucureşti

Andi | Unplugged Friday

Pe terasa Hard Rock Cafe la un concert acustic relaxat, să ne bucurăm împreună de muzică bună și de o ieșire la terasă ca pe vremuri. În plus, deoarece este Ziua Internațională a Berii, avem o ofertă specială: la fiecare bere Carlsberg draft cumparată, primeşti încă una din partea casei.
22:00
Bucureşti

Trupa FRIENDS | Live în Sufragerie

În Sufragerie, serile de vineri sunt cu muzică LIVE, toți prietenii aproape și pahare mereu pline.

Festivaluri

12:00
Cluj-Napoca

/FORM Days Music & Arts Festival 2022

26-28 august, Gilău, jud. Cluj
12:00
Sibiu

Focus in the Park

Focus in the Park 2022 ne așteaptă între 24 și 28 august, cu muzică, gastronomie și experiențe unice, în decorul minunatului Parc Sub Arini. 
18:30
Dărmănești

Open Air Blues in the Garden Festival 2022 – Ziua 1

DUSTY RIDE (RO); BIG MAN JAMES (IT); TRANS EXPRESS (RO); KYLA BROX (UK)
18:30
Braşov

Folk Festival 2022

În perioada 26-28 august 2022 Asociația Promusic Events va organiza a doua ediție a Brașov Folk Festival, la Bastionul Țesătorilor din Brașov. Evenimentul este cofinanțat de către Primăria Brașov, prin ghidul de finanțare pentru proiecte culturale și sprijinit de Muzeul Județean de Istorie Brașov.
19:00
Bran

Jazz at Bran Castle, ediția IX

Pe trei scene, în locații de vis, vor avea loc nu mai puțin de 10 concerte ce vor reuni nume de top ale scenei românești și străine. Artiști din 7 țări vor susține recitaluri ce ne vor plimba prin lumea jazzului nordic, britanic, italian, sud-american și românesc. Vom avea parte de proiecte noi, cu numeroase influențe din sfera nu-jazz, experimental, fusion, rock.

Teatru

18:00
Bucureşti

Pinocchio

În Pinocchio ni se povesteşte, la început, despre Gepetto, un tâmplar dintr-un mic orăşel italian, care găseşte într-o bună zi o buturugă năzdrăvană, din care ciopleşte o păpuşă de lemn pe care o botează Pinocchio.
19:00
Bucureşti

Îngerii de la Văcărești

„O crimă perfectă (Îngerii de la Văcărești) ” este un spectacol document despre demolarea Mănăstirii Văcărești chiar înainte de căderea regimului comunist.
19:00
Braşov

Fanteziile sexuale ale soţului meu aproape că m-au înnebunit

Ce fac de obicei oamenii pe care-i copleșește plictiseala? Află în spectacolul regizat de Puiu Şerban după o piesă de John Tobias.
19:00
Bucureşti

Hotel Meduza

Când Dumnezeu îți pune totul pe tavă, dar tu faci alegeri stângace…
19:30
Bucureşti

Valsul Hazardului

Un spectacol ca o spuma de sampanie. Personajele trec ca intr-un dans nebun de la seductie la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ura.
20:00
Cluj-Napoca

Tinerii Barbari

O coproducție a Teatrului Maghiar de Stat Cluj și a Teatrului Cetate din Gyula, Ungaria
20:00
Bucureşti

Aeroport

Intr-un loc în care oamenii doar vin sau pleacă, doi necunoscuți din lumi total diferite se intersectează și trăiesc probabil cea mai intensă poveste de iubire din istoria umanității.

Pentru copii

10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.

Spectacole

18:30
Braşov

Seară Hipnotică

Vrei să descoperi mai multe despre hipnoză și hipnoterapie? Vrei să afli dacă poți fi hipnotizat?
19:00
Bucureşti

Humans | Bodies | Images – spectacol de dans de Ioana Marchidan

Performance-ul este inspirat de poveștile reale ale unor oameni care au dorit să-și împărtășească experiența proprie în cadrul etapei de cercetare.
19:00
Bucureşti

SHOW 1: Stand-up comedy cu Sorin, Natanticu, Mirică & Mitran pe terasa Comics

E vineri. De ce să faci overtime când poți să rupi ușa și să vii la #standupcomedy?
20:00
Bucureşti

Maria Popovici, Dobrotă, Mincu & Mălăele | Stand-up Comedy

O seară de stand-up comedy alături de Maria Popovici, Dobrotă, Mincu & Mălăele.
20:00
Bucureşti

