Meniu Zile și Nopți

Alege orașul

Sâmbătă, 06/08/2022

Concerte

18:00
Braşov

Festivalul Organ Nights

Ce poate fi mai frumos decât să asculți muzica marilor compozitori într-un monument arhitectural unic? Concertele de la Biserica Neagră sunt experiențe de neuitat. În acest an, vă oferim atât concertele de orgă din cadrul sezonului estival de vară al Festivalului ORGAN NIGHTS, cât și concerte extraordinare care vor cuprinde coruri și soliști din țară și din străinătate.
19:00
Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți, de la ora 19, vineri, de la ora 12, și sâmbătă, de la ora 19. Evenimentele se vor desfășura în cadrul proiectului “Muzică în Caterala Luterană”.
19:00
Bucureşti

Robin and The Backstabbers

Grădina Herăstrău te cheama la un concert de unde nimeni nu pleaca suparat. Au grija de treaba asta baietii de la Robin and the Backstabbers
19:00
Iaşi

Old Brew Mob si Stanker

OLD BREW MOB este numele sub care membrii trupei si-au unit principiile, pasiunea pentru muzica si dorinta de a da viata unor ganduri de introspectie. Este o trupa tanara, la inceput de drum, activata de seriozitate si inspiratie muzicala.
20:00
Bucureşti

Provincialii | Pe Terasă

Te invităm să petreci alături de noi pe terasa de lângă lac și să te bucuri de o seară plină de distracție și un show spectaculos oferit de Provincialii.
20:00
Cluj-Napoca

Iron Maiden Celebration

Il sarbatorim pe unicul si inegalabilul BRUCE DICKINSONcu un eveniment muzical dedicat intregii sale cariere muzicale cu IRON MAIDEN + proiecte solo + multe raritati si surprize !
20:00
Bucureşti

DoarMuzica la Grădina Alhambra

Sunt tineri, pasionali și pasionați de muzică. Cântă de la vârste fragede și nu s-au oprit de atunci.
20:00
Braşov

Orchestra de Cameră Radio și Valentin Șerban

Orchestra de Cameră Radio și Valentin Șerban în concert
20:00
Bucureşti

Nightlosers #cântăînGrădină

#Nightlosers este o trupă înființată în 1994, cântă blues ardelenesc în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții #etno române, maghiare și țigănești, motiv pentru care ne-am dorit să-i avem alături de noi, pe scena din grădină!
20:00
Timişoara

Pyroblast & The Skywalkers

După o zi cu activități faine în Timișoara și Lugoj, organizate de voluntarii din Youth Summer Fest, te așteptăm În Spatele Casei la un concert răcoritor cu Pyroblast și The Skywalkers.
20:30
Bucureşti

Asymmetronica – Balkan Jazz Summer Sessions

Muzica Asymmetronica creează o punte între tehnologie și tradiție – ritmurile și melodiile bulgărești sunt învăluite într-o atmosferă digitală, sonoră, asemănătoare mișcărilor muzicale IDM și Ambient. 
21:00
Timişoara

Dragoș Moldovan

Concert Dragoș Moldovan la Anette Resort Timișoara!
21:00
Sibiu

Concerte pe acoperiș

Concertele vor avea loc pe acoperișul Sălii Thalia, ce oferă o panoramă superbă asupra orașului, în special la ora apusului, când vor avea loc evenimentele.
21:00
Constanţa

Ducu Bertzi

Ducu Bertzi la Harlequin By The Lake !
21:30
Bucureşti

Heavy Rotation pe terasă

Pe terasa Hard Rock Cafe pentru o călătorie muzicală în timp, de care vă invităm să vă bucurați de la primul până la ultimul sunet.

Teatru

20:00
Bucureşti

Monoloagele Vaginului

O demonstrație de curaj și forță care celebrează sexualitatea feminină.
20:00
Bucureşti

Cum am dresat un melc pe sânii tăi

“Cum am dresat un melc pe sanii tai” de Matei Visniec este o tragicomedie jucausa, ce urmareste destinul celor doua personaje, El si Ea, Eternul El si eterna Ea.
20:30
Cluj-Napoca

Ferma animalelor

Poate exista egalitate socială sau va fi întotdeauna nevoie de cineva care lucrează și de altcineva care conduce? O adaptare a romanului satiric scris de George Orwell
21:00
Constanţa

„Hamlet în sos picant” – Teatrul Național Chișinău

Acțiunea se petrece în Castelul Elsinore, dar nu în sala tronului, ci în bucătăria regală unde masterchef-ul Froggy drege, din polonic, cuțite și pahare, tragedia prințului danez bântuit de himere; ba chiar, pentru mai mult efect, din gelozie și amor rănit, îmbracă armura bătrânului Hamlet.
21:00
Bucureşti

The Lincoln Dress

Patru oameni împinși în pragul disperării plănuiesc să fure rochia purtată de Clara Harris în seara asasinării lui Abraham Lincoln în loja de teatru.
21:00
Bucureşti

Spectacol de teatru: Doi într-un butoi

Spectacolul „Doi într-un butoi”, vorbește despre relațiile interumane într-o comunitate mică, pe cale de dispariție

Spectacole

21:00

„Spectacol de folclor – Ansamblul Folcloric Profesionist Brâulețul și invitați”

Sub egida Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” are ca misiune promovarea și valorificarea tradițiilor dobrogene și naționale.
22:00
Bucureşti

Vio, Mirică, Mălăele & Raul Gheba | Stand-Up Comedy

O seară de stand-up comedy pe terasă alături de Vio, Mirică, Mălăele și Raul Gheba.

Expoziții

9:00
Bucureşti

Navigația pe Dunăre în perioada interbelică

În colaborare cu Muzeul Tehnic și al Transporturilor din Ungaria am prezentat în București și în alte orașe din România mai multe expoziții referitoare la istoria transporturilor maghiare, precum cea intitulată „Hai la aventură!
9:00
Sibiu

Fauna si flora tropicală din colecțiile muzeului 

Colecțiile Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu dețin un patrimoniu de peste un milion de piese.
9:00
Sibiu

Oţel incandescent şi coşuri fumegânde. 300 de ani de istorie industrială în Banatul de Munte

Dincolo de inospitalitatea lor aparentă, gurile de mină, turnătoriile, uzinele sau halele de prelucrare a metalelor de pe teritoriul Banatului Montan au căpătat, cu ocazia acestei expoziţii, statutul unor veritabile „locuri ale memoriei” încărcate cu o profundă dimensiune umană, deoarece în aceste locuri s-a lucrat, s-a trăit, s-a investit pasiune şi s-a iubit.
9:00
Sibiu

2022 – The European Year for Greener Cities

În data de 17 septembrie 2020, Parlamentul European a propus ca anul 2022 să fie „Anul european al orașelor ecologice”.
9:00
Sibiu

După Marele Război. O nouă Europă 1918–1923

Până la data de 4 septembrie sunteți invitați la o expoziție în aer liber care prezintă schimbările fără precedent care au avut loc în Europa în perioada 1918–1923.
9:00
Sibiu

Academia Forțelor Terestre – 175 de ani de învățământ militar românesc

Istoria celor 175 de ani de învățământ militar românesc a uneia dintre cele mai importante instituții din România – Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va putea fi văzută într-o expoziție ce va fi deschisă miercuri, 6 iulie, de la ora 12, la Muzeul de Istorie „Casa Altemberger”.
9:00
Sibiu

Magia Restaurării

Devenită o tradiție în cadrul Muzeului Național Brukenthal, expoziția organizată de restauratorii Muzeului pune în valoare piese spectaculoase  restaurate din patrimoniul Muzeului Național Brukenthal pe suporturile: pictură ulei, grafică, carte, piele, lemn, lemn policrom, textile, ceramică, metal, piatră.
9:00
Constanţa

Bijuteriile timpului

Grupând 86 de piese de colecție, reprezentând ceasuri de buzunar, de masă și de șemineu, ceasuri de perete și tablouri cu ceas, expoziția oferă vizitatorilor o perspectivă deosebită a evoluției orologeriei  în secolele XVIII-XX, ilustrând  rafinamentul deosebit care a însoțit acest mesteșug de-a lungul timpului.
10:00
Bucureşti

Dincolo de legendă. Neagoe Basarab

Expoziție dedicată artei din epoca lui Neagoe Basarab (1512-1521) care marchează 500 de ani de la moartea sa, propunând o lectură insolită a operei sale culturale.
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Braşov

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
10:00
Bucureşti

Eugen Raportoru: Gelem, Gelem Samudaripen

Gelem, Gelem, Samudaripen este o expoziție comemorativă prezentată dedicată zilei Internaționale a Comemorării Genocidului Rom din perioada Holocaustului.
10:00
Bucureşti

Fantome şi fantezii

În expoziția Fantome și Fantezii vor fi prezentate mai mult de 90 de lucrări, mici și mari, din care unele sunt expuse pentru prima oară.
10:00
Sibiu

Străin: Familiar. Sibiu: Brașov. Două orașe în Transilvania

Artistul va expune fotografii alb-negru realizate în timpul mai multor călătorii în Transilvania în perioada 2014 – 2018.
10:00
Timişoara

A fi sau a nu fi – Grigore Manolescu

În perioada 14 iulie – 13 august 2022, la Muzeul „Mihai Codreanu” se poate vizita expoziția temporară A fi sau a nu fi. Grigore Manolescu – 130, dedicată comemorării artistului.
10:00
Braşov

Profesorul și Studenții

Alături de Magda VACARIU vor expune actuali și foști studenți ai Școlii de Artă Magda Vacariu, artiști din Brașov, București și Sibiu: Marina BIRA, Roxana COATU, Mihaela BUCUR, Anca CARAMAN, Carmen GROAPĂ, Mihnea NICOARĂ, Mircea SEVASTRU, Liliana SOOS și Teodora STURZU.
10:00
Cluj-Napoca

Galeria de Artă Națională 2022

GALERIA DE ARTĂ NAȚIONALĂ poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00-17:00 (ultima intrare în spațiile expoziționale: 16:30).
10:00
Cluj-Napoca

(Re)constructing Visions

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţie publică de interes judeţean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează, în perioada 18 iulie-7 august 2022, expoziţia „(Re)constructing Visions”.
10:00
Iaşi

RetroRadio – Istorie, tehnică și divertisment

Acest periplu în universul undelor radio prezintă publicului o gamă variată de aparate radio din colecția muzeului, de la cele mai simple (cu galenă), până la cele mai complexe
10:00
Iaşi

Expoziție Omagială „Dimitrie Loghin”

Muzeul de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova”, în parteneriat cu Muzeul Național al Bucovinei – Suceava, organizează la Palatul Culturii din Iași, în perioada 30 iunie – 21 august 2022, Expoziția Omagială „Dimitrie Loghin”.
10:00
Cluj-Napoca

Adrian Grecu. RetroPerspectiva – un manifest digital

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție publică de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează, în perioada 21 iulie – 7 august 2022, expoziția personală a artistului Adrian Grecu, intitulată  RetroPerspectiva – Un manifest digital. 
10:00
Cluj-Napoca

Restitutio. Jacques Hérold

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţie publică de interes judeţean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează, în perioada 20 iulie-7 august 2022, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, expoziţia „Restitutio. Jacques Hérold”. 
10:00
Cluj-Napoca

NAGY Attila. Spațiu și Formă

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție publică de cultură, care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează, în perioada 20 iulie – 7 august 2022, expoziția personală a artistului Nagy Attila, intitulatăSpațiu și Formă. 
10:00
Constanţa

Expoziția ”Frica în Istorie”

Expoziția va fi prezentată în Piața Ovidiu, în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, începând de mâine, vineri, 22 iulie 2022, până la sfârșitul lunii august 2022.
10:00
Iaşi

„Întru răsplata meritelor… Distincțiile de Stat ale Republicii Moldova la cea de-a 30-a aniversare”

La 30 iulie 1992, Parlamentul Republicii Moldova a adoptat Legea nr. 1123-XII cu privire la distincțiile de stat ale Republicii Moldova, prin care au fost introduse primele decorații proprii ale tânărului stat, implicat într-un război nedrept pentru apărarea independenței politice și integrității teritoriale.
11:00
Bucureşti

Grigorescu Ion – Ion Grigorescu. Vieți paralele (o retrospectivă)

Concepută în două etape succesive (2021 și 2022), expoziția retrospectivă dedicată lui Ion Grigorescu aduce împreună toate tematicile, problematicile, obsesiile și idiosincraziile artistului
11:00
Bucureşti

Mood Board

Galateca vernisează marți 5 iulie, ora 19:00, 2022 expoziția Ancăi Boeriu, un Mood Board cu gânduri, sentimente și amintiri, într-o aparentă dezordine, ordonată de rigoarea unei linii roșii.
11:00
Oradea

Scufundă-te în ocean cu rechinii la ERA Park Oradea!

N-ai ajuns încă în vacanță sau te-ai și întors? Ei bine, ERA Park Oradea aduce oceanul la tine. Cu tot cu rechini pe care îi poți admira de aproape într-o lume virtuală fără să pățești nimic!
11:00
Braşov

„Magdalena Rădulescu. 120 de ani de grație boemă”

Muzeul de Artă Brașov în parteneriat cu Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov vă invită să participați la deschiderea unei expoziții de celebrare a artistei Magdalena Rădulescu (1902-1983) curatoriată de Alexandra Ardelean.
12:00
Bucureşti

Murivale. Marinică, băiatul meu

ortretele – o formă de expