Meniu Zile și Nopți

Evenimente | Alege orașul

Sâmbătă, 20/08/2022

Concerte

18:00
Braşov

Festivalul Organ Nights

Ce poate fi mai frumos decât să asculți muzica marilor compozitori într-un monument arhitectural unic? Concertele de la Biserica Neagră sunt experiențe de neuitat. În acest an, vă oferim atât concertele de orgă din cadrul sezonului estival de vară al Festivalului ORGAN NIGHTS, cât și concerte extraordinare care vor cuprinde coruri și soliști din țară și din străinătate.
19:00
Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți, de la ora 19, vineri, de la ora 12, și sâmbătă, de la ora 19. Evenimentele se vor desfășura în cadrul proiectului “Muzică în Caterala Luterană”.
19:00
Timişoara

Weeping Assault + Transilvanian Frost

Weeping Assault este o trupă tânără de Thrashened Death Metal din Timișoara înființată în 2021 de către Bucur Denis. trupa si-a lansat single-ul lor de debut de tip instrumentala "Symphony From Hell" in 7 Ianuarie 2022.
20:00
Bucureşti

Natura – Rona Hartner la Grădina Alhambra

Rona Hartner urcă în premieră pe scenă Grădinii Alhambra, pentru un show ca în vremurile în care Maria Tănase cânta pe scena Grădinii Alhambra.
20:00
Cluj-Napoca

Led Zeppelin

SAMBATA 20 august @Harward Pub il sarbatorim pe Robert Anthony Plant (n. 20 August 1948), inconfundabila voce a formatiei LED ZEPPELIN.
20:00
Bucureşti

ANULAT: Concert OCS

OCS revine la grădină, într-un nou concert joi, pe 28 Iulie, de la ora 20:00!
20:00
Bucureşti

TMM – concert la The PUB Universitatii

Piesele lor au fost auzite pentru prima dată la unele radiouri online din USA și UK.
20:00
Braşov

om la lună la FFIR14

În cazul în care vă întrebați când o să-i mai vedeți și ascultați în Brașov pe cei de la om la lună în Grădina Cetății Râșnov pentru a ne bucura împreună de muzica cu suflet și noul album om la lună, „Echilibru”!
21:30
Bucureşti

Claudiu Mirea Band pe terasă

Claudiu a câştigat alături de trupa Buzz concursul Megastar în 2009, a revenit în atenţia publicului prin participarea la „Vocea României" în 2011, iar în 2017 a lansat single-ul „Magnet.”

Festivaluri

14:00
Cluj-Napoca

Smida Jazz Festival 2022

19-21 august, Smida, jud. Cluj
15:00
Râmnicu-Vâlcea

We Love Music 2022

18-21 august, Râmnicu Vâlcea
16:00
Constanţa

Living Rock 2022

19-21 august, Plaja Tuzla
17:00
Braşov

AFECT Festival 2022 – Ziua 4

Film, Muzică, Psihoterapie, Emoție
17:00
Arad

Symphonic Experience 2022 – Ziua 2

Talent Start + Swinging With Budapest Orchestra Project + Gheorghe Zamfir & Friends

Teatru

11:00
Bucureşti

Punguța cu doi bani @ Grădina Urbană

O babă hapsână, un moș șugubăț, un cocoșel isteț și descurcăreț și un boier avar nu pot fi decât ingredientele unei povești pline de haz, cu aventuri și încurcături ca în basmele lui Creangă!"
12:00
Bucureşti

Cocoșelul neascultător

Spectacolul ilustrează atât pericolul la care sunt supuşi cei care se lasă pradă propriilor slăbiciuni, cât şi puterea iertării şi a prieteniei de a transforma obstacolele în lecţii despre responsabilitatea fiecăruia pentru faptele sale.
16:30
Bucureşti

Mircișor mare povestitor

Mircișor mare povestitor, este un spectacol de teatru interactiv pentru toți copiii
19:00
Bucureşti

Bărbatul perfect defect

Noi, femeile, căutăm cu înverșunare bărbatul ideal. Am aflat de la mama, de la bunica, de la radio, de la tv că bărbatul trebuie să fie cât de cât perfect. Atât cât să țină loc de iubit, soț, amant, prieten, psiholog, asistent, șofer, doctor, instalator, mecanic, consilier etc.
19:30
Bucureşti

Doctor asimptomatic

O adaptare după celebra comedie ”Doctor fără voie” a lui Molière.
20:30
Constanţa

„Liniște în culise!” – Teatrul Nottara București

Liniște în culise! excelează atât prin comicul de situație, cât și prin cel de limbaj, spunând povestea montării unui spectacol care are toate premisele să eșueze în cel mai catastrofal și sublim mod cu putință.
20:30
Bucureşti

Don Juan – CrisAct

Sex, pasiune, aventură, curaj, înșelăciune, bani și minciună, toate împreună cu mult umor, „Don Juan” de Molière este o comedie fabuloasă, care are la bază legendarul mit spaniol al lui Don Juan Tenorio, un univers în care amorul este înflăcărat și plin de intrigi.

Pentru copii

10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
11:00
Bucureşti

Capra cu trei iezi

În spectacol apar actori la vedere, păpuşi mari şi măşti, într-un decor ce sugerează lumea satului românesc. Regizorul a tratat texul clasic în linie accentuat folclorică, de la decor la costumele stilizate ale personajelor, la diferitele obiecte sau la linia melodică.
12:00
Bucureşti

Cocoșelul neascultător

Spectacolul ilustrează atât pericolul la care sunt supuşi cei care se lasă pradă propriilor slăbiciuni, cât şi puterea iertării şi a prieteniei de a transforma obstacolele în lecţii despre responsabilitatea fiecăruia pentru faptele sale.

Spectacole

11:00
Bucureşti

Crina și păpușile vorbitoare

“Crina și păpușile vorbitoare” este un spectacol de ventrilocie inedit, amuzant și 100% interactiv.
20:00
Bucureşti

Casting pe Broadway

Un musical legendar se joacă acum pe scena Teatrului În Culise.
20:00
Bucureşti

Vio, Banciu, Mirică & Mincu | Stand-Up Comedy

O seară de stand-up comedy alături de Vio, Banciu, Mirică & Mincu.
22:00
Bucureşti

Vio, Dobrotă, Toma & Raul Gheba | Stand-Up Comedy

O seară de stand-up comedy pe terasă alături de Vio, Dobrotă, Toma & Raul Gheba.
22:00
Bucureşti

English Stand Up – Dragos Comedy | Propaganda Comedy

After the success of his first standup show Hungry Hungry Dragon - which was toured in over 70 European Cities, received over 500+ reviews and earned Dragos the role of opener for the Grammy Nominated Comedian Jim Gaffigan on his European Tour.

Stand-Up Comedy

Artă & Cultură

8:00
Sibiu

ASTRA Poetic / Escape Bridge

Podul propriu-zis va găzdui o instalație de poezie (texte ale autorilor: Andra Rotaru, Teodora Coman, Andrei Mocuța, Savu Popa, Călin Torsan, Ovidiu Baron, Borco Ilin, Ionuț Cheran), grafică (Andrea Bernath, Claudiu Doncuțiu), precum şi o componentă de artă textilă, realizată de Iulia Teodorescu (plafon, margini pod, segmente din spațiul vegetal).
9:00
Bucureşti

Navigația pe Dunăre în perioada interbelică

În colaborare cu Muzeul Tehnic și al Transporturilor din Ungaria am prezentat în București și în alte orașe din România mai multe expoziții referitoare la istoria transporturilor maghiare, precum cea intitulată „Hai la aventură!
9:00
Sibiu

După Marele Război. O nouă Europă 1918–1923

Până la data de 4 septembrie sunteți invitați la o expoziție în aer liber care prezintă schimbările fără precedent care au avut loc în Europa în perioada 1918–1923.
9:00
Sibiu

Academia Forțelor Terestre – 175 de ani de învățământ militar românesc

Istoria celor 175 de ani de învățământ militar românesc a uneia dintre cele mai importante instituții din România – Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va putea fi văzută într-o expoziție ce va fi deschisă miercuri, 6 iulie, de la ora 12, la Muzeul de Istorie „Casa Altemberger”.
9:00
Sibiu

Magia Restaurării

Devenită o tradiție în cadrul Muzeului Național Brukenthal, expoziția organizată de restauratorii Muzeului pune în valoare piese spectaculoase  restaurate din patrimoniul Muzeului Național Brukenthal pe suporturile: pictură ulei, grafică, carte, piele, lemn, lemn policrom, textile, ceramică, metal, piatră.
9:00
Constanţa

Bijuteriile timpului

Grupând 86 de piese de colecție, reprezentând ceasuri de buzunar, de masă și de șemineu, ceasuri de perete și tablouri cu ceas, expoziția oferă vizitatorilor o perspectivă deosebită a evoluției orologeriei  în secolele XVIII-XX, ilustrând  rafinamentul deosebit care a însoțit acest mesteșug de-a lungul timpului.
9:00
Sibiu

Privind spre Orient. Stampe japoneze din colecția Muzeului Național Brukenthal. Donația dr. Laurențiu Lupaș

Prezenta expoziție scoate la lumină pentru prima dată colecția de stampe japoneze din patrimoniul Muzeului Național Brukenthal, donată în anul 2018 de către Laurențiu Lupaș (1942-2019), matematician - inginer informatician român, emigrat în Statele Unite ale Americii.
9:00
Timişoara

SHEROES – expoziție și serată literară

În luna august 2022, Galeria Helios din Timișoara, va găzdui două evenimente culturale importante care marchează o nouă colaborare între asociația GEDOK Heidelberg și Uniunea Artiștilor din Timișoara.
9:00
Sibiu

Fauna si flora tropicală din colecțiile muzeului 

Colecțiile Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu dețin un patrimoniu de peste un milion de piese.
9:00
Sibiu

2022 – The European Year for Greener Cities

În data de 17 septembrie 2020, Parlamentul European a propus ca anul 2022 să fie „Anul european al orașelor ecologice”.
9:00
Sibiu

E timpul să construim

Expoziția prezintă restaurări realizate în cadrul planului Rómer Flóris, creat și finanțat de guvernul maghiar și derulat de Fundația Teleki.
9:00
Sibiu

Sibiul prin ochii tinerilor

În perioada 19-21 august, sala expozițională a Primăriei Sibiu este gazda expoziției organizate în cadrul proiectului „Tabăra vocațională vizuală -Sibiul prin ochii tinerilor!”, inițiat de Asociația e-Xplorator și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Educațională.
10:00
Bucureşti

Dincolo de legendă. Neagoe Basarab

Expoziție dedicată artei din epoca lui Neagoe Basarab (1512-1521) care marchează 500 de ani de la moartea sa, propunând o lectură insolită a operei sale culturale.
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Braşov

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
10:00
Bucureşti

Fantome şi fantezii

În expoziția Fantome și Fantezii vor fi prezentate mai mult de 90 de lucrări, mici și mari, din care unele sunt expuse pentru prima oară.
10:00
Iaşi

RetroRadio – Istorie, tehnică și divertisment

Acest periplu în universul undelor radio prezintă publicului o gamă variată de aparate radio din colecția muzeului, de la cele mai simple (cu galenă), până la cele mai complexe
10:00
Iaşi

Expoziție Omagială „Dimitrie Loghin”

Muzeul de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova”, în parteneriat cu Muzeul Național al Bucovinei – Suceava, organizează la Palatul Culturii din Iași, în perioada 30 iunie – 21 august 2022, Expoziția Omagială „Dimitrie Loghin”.
10:00
Constanţa