Open MIC with Kirk

Read an original or chosen piece; play and/or sing a song; all languages welcome. Perhaps even do a cover of John Cage's 4'33".
21:00
Bucureşti

Stand-up comedy cu Micutzu, Geo, Dobrotă și Virgil Ciulin

Stand-up comedy cu Micutzu, Geo, Dobrotă și Virgil Ciulin
22:00
Bucureşti

Mincu, Drăcea, Mocanu & Raul Gheba | Stand-Up Comedy

O seară de stand-up comedy pe terasă alături de Mincu, Drăcea, Mocanu & Raul Gheba.
22:00
Bucureşti

SHOW 2: Stand-up comedy cu Sorin, Natanticu, Mirică & Mitran pe terasa Comics

Poți să te duci acasă după muncă, poți. Dar vrei? Nu mai bine vii, bei ceva și te bucuri de-un show de #standupcomedy.

Artă & Cultură

8:00
Sibiu

ASTRA Poetic / Escape Bridge

Podul propriu-zis va găzdui o instalație de poezie (texte ale autorilor: Andra Rotaru, Teodora Coman, Andrei Mocuța, Savu Popa, Călin Torsan, Ovidiu Baron, Borco Ilin, Ionuț Cheran), grafică (Andrea Bernath, Claudiu Doncuțiu), precum şi o componentă de artă textilă, realizată de Iulia Teodorescu (plafon, margini pod, segmente din spațiul vegetal).
9:00
Bucureşti

Navigația pe Dunăre în perioada interbelică

În colaborare cu Muzeul Tehnic și al Transporturilor din Ungaria am prezentat în București și în alte orașe din România mai multe expoziții referitoare la istoria transporturilor maghiare, precum cea intitulată „Hai la aventură!
9:00
Sibiu

Academia Forțelor Terestre – 175 de ani de învățământ militar românesc

Istoria celor 175 de ani de învățământ militar românesc a uneia dintre cele mai importante instituții din România – Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va putea fi văzută într-o expoziție ce va fi deschisă miercuri, 6 iulie, de la ora 12, la Muzeul de Istorie „Casa Altemberger”.
9:00
Sibiu

Magia Restaurării

Devenită o tradiție în cadrul Muzeului Național Brukenthal, expoziția organizată de restauratorii Muzeului pune în valoare piese spectaculoase  restaurate din patrimoniul Muzeului Național Brukenthal pe suporturile: pictură ulei, grafică, carte, piele, lemn, lemn policrom, textile, ceramică, metal, piatră.
9:00
Constanţa

Bijuteriile timpului

Grupând 86 de piese de colecție, reprezentând ceasuri de buzunar, de masă și de șemineu, ceasuri de perete și tablouri cu ceas, expoziția oferă vizitatorilor o perspectivă deosebită a evoluției orologeriei  în secolele XVIII-XX, ilustrând  rafinamentul deosebit care a însoțit acest mesteșug de-a lungul timpului.
9:00
Sibiu

Privind spre Orient. Stampe japoneze din colecția Muzeului Național Brukenthal. Donația dr. Laurențiu Lupaș

Prezenta expoziție scoate la lumină pentru prima dată colecția de stampe japoneze din patrimoniul Muzeului Național Brukenthal, donată în anul 2018 de către Laurențiu Lupaș (1942-2019), matematician - inginer informatician român, emigrat în Statele Unite ale Americii.
9:00
Timişoara

SHEROES – expoziție și serată literară

În luna august 2022, Galeria Helios din Timișoara, va găzdui două evenimente culturale importante care marchează o nouă colaborare între asociația GEDOK Heidelberg și Uniunea Artiștilor din Timișoara.
9:00
Sibiu

După Marele Război. O nouă Europă 1918–1923

Până la data de 4 septembrie sunteți invitați la o expoziție în aer liber care prezintă schimbările fără precedent care au avut loc în Europa în perioada 1918–1923.
9:00
Sibiu

Fauna si flora tropicală din colecțiile muzeului 

Colecțiile Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu dețin un patrimoniu de peste un milion de piese.
9:00
Sibiu

2022 – The European Year for Greener Cities

În data de 17 septembrie 2020, Parlamentul European a propus ca anul 2022 să fie „Anul european al orașelor ecologice”.
9:00
Sibiu

E timpul să construim

Expoziția prezintă restaurări realizate în cadrul planului Rómer Flóris, creat și finanțat de guvernul maghiar și derulat de Fundația Teleki.
10:00
Bucureşti

