Meniu Zile și Nopți

Alege orașul

Duminică, 07/08/2022

Concerte

19:00
Bucureşti

Fără Zahăr #cântăînParc

Sigur le-ai dus dorul, mai ales când știi că ți-au marcat copilăria în cel mai funny mod! Mai ții minte când ne adunam în gașcă seara, la o chitară, și le fredonam versurile pe nerăsuflate?
19:00
Bucureşti

Café-concert | Nai și Pian

Vă invităm duminică, 7 august, începând cu orele 19:00, la o seară de muzică elegantă, în cadrul unui format de tipul café-concert, găzduit de Mingle Bucharest
19:30
Bucureşti

Sarmalele Reci

Sarmalele Reci vin în grădina noastră muzicală din parc cu un show clasic dar actual – „Țara te vrea prost”.
19:30
Bucureşti

Frații Cazanoi – Balkan Jazz Summer Sessions

Concertul propus de formația „Frații Cazanoi” conține ritmuri si teme balkanice și prelucrari originale a temelor din spațiul Est-European.
20:00
Sibiu

Concerte pe acoperiș

Concertele vor avea loc pe acoperișul Sălii Thalia, ce oferă o panoramă superbă asupra orașului, în special la ora apusului, când vor avea loc evenimentele.
20:00
Bucureşti

Jazz Nights w/ Cătălin Milea & Band

Cătălin Milea, binecunoscut muzician de jazz, compozitor, a fost întotdeauna atras de tot ce este magic în muzică și felul în care această vibrație ne poate influența starea de spirit. Dragostea pentru muzică a început miraculos în timpul liceului când a ascultat pentru prima oară jazz... atunci viața lui a luat o nouă întorsătură, ajungând să o dedice acestui minunat instrument: saxofonul.
20:30
Bucureşti

Amaro Del – Balkan Gypsy Storm – Balkan Jazz Summer Sessions

Amaro Del este pe scenă de 34 de ani și a susținut un număr mare de concerte, spectacole în club și spectacole TV și radio în Serbia, România și alte țări europene.
20:30
Bucureşti

Concert – Sound Affairs

Duminică, 7 august 2022, de la ora 20:30, te invităm în  Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7) la concertul SOUND AFFAIRS

Teatru

11:00
Bucureşti

Ursul păcălit de vulpe

A fost odată ca niciodată…o vulpe vicleană, ca toate vulpile ….. și șezând vulpea cu botul pe labe îi veni miros de pește. Și cum vulpea e șireată din fire, își umplu desaga cu pește . Și ce credeți?... îl învață și pe urs să pescuiască.
11:00
Iaşi

Peştişorul de aur

Povestea este aceea a unor oameni care, ajunşi în situaţia de a beneficia de câteva minuni înfăptuite de Peştişorul de aur, nu mai ştiu să păstreze limitele şi pierd totul.
19:00
Bucureşti

Insomniacii

O comedie despre banalitatea vieţii şi despre condiţia umană dramatică, despre oameni rătăcind în absurd, care se agaţă de gânduri revelatoare
19:30
Bucureşti

Doamne, ce zile minunate!

O femeie stă îngropată într-o movilă de pământ și-și vorbește viața în loc de a o trăi.
20:00
Bucureşti

Strip Poker

O seară de poker pe dezbrăcate între vecini se transformă într-o catastrofă comică.
21:00
Constanţa

„Steaua fără nume” – Teatrul Național Chișinău

Într-un orășel șters, de provincie, Profesorul Miroiu își împarte viața între cărți și stele.
21:00
Bucureşti

The Lincoln Dress

Patru oameni împinși în pragul disperării plănuiesc să fure rochia purtată de Clara Harris în seara asasinării lui Abraham Lincoln în loja de teatru.

Spectacole

20:30
Bucureşti

Stand-up comedy cu Bucălae, Mălăele, Drăcea, Geo și Mukinka

Stand-up comedy cu Bucălae, Mălăele, Drăcea, Geo și Mukinka

Expoziții

9:00
Bucureşti

Navigația pe Dunăre în perioada interbelică

În colaborare cu Muzeul Tehnic și al Transporturilor din Ungaria am prezentat în București și în alte orașe din România mai multe expoziții referitoare la istoria transporturilor maghiare, precum cea intitulată „Hai la aventură!
9:00
Sibiu

Fauna si flora tropicală din colecțiile muzeului 

Colecțiile Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu dețin un patrimoniu de peste un milion de piese.
9:00
Sibiu

Oţel incandescent şi coşuri fumegânde. 300 de ani de istorie industrială în Banatul de Munte

Dincolo de inospitalitatea lor aparentă, gurile de mină, turnătoriile, uzinele sau halele de prelucrare a metalelor de pe teritoriul Banatului Montan au căpătat, cu ocazia acestei expoziţii, statutul unor veritabile „locuri ale memoriei” încărcate cu o profundă dimensiune umană, deoarece în aceste locuri s-a lucrat, s-a trăit, s-a investit pasiune şi s-a iubit.
9:00
Sibiu

2022 – The European Year for Greener Cities

În data de 17 septembrie 2020, Parlamentul European a propus ca anul 2022 să fie „Anul european al orașelor ecologice”.
9:00
Sibiu

După Marele Război. O nouă Europă 1918–1923

Până la data de 4 septembrie sunteți invitați la o expoziție în aer liber care prezintă schimbările fără precedent care au avut loc în Europa în perioada 1918–1923.
9:00
Sibiu

Academia Forțelor Terestre – 175 de ani de învățământ militar românesc

Istoria celor 175 de ani de învățământ militar românesc a uneia dintre cele mai importante instituții din România – Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va putea fi văzută într-o expoziție ce va fi deschisă miercuri, 6 iulie, de la ora 12, la Muzeul de Istorie „Casa Altemberger”.
9:00
Sibiu

Magia Restaurării

Devenită o tradiție în cadrul Muzeului Național Brukenthal, expoziția organizată de restauratorii Muzeului pune în valoare piese spectaculoase  restaurate din patrimoniul Muzeului Național Brukenthal pe suporturile: pictură ulei, grafică, carte, piele, lemn, lemn policrom, textile, ceramică, metal, piatră.
9:00
Constanţa

Bijuteriile timpului

Grupând 86 de piese de colecție, reprezentând ceasuri de buzunar, de masă și de șemineu, ceasuri de perete și tablouri cu ceas, expoziția oferă vizitatorilor o perspectivă deosebită a evoluției orologeriei  în secolele XVIII-XX, ilustrând  rafinamentul deosebit care a însoțit acest mesteșug de-a lungul timpului.
10:00
Bucureşti

Dincolo de legendă. Neagoe Basarab

Expoziție dedicată artei din epoca lui Neagoe Basarab (1512-1521) care marchează 500 de ani de la moartea sa, propunând o lectură insolită a operei sale culturale.
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Braşov

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
10:00
Bucureşti

Eugen Raportoru: Gelem, Gelem Samudaripen

Gelem, Gelem, Samudaripen este o expoziție comemorativă prezentată dedicată zilei Internaționale a Comemorării Genocidului Rom din perioada Holocaustului.
10:00
Bucureşti

Fantome şi fantezii

În expoziția Fantome și Fantezii vor fi prezentate mai mult de 90 de lucrări, mici și mari, din care unele sunt expuse pentru prima oară.
10:00
Timişoara

A fi sau a nu fi – Grigore Manolescu

În perioada 14 iulie – 13 august 2022, la Muzeul „Mihai Codreanu” se poate vizita expoziția temporară A fi sau a nu fi. Grigore Manolescu – 130, dedicată comemorării artistului.
10:00
Braşov

Profesorul și Studenții

Alături de Magda VACARIU vor expune actuali și foști studenți ai Școlii de Artă Magda Vacariu, artiști din Brașov, București și Sibiu: Marina BIRA, Roxana COATU, Mihaela BUCUR, Anca CARAMAN, Carmen GROAPĂ, Mihnea NICOARĂ, Mircea SEVASTRU, Liliana SOOS și Teodora STURZU.
10:00
Cluj-Napoca

Galeria de Artă Națională 2022

GALERIA DE ARTĂ NAȚIONALĂ poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00-17:00 (ultima intrare în spațiile expoziționale: 16:30).
10:00
Cluj-Napoca

(Re)constructing Visions

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţie publică de interes judeţean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează, în perioada 18 iulie-7 august 2022, expoziţia „(Re)constructing Visions”.
10:00
Iaşi

RetroRadio – Istorie, tehnică și divertisment

Acest periplu în universul undelor radio prezintă publicului o gamă variată de aparate radio din colecția muzeului, de la cele mai simple (cu galenă), până la cele mai complexe
10:00
Iaşi

Expoziție Omagială „Dimitrie Loghin”

Muzeul de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova”, în parteneriat cu Muzeul Național al Bucovinei – Suceava, organizează la Palatul Culturii din Iași, în perioada 30 iunie – 21 august 2022, Expoziția Omagială „Dimitrie Loghin”.
10:00
Cluj-Napoca

Restitutio. Jacques Hérold

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţie publică de interes judeţean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează, în perioada 20 iulie-7 august 2022, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, expoziţia „Restitutio. Jacques Hérold”. 
10:00
Cluj-Napoca

NAGY Attila. Spațiu și Formă

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție publică de cultură, care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează, în perioada 20 iulie – 7 august 2022, expoziția personală a artistului Nagy Attila, intitulatăSpațiu și Formă. 
10:00
Constanţa

Expoziția ”Frica în Istorie”

Expoziția va fi prezentată în Piața Ovidiu, în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, începând de mâine, vineri, 22 iulie 2022, până la sfârșitul lunii august 2022.
10:00
Iaşi

„Întru răsplata meritelor… Distincțiile de Stat ale Republicii Moldova la cea de-a 30-a aniversare”

La 30 iulie 1992, Parlamentul Republicii Moldova a adoptat Legea nr. 1123-XII cu privire la distincțiile de stat ale Republicii Moldova, prin care au fost introduse primele decorații proprii ale tânărului stat, implicat într-un război nedrept pentru apărarea independenței politice și integrității teritoriale.
11:00
Bucureşti

Grigorescu Ion – Ion Grigorescu. Vieți paralele (o retrospectivă)

Concepută în două etape succesive (2021 și 2022), expoziția retrospectivă dedicată lui Ion Grigorescu aduce împreună toate tematicile, problematicile, obsesiile și idiosincraziile artistului
11:00
Oradea

Scufundă-te în ocean cu rechinii la ERA Park Oradea!

N-ai ajuns încă în vacanță sau te-ai și întors? Ei bine, ERA Park Oradea aduce oceanul la tine. Cu tot cu rechini pe care îi poți admira de aproape într-o lume virtuală fără să pățești nimic!
12:00
Bucureşti

Murivale. Marinică, băiatul meu

ortretele – o formă de expresie emblematică pentru proiectul artistic al lui Murivale – comunică, se suprapun și articulează astfel un timp a cărui realitate este continuă și, fiind vorba despre afecțiune, permanentă.
12:00
Bucureşti

Cătălin Bălescu. Proiecții manieriste

Cătălin Bălescu e un consumator discret al istoriei picturii, manierismul rămânând doar una dintre referințe. „Marele tur” al lui Cătălin Bălescu se compune din referințe eclectice, alcătuind un repertoriu de fragmente care aduc un omagiu subconștient strategiilor postmoderne.
12:00
Bucureşti

Marion Baruch. Endless going trying to say. Fereastră-Peisaj a Operei Mele

O retrospectivă care folosește o grilă de clasificare mai puțin filologică, ajutând la o înțelegere mai intuitivă a temelor și obsesiilor din arta lui Marion Baruch.
12:00
Bucureşti

Elena Scutaru. Adăpost temporar

Elena Scutaru pentru MNAC este o explorare a unui peisaj post-uman populat cu forme de locuire primitive, făcând trecerea de la cadrul închis, intim, al atelierului către un spațiu hibrid interior-exterior.
12:00
Bucureşti

Leviathan. În măruntaiele colecției

Etajul al doilea va cuprinde, pe lângă depozitele de artă, atât zone de expunere temporară cât şi spaţii dedicate activităților conexe, precum conferințe sau ateliere de educație.

Artă & Cultură

0:00
Braşov

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
8:00
Constanţa

O zi cu caiacul în Bulgaria

Se parcurge pe apă o bucată de țărm dintre Tyulenovo și Cap Kaliakra unde se va vizita peșteri formate în stâncă accesibile doar pe apă, golfuri și plaje sălbatice.
9:00
Bucureşti

Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană

Cel mai amplu proiect outdoor al Bucureştiului, „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” a pregătit pentru bucureşteni o nouă serie de weekenduri cu zone pietonale temporare şi activităţi educaţionale şi artistice.
10:00
Timişoara

Poster X Poem 5 Timișoara

Un artist vizual întâlnește un poet contemporan într-un joc liber de-a posterul cu o singură regulă: poemul să poată fi întâlnit, citit, simțit.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Bucureşti

Sunday vegan & vegetarian brunch

Există ceva special legat de brunch. poți merge la brunch aranjat/ă din cap până-n picioare, sau cu totul ciufulit/ă.
11:00
Bucureşti

Descoperă Cartierul Evreiesc – tur ghidat prin Bucureşti

Bucureştiul a avut una din cele mai importante comunităţi evreieşti din estul Europei.
11:00
Sibiu

Oraşul Artiştilor, ediția a VI-a

Proiectul cultural stradal Oraşul Artiştilor s-a deschis la Sibiu, în Piaţa Mică, sub Turnul Sfatului. Este al 6-lea an consecutiv când Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) creează pe perioada verii un spaţiu destinat artei în plin centrul oraşului.
12:00
Bucureşti

Viniluri Paradis Paradis

Your record fairy is back!Târg de viniluri Paradis Paradis!
16:00
Timişoara

Analog Experience 2022

În luna august, la Timișoara, va avea loc Analog Experience, prin care Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) și Ambulanța Culturală propun un parcurs cu halte în ateliere de creație și do-it-yourself, unde să redescoperim manualitatea.
16:30
Timişoara

Atelier Creativ Si Bataie Cu Apa

Veti primi materialele si uneltele necesare pentru a mesteri medalioanele dupa care ne vom racori printr-o bataie cu apa si cateva jocuri.
18:00
Timişoara

Youth Summer Fest I

„Sunt o sută de zile-n vacanța de vară, ce bine cu toții vom petrece...” Cu atât mai mult ne vom bucura de cele 30 de zile ale Youth Summer Fest: pata de culoare pe care o așteptai vara asta.
19:00
Cluj-Napoca

Campionat Beer Pong

A venit timpul să ne jucăm puțin!
20:00
Bucureşti

Târg de viniluri Paradis Paradis

Your record fairy is back!

Alte evenimente

8:00
Constanţa

O zi cu caiacul în Bulgaria

Se parcurge pe apă o bucată de țărm dintre Tyulenovo și Cap Kaliakra unde se va vizita peșteri formate în stâncă accesibile doar pe apă, golfuri și plaje sălbatice.
10:00
Timişoara

Poster X Poem 5 Timișoara

Un artist vizual întâlnește un poet contemporan într-un joc liber de-a posterul cu o singură regulă: poemul să poată fi întâlnit, citit, simțit.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Bucureşti

Sunday vegan & vegetarian brunch

Există ceva special legat de brunch. poți merge la brunch aranjat/ă din cap până-n picioare, sau cu totul ciufulit/ă.
11:00
Bucureşti

Descoperă Cartierul Evreiesc – tur ghidat prin Bucureşti

Bucureştiul a avut una din cele mai importante comunităţi evreieşti din estul Europei.
12:00
Bucureşti

Viniluri Paradis Paradis

Your record fairy is back!Târg de viniluri Paradis Paradis!
16:00
Timişoara

Analog Experience 2022

În luna august, la Timișoara, va avea loc Analog Experience, prin care Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) și Ambulanța Culturală propun un parcurs cu halte în ateliere de creație și do-it-yourself, unde să redescoperim manualitatea.
16:30
Timişoara

Atelier Creativ Si Bataie Cu Apa

Veti primi materialele si uneltele necesare pentru a mesteri medalioanele dupa care ne vom racori printr-o bataie cu apa si cateva jocuri.
18:00
Timişoara

Youth Summer Fest I

„Sunt o sută de zile-n vacanța de vară, ce bine cu toții vom petrece...” Cu atât mai mult ne vom bucura de cele 30 de zile ale Youth Summer Fest: pata de culoare pe care o așteptai vara asta.
19:00
Cluj-Napoca

Campionat Beer Pong

A venit timpul să ne jucăm puțin!
20:00
Bucureşti

Târg de viniluri Paradis Paradis

Your record fairy is back!

Pentru copii

10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
11:00
Oradea

Scufundă-te în ocean cu rechinii la ERA Park Oradea!

N-ai ajuns încă în vacanță sau te-ai și întors? Ei bine, ERA Park Oradea aduce oceanul la tine. Cu tot cu rechini pe care îi poți admira de aproape într-o lume virtuală fără să pățești nimic!
11:00
Bucureşti

Ursul păcălit de vulpe

A fost odată ca niciodată…o vulpe vicleană, ca toate vulpile ….. și șezând vulpea cu botul pe labe îi veni miros de pește. Și cum vulpea e șireată din fire, își umplu desaga cu pește . Și ce credeți?... îl învață și pe urs să pescuiască.
11:00
Iaşi

Peştişorul de aur

Povestea este aceea a unor oameni care, ajunşi în situaţia de a beneficia de câteva minuni înfăptuite de Peştişorul de aur, nu mai ştiu să păstreze limitele şi pierd totul.
16:30
Timişoara

Atelier Creativ Si Bataie Cu Apa

Veti primi materialele si uneltele necesare pentru a mesteri medalioanele dupa care ne vom racori printr-o bataie cu apa si cateva jocuri.

Festivaluri

12:00
Sibiu

Festivalul ICon Arts Transilvania 2022 – Ziua 11

AVRIG 12.00 – Concertul de închidere a Academiei și Festivalului ICon Arts Transilvania Ed. 20 @Palatul Brukenthal Festivitatea de absolvire și concerte ale Masterclass-urilor de Percuție, Vioară, Flaut, Oboi, Violoncel, Canto, Jazz SIBIU 20.00 – Reverie. Arii și duete de operă @Filarmonica de Stat Sibiu Invitați: soprana Veronica Anușca și Cristian Hodrea Concertul Masterclass-ului de […]
12:00
Iaşi

Serile Filmului Românesc 2022

3-7 august, Iași
14:00
Cluj-Napoca

Untold 2022

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și cel mai mare din România. În această vară, The World Capital of Night and Magic își deschide porțile între 4 și 7 august.
14:20
Braşov

Rockstadt Extreme Fest 2022 – Ziua 5 – Adrian Rugina Stage

BEHEMOTH; SACRED REICH; KAMPFAR; KNIFE; STRAINS; NOBODY'S STRAIGHT
15:00
Râşnov

Rockstadt Extreme Fest 2022 – Ziua 5 – Brasov Stage

BLIND GUARDIAN; CATTLE DECAPITATION; MEPHORASH; FALLCIE; WINTERHORDE
17:00
Braşov

Festivalul Musica Barcensis 2022

2 iulie - 28 august, Cristian, Măieruș, Sânpetru, Codlea, Prejmer, Ghimbav, Feldioara, Hărman și Vulcan (jud. Brașov)
17:00
Mera

Mera World Music Festival 2022

4-7 august, Mera (jud. Cluj)
18:00
Costinești

Out Of Doors Fest 2022

Editia a 8-a a festivalului rock Out of Doors Fest, gazduit de White Horse Costinesti, ultimul bastion al rockerilor de pe litoral.
19:00
Sibiu

Festivalul internațional de folclor ”Cântecele Munților”, ediția 47

Cu dansuri și cântece populare, cu obiceiuri și preparate culinare vom sărbători cultura tradițională din America, Asia și Europa, la cel mai mare și mai vechi festival de folclor al municipiului Sibiu:„Cântecele Munților”, organizat în 2-8 august 2022.
20:00
Sibiu

Street Music Festival Sibiu – ediția a V-a

Barocul și rock-ul din ultima jumătate de secol se vor reuni pe aceeași scenă, la cea de-a cincea ediție a Street Music Festival Sibiu. Evenimentul se va desfăşura în perioada 4 – 7 august şi aduce în atenția publicului o paralelă între muzica baroc și sound-ul puternic al muzicii rock.

Concerte în weekend

selecțe de evenimente realizată de echipa zile și nopți

Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți,…
Vineri 19/08
12:00
Cluj-Napoca

United by Music + Tordasi Szivárvány Együttes

The Tordas Rainbow Ensemble was founded in 1989 at the Home for People with Disabilities in the municipality of Tordas.
Vineri 19/08
19:00
Timişoara

Concertul Absolvenților

Sunteți invitați să luați parte la un concert susținut de Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul, alături de absolvenții Liceului de Muzică ,,Ion…
Vineri 19/08
19:00
Bucureşti

Cartierul cu Folk

În cadrul evenimentului ,,Departe de centru, aproape de oameni” vă invităm la un concert de folk cu Marius Matache, Teddy…
Vineri 19/08
19:30
Iaşi

Provincialii

Concertele Provincialii înseamnă mai mult decât muzică bună cântată bine, înseamnă spectacol, energie, interacțiune cu publicul, dans și multă bucurie.
Vineri 19/08
20:00
Bucureşti

Concert Bosquito

Ne revedem în aceeași formulă cu trupa Bosquito vineri, pe 22 Iulie, în Grădina Urbană Km.0!
Vineri 19/08
20:00
Bucureşti

Concert trupa HUB People la Gradina The PUB

Suntem HUB People. Facem muzică pentru că ne place. Și pentru că știm.
Vineri 19/08
20:00
Constanţa

Hectic prezinta Azteca

Azteca impreuna cu DJ Sauce o sa vina sa rupa plaja pe 19 AUGUST la Paco Beach
Vineri 19/08
21:00
Bucureşti

Mărgineanu & Banda

Hai să cântăm, să ne iubim femeile și să ne simțim bine pe muzica lui Mihai Margineanu. Mihai Margineanu &…
Vineri 19/08
21:00
Bucureşti

Retro Vibes cu Heavy Rotation pe terasă

Heavy Rotation te invită pe terasa noastră la Retro Vibes, concertul ce redeschide capsula timpului. Amintește-ți beat-ul ce a ținut…
Vineri 19/08
21:30