Expoziția ”Frica în Istorie”

Expoziția va fi prezentată în Piața Ovidiu, în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, începând de mâine, vineri, 22 iulie 2022, până la sfârșitul lunii august 2022.
10:00
Bucureşti

Sub însemnul regalității: Fotografiile unei tinere principese

Muzeul Municipiului București vă invită să vizitați expoziția „Sub însemnul regalității: Fotografiile unei tinere principese la Muzeul Nicolae Minovici”
10:00
Iaşi

„Întru răsplata meritelor… Distincțiile de Stat ale Republicii Moldova la cea de-a 30-a aniversare”

La 30 iulie 1992, Parlamentul Republicii Moldova a adoptat Legea nr. 1123-XII cu privire la distincțiile de stat ale Republicii Moldova, prin care au fost introduse primele decorații proprii ale tânărului stat, implicat într-un război nedrept pentru apărarea independenței politice și integrității teritoriale.
10:00
Sibiu

Străin: Familiar. Sibiu: Brașov. Două orașe în Transilvania

Artistul va expune fotografii alb-negru realizate în timpul mai multor călătorii în Transilvania în perioada 2014 – 2018.
10:00
Iaşi

Expoziție „Imperiul Roman – Tehnologia Învingătorilor”

Complexul Muzeal Național „Moldova” din Iași va găzdui în perioada 10 august - 10 noiembrie 2022 o impresionantă expoziție itinerantă ce a făcut înconjurul lumii: „Imperiul Roman - Tehnologia Învingătorilor”.
10:00
Cluj-Napoca

Galeria de Artă Națională 2022

GALERIA DE ARTĂ NAȚIONALĂ poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00-17:00 (ultima intrare în spațiile expoziționale: 16:30).
10:00
Iaşi

Expoziţie de arte vizuale J. M. Alonso-Calero: „Time – Lapsed – Persons”

Muzeul Unirii din cadrul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi invită publicul să viziteze, în perioada 11 - 31 august 2022, expoziţia de arte vizuale „Time – Lapsed - Persons. DISENROLL LANDSCAPE project series, version.moskow”, semnată de J. M. Alonso-Calero (Spania).
10:00
Iaşi

Expoziţie de pictură, grafică și desen „Șapte viziuni ale ochiului lăuntric”

Muzeul de Artă din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași vă invită să vizitați, în perioada 2 – 31 august 2022, expoziţia de pictură, grafică și desen „Șapte viziuni ale ochiului lăuntric”, semnată de artistul Traian Postolache.
10:00
Cluj-Napoca

Expoziția Râu lin, apă limpede

Atomi, molecule, picături. O picătură de apă conţine întregul ocean, conţinând capriciile și mișcările lui, face ca partea să vorbească despre întreg.
10:00
Cluj-Napoca

Expoziție HIBRID

Elemér Könczey revine după o lungă pauză cu o expoziție individuală de artă plastică. Și-a intitulat pe bună dreptate expoziția Hibrid, sugerând astfel faptul că multe calități diferite se întâlnesc în lucrările create în ultimii ani.
10:00
Cluj-Napoca

Expoziție retrospectivă de sculptură

Cu ocazia celei de-a 13-a ediții a Zilelor Maghiare din Cluj, Centrul de Artă din Transilvania și Asociația Clujul Comoară, împreună cu Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, organizează expoziția retrospectivă Gergely István (1939-2008). 
11:00
Bucureşti

Grigorescu Ion – Ion Grigorescu. Vieți paralele (o retrospectivă)

Concepută în două etape succesive (2021 și 2022), expoziția retrospectivă dedicată lui Ion Grigorescu aduce împreună toate tematicile, problematicile, obsesiile și idiosincraziile artistului

Alte evenimente

8:00
Sibiu

2X2 RACE

Evenimentul din acest an va strânge la start peste 270 de sportivi din mai multe ţări ale Europei şi se va desfăşura în 20 august, în Masivul Făgăraş.
10:00
Bucureşti

Ateliere de ţesut la Muzeul Nicolae Minovici – Categoria de vârstă 14-18 ani

Muzeul Municipiului București vă invită să vă înscrieți la programul educativ „Iute ca suveica” -> ateliere de țesut dedicate tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani.
10:00
Timişoara

Poster X Poem 5 Timișoara

Un artist vizual întâlnește un poet contemporan într-un joc liber de-a posterul cu o singură regulă: poemul să poată fi întâlnit, citit, simțit.
10:00
Bucureşti

Descoperă Zona Grădinii Cişmigiu

În secolul al XIX-lea Bucureştiul era cunoscut şi ca oraşul grădinilor.
10:00
Sibiu

Casa Calfelor – Transfer european de cultură și cunoștințe prin intermediul calfelor călătoare

Calfele călătoare venite din Germania, Elveţia şi Franţa îi invită pe toți cei interesați să li se alăture în cadrul atelierelor de lucru, fie doar pentru a le pune întrebări, fie pentru a lucra alături de acestea și a-și însuși câteva din tainele meseriilor pe care le practică.
10:00
Braşov

SurpriZuze- Târg- Yardsale

Mai mult decât un mic târg cu de toate, e cu terapie zuzeasca, cu oameni frumoși, povești speciale și o eliberare faina de energie..și mai ales multa culoare în atâta gri de griji și stres.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Bucureşti

Capra cu trei iezi

În spectacol apar actori la vedere, păpuşi mari şi măşti, într-un decor ce sugerează lumea satului românesc. Regizorul a tratat texul clasic în linie accentuat folclorică, de la decor la costumele stilizate ale personajelor, la diferitele obiecte sau la linia melodică.
11:30
Bucureşti

Ice Cream Fest

Ai întâlnire la Hard Rock Cafe cu o mare vedetă a sezonului: înghețata artizanală de la Gelateria Velluto, rafinată și irezistibilă, care va fi disponibilă doar în acest weekend în 19 arome.
15:00
Braşov

Jam Session 11 Summer Edition

Școala de Dans „New School & Old School" și UnderKron Brașov vă invită la: „Brașov Jam Session 11. Summer Edition"
16:00
Braşov

BBQ Ribs – Test #2.0 cu Tata Wae

BBQ Ribs – Test #2.0 cu Tata Wae @Cafe Central Oven Roasted Low & Slow BBQ Ribs
18:00
Timişoara

Atelier de brodat

„MESAJUL TĂU AICI”, ori „ABSOLUT ORICE ÎȚI POȚI IMAGINA” de fapt, pentru că în data de 20 august, învățăm cum să ne personalizăm singuri tricourile prin brodare!
19:00
Bucureşti

Tramvaiul Bookurești

„𝗧𝗿𝗮𝗺𝘃𝗮𝗶𝘂𝗹 𝗕𝗼𝗼𝗸𝘂𝗿𝗲𝘀̧𝘁𝗶” reimaginează traseul tramvaiului clasic într-o experienţă interdisciplinară, cu lecturi de poezie, momente de muzică și povești despre oraș.
20:00
Bucureşti

Private SHOW

Primul spectacol cu care se deschide stagiunea de toamnă Corp.AREAL 2022 este "Private SHOW", realizat și interpretat de Cosmin Manolescu.

Expoziții

0:00
Braşov

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
8:00
Sibiu

2X2 RACE

Evenimentul din acest an va strânge la start peste 270 de sportivi din mai multe ţări ale Europei şi se va desfăşura în 20 august, în Masivul Făgăraş.
9:00
Bucureşti

Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană

Cel mai amplu proiect outdoor al Bucureştiului, „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” a pregătit pentru bucureşteni o nouă serie de weekenduri cu zone pietonale temporare şi activităţi educaţionale şi artistice.
10:00
Bucureşti

Ateliere de ţesut la Muzeul Nicolae Minovici – Categoria de vârstă 14-18 ani

Muzeul Municipiului București vă invită să vă înscrieți la programul educativ „Iute ca suveica” -> ateliere de țesut dedicate tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani.
10:00
Timişoara

Poster X Poem 5 Timișoara

Un artist vizual întâlnește un poet contemporan într-un joc liber de-a posterul cu o singură regulă: poemul să poată fi întâlnit, citit, simțit.
10:00
Bucureşti

Descoperă Zona Grădinii Cişmigiu

În secolul al XIX-lea Bucureştiul era cunoscut şi ca oraşul grădinilor.
10:00
Sibiu

Casa Calfelor – Transfer european de cultură și cunoștințe prin intermediul calfelor călătoare

Calfele călătoare venite din Germania, Elveţia şi Franţa îi invită pe toți cei interesați să li se alăture în cadrul atelierelor de lucru, fie doar pentru a le pune întrebări, fie pentru a lucra alături de acestea și a-și însuși câteva din tainele meseriilor pe care le practică.
10:00
Braşov

SurpriZuze- Târg- Yardsale

Mai mult decât un mic târg cu de toate, e cu terapie zuzeasca, cu oameni frumoși, povești speciale și o eliberare faina de energie..și mai ales multa culoare în atâta gri de griji și stres.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Sibiu

Oraşul Artiştilor, ediția a VI-a

Proiectul cultural stradal Oraşul Artiştilor s-a deschis la Sibiu, în Piaţa Mică, sub Turnul Sfatului. Este al 6-lea an consecutiv când Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) creează pe perioada verii un spaţiu destinat artei în plin centrul oraşului.
11:00
Bucureşti

Capra cu trei iezi

În spectacol apar actori la vedere, păpuşi mari şi măşti, într-un decor ce sugerează lumea satului românesc. Regizorul a tratat texul clasic în linie accentuat folclorică, de la decor la costumele stilizate ale personajelor, la diferitele obiecte sau la linia melodică.
11:00
Braşov

LibFest – Târg de Carte și Experiențe Culturale

Salvează în agendă: Întâlniri cu autori, artiști și lecturi în perioada 18-21 august, la Brașov.
11:30
Bucureşti

Ice Cream Fest

Ai întâlnire la Hard Rock Cafe cu o mare vedetă a sezonului: înghețata artizanală de la Gelateria Velluto, rafinată și irezistibilă, care va fi disponibilă doar în acest weekend în 19 arome.
15:00
Braşov

Jam Session 11 Summer Edition

Școala de Dans „New School & Old School" și UnderKron Brașov vă invită la: „Brașov Jam Session 11. Summer Edition"
16:00
Braşov

BBQ Ribs – Test #2.0 cu Tata Wae

BBQ Ribs – Test #2.0 cu Tata Wae @Cafe Central Oven Roasted Low & Slow BBQ Ribs
18:00
Timişoara

Atelier de brodat

„MESAJUL TĂU AICI”, ori „ABSOLUT ORICE ÎȚI POȚI IMAGINA” de fapt, pentru că în data de 20 august, învățăm cum să ne personalizăm singuri tricourile prin brodare!
19:00
Bucureşti

Tramvaiul Bookurești

„𝗧𝗿𝗮𝗺𝘃𝗮𝗶𝘂𝗹 𝗕𝗼𝗼𝗸𝘂𝗿𝗲𝘀̧𝘁𝗶” reimaginează traseul tramvaiului clasic într-o experienţă interdisciplinară, cu lecturi de poezie, momente de muzică și povești despre oraș.
20:00
Bucureşti

Private SHOW

Primul spectacol cu care se deschide stagiunea de toamnă Corp.AREAL 2022 este "Private SHOW", realizat și interpretat de Cosmin Manolescu.