Dincolo de legendă. Neagoe Basarab

Expoziție dedicată artei din epoca lui Neagoe Basarab (1512-1521) care marchează 500 de ani de la moartea sa, propunând o lectură insolită a operei sale culturale.
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Braşov

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
10:00
Bucureşti

Fantome şi fantezii

În expoziția Fantome și Fantezii vor fi prezentate mai mult de 90 de lucrări, mici și mari, din care unele sunt expuse pentru prima oară.
10:00
Constanţa

Expoziția ”Frica în Istorie”

Expoziția va fi prezentată în Piața Ovidiu, în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, începând de mâine, vineri, 22 iulie 2022, până la sfârșitul lunii august 2022.
10:00
Bucureşti

Sub însemnul regalității: Fotografiile unei tinere principese

Muzeul Municipiului București vă invită să vizitați expoziția „Sub însemnul regalității: Fotografiile unei tinere principese la Muzeul Nicolae Minovici”
10:00
Sibiu

Străin: Familiar. Sibiu: Brașov. Două orașe în Transilvania

Artistul va expune fotografii alb-negru realizate în timpul mai multor călătorii în Transilvania în perioada 2014 – 2018.
10:00
Iaşi

Expoziție „Imperiul Roman – Tehnologia Învingătorilor”

Complexul Muzeal Național „Moldova” din Iași va găzdui în perioada 10 august - 10 noiembrie 2022 o impresionantă expoziție itinerantă ce a făcut înconjurul lumii: „Imperiul Roman - Tehnologia Învingătorilor”.
10:00
Cluj-Napoca

Galeria de Artă Națională 2022

GALERIA DE ARTĂ NAȚIONALĂ poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00-17:00 (ultima intrare în spațiile expoziționale: 16:30).
10:00
Iaşi

Expoziţie de arte vizuale J. M. Alonso-Calero: „Time – Lapsed – Persons”

Muzeul Unirii din cadrul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi invită publicul să viziteze, în perioada 11 - 31 august 2022, expoziţia de arte vizuale „Time – Lapsed - Persons. DISENROLL LANDSCAPE project series, version.moskow”, semnată de J. M. Alonso-Calero (Spania).
10:00
Iaşi

Expoziţie de pictură, grafică și desen „Șapte viziuni ale ochiului lăuntric”

Muzeul de Artă din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași vă invită să vizitați, în perioada 2 – 31 august 2022, expoziţia de pictură, grafică și desen „Șapte viziuni ale ochiului lăuntric”, semnată de artistul Traian Postolache.
10:00
Cluj-Napoca

Expoziția Râu lin, apă limpede

Atomi, molecule, picături. O picătură de apă conţine întregul ocean, conţinând capriciile și mișcările lui, face ca partea să vorbească despre întreg.
10:00
Cluj-Napoca

Expoziție HIBRID

Elemér Könczey revine după o lungă pauză cu o expoziție individuală de artă plastică. Și-a intitulat pe bună dreptate expoziția Hibrid, sugerând astfel faptul că multe calități diferite se întâlnesc în lucrările create în ultimii ani.
10:00
Cluj-Napoca

Expoziție retrospectivă de sculptură

Cu ocazia celei de-a 13-a ediții a Zilelor Maghiare din Cluj, Centrul de Artă din Transilvania și Asociația Clujul Comoară, împreună cu Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, organizează expoziția retrospectivă Gergely István (1939-2008). 
10:00
Timişoara

Expoziția omagială „Ștefan Procopiu – 50 de ani de la trecerea în veșnicie”

Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldovaˮ Iași organizează la Palatul Culturii din Iași, în perioada 21 august - 30 septembrie 2022, expoziția omagială „Ștefan Procopiu -50 de ani de la trecerea în veșnicie”.
10:00
Timişoara

„Bestiarul lui Lem ilustrat de Mróz”

Expoziția „Bestiarul lui Lem ilustrat de Mróz", realizată de prof. Janusz Górski de la Academia de Arte Frumoase din Gdańsk, pune în legătură ilustrații semnate de Daniel Mróz cu fragmente din proza lui Stanisław Lem, prezentându-le publicului larg prin intermediul imaginilor amplasate pe gardul Muzeului Național de Istorie a Moldovei (Strada 31 August 1989 121A, Chișinău), în perioada 22 august 2021 - 26 septembrie 2022.
11:00
Bucureşti

Grigorescu Ion – Ion Grigorescu. Vieți paralele (o retrospectivă)

Concepută în două etape succesive (2021 și 2022), expoziția retrospectivă dedicată lui Ion Grigorescu aduce împreună toate tematicile, problematicile, obsesiile și idiosincraziile artistului
11:00
Braşov

„Magdalena Rădulescu. 120 de ani de grație boemă”

Muzeul de Artă Brașov în parteneriat cu Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov vă invită să participați la deschiderea unei expoziții de celebrare a artistei Magdalena Rădulescu (1902-1983) curatoriată de Alexandra Ardelean.
12:00
Bucureşti

Murivale. Marinică, băiatul meu

ortretele – o formă de expresie emblematică pentru proiectul artistic al lui Murivale – comunică, se suprapun și articulează astfel un timp a cărui realitate este continuă și, fiind vorba despre afecțiune, permanentă.

Alte evenimente

8:30
Sibiu

Cum se face… pâinea

Doar trei locuri mai sunt disponibile pentru tabăra de vară „Cum se face… pâinea”, din Muzeul în Aer Liber. Aceasta va avea loc în perioada 22-26 august, în intervalul orar 8.30 – 16.
9:00
Sibiu

Simpozion online de istoria artei și istorie culturală

Muzeul Național Brukenthal din Sibiu, prin secția Muzeul de Artă Brukenthal organizează în zilele de 25-26 august 2022 un simpozion online de Istoria Artei și Istorie Culturală, la care vor participa cercetători din România.
10:00
Timişoara

Poster X Poem 5 Timișoara

Un artist vizual întâlnește un poet contemporan într-un joc liber de-a posterul cu o singură regulă: poemul să poată fi întâlnit, citit, simțit.
10:00
Bucureşti

Minionii învață handbal

Încurajează-ți copilul să facă sport! Vara aceasta pe terenul amenajat pe esplanada Veranda Mall vor fi organizate cursuri gratuite de handbal pentru copii.
10:00
Sibiu

Târg de antichități și handmade

Evenimentul se adresează tuturor celor care doresc lucruri unicat cu ajutorul cărora să își personalizeze locuința sau biroul.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:30
Bucureşti

Lansarea catalogului „Orient versus Occident”

Muzeul Municipiului București invită publicul la un eveniment dedicat lansării catalogului expoziției „Orient versus Occident”.
12:00
Sibiu

Street Food in the Park by Sibiutiful 2022

Ne mutăm în cel mai umbros și răcoros loc din #Sibiutiful pentru 5 zile de muzică, mâncare și băuturi delicioase, între 24 și 28 august, la Street Food in the Park by Sibiutiful 2022!
12:00
Bucureşti

I am virus / Mic Răzvan Dan

I AM Virus este prima expoziție personală la Galateca și în București a artistului Mic Răzvan Dan, ce aduce în fața publicului o serie de lucrări transformative, desen, pictură și obiec.
15:00
Iaşi

Conferință la Casa Junimii despre începuturile și dezvoltarea orașului Chișinău

Vineri, 26 august 2022, de la ora 15:00, la Muzeul „Vasile Pogor” – Casa Junimii, sala Studio J, va avea loc conferința „Începuturile și dezvoltarea orașului Chișinău (secolele XV-XIX)”, susținută de arh. dr. Sergius Ciocanu.
20:30
Bucureşti

Omission Possible

On site registration for each tour is possible at the reception desk, at the venue, at Sala Omnia, at Str. Cristian Popișteanu 3.
22:00
Iaşi

Legendary Karaoke

“I’ve gooot a feeliiing that”…on Friday you’ll be at our Karaoke night! We've missed this too!

Expoziții

0:00
Braşov

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
8:30
Sibiu

Cum se face… pâinea

Doar trei locuri mai sunt disponibile pentru tabăra de vară „Cum se face… pâinea”, din Muzeul în Aer Liber. Aceasta va avea loc în perioada 22-26 august, în intervalul orar 8.30 – 16.
9:00
Sibiu

Simpozion online de istoria artei și istorie culturală

Muzeul Național Brukenthal din Sibiu, prin secția Muzeul de Artă Brukenthal organizează în zilele de 25-26 august 2022 un simpozion online de Istoria Artei și Istorie Culturală, la care vor participa cercetători din România.
10:00
Timişoara

Poster X Poem 5 Timișoara

Un artist vizual întâlnește un poet contemporan într-un joc liber de-a posterul cu o singură regulă: poemul să poată fi întâlnit, citit, simțit.
10:00
Bucureşti

Minionii învață handbal

Încurajează-ți copilul să facă sport! Vara aceasta pe terenul amenajat pe esplanada Veranda Mall vor fi organizate cursuri gratuite de handbal pentru copii.
10:00
Sibiu

Târg de antichități și handmade

Evenimentul se adresează tuturor celor care doresc lucruri unicat cu ajutorul cărora să își personalizeze locuința sau biroul.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Sibiu

Oraşul Artiştilor, ediția a VI-a

Proiectul cultural stradal Oraşul Artiştilor s-a deschis la Sibiu, în Piaţa Mică, sub Turnul Sfatului. Este al 6-lea an consecutiv când Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) creează pe perioada verii un spaţiu destinat artei în plin centrul oraşului.
11:30
Bucureşti

Lansarea catalogului „Orient versus Occident”

Muzeul Municipiului București invită publicul la un eveniment dedicat lansării catalogului expoziției „Orient versus Occident”.
12:00
Sibiu

Street Food in the Park by Sibiutiful 2022

Ne mutăm în cel mai umbros și răcoros loc din #Sibiutiful pentru 5 zile de muzică, mâncare și băuturi delicioase, între 24 și 28 august, la Street Food in the Park by Sibiutiful 2022!
12:00
Bucureşti

I am virus / Mic Răzvan Dan

I AM Virus este prima expoziție personală la Galateca și în București a artistului Mic Răzvan Dan, ce aduce în fața publicului o serie de lucrări transformative, desen, pictură și obiec.
15:00
Iaşi

Conferință la Casa Junimii despre începuturile și dezvoltarea orașului Chișinău

Vineri, 26 august 2022, de la ora 15:00, la Muzeul „Vasile Pogor” – Casa Junimii, sala Studio J, va avea loc conferința „Începuturile și dezvoltarea orașului Chișinău (secolele XV-XIX)”, susținută de arh. dr. Sergius Ciocanu.
19:00
Oradea

Quiz Night la Fresco Piatto

E vineri, deci e #quiz la #frescopiatto!
20:30
Bucureşti

Omission Possible

On site registration for each tour is possible at the reception desk, at the venue, at Sala Omnia, at Str. Cristian Popișteanu 3.
22:00
Iaşi

Legendary Karaoke

“I’ve gooot a feeliiing that”…on Friday you’ll be at our Karaoke night! We've missed this too!

Concerte în weekend

selecțe de evenimente realizată de echipa zile și nopți

Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți,…
Vineri 30/09
12:00
Constanţa

Concert simfonic

În program: Brahms – Uvertura Tragica & Haydn – Simfonia nr. 45 & Ceaikovski – Simfonia nr. 6.
Vineri 30/09
19:00
Timişoara

M.S. LIVE în Manufactura

Concertul va cuprinde piese de pe cele 4 albume ale trupei ca: Mercenar, Țeapa, Sturmgeschutz, Patrioții, etc., cât si unele…
Vineri 30/09
19:00
Braşov

Carmina Burana în Deschiderea Stagiunii 145

Carmina Burana în Deschiderea Stagiunii 145!
Vineri 30/09
19:00
Cluj-Napoca

STING – My songs

Concertul STING - My Songs se reprogramează pentru data de 30 septembrie 2022. Din cauza restricțiilor impuse de situația epidemiologică, concertul STING…
Vineri 30/09
19:00
Bucureşti

Rezident EX Reloaded

Concerteaza rar, dar si atunci cand apar pe scena, ne fac sa uitam de toti si toate. Rezident Ex impreuna…
Vineri 30/09
19:00
Cluj-Napoca

The Fiddlers

Colegiul Academic THE FIDDLERS Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania” Diana Ketler dirijor Anna-Liisa Bezrodny vioară
Vineri 30/09
19:00
Iaşi

Cedry2k – Vremuri ciudate

Vineri, pe 30 septembrie, Cedry2k, ajutat de Pietonu, lansează în Underground Pub din Iași albumul ,,Vremuri ciudate”.
Vineri 30/09
19:00
Braşov

Transilvania Blues Festival IV

În cele două seri ale festivalului în clubul Rockstadt, gazda noastră fidelă, vor concerta în premieră artiști importanți ai genului.
Vineri 30/09
19:00
Bucureşti

Sharp Festival. Classic-Jazz Fusion

Recital de pian
Vineri 30/09
20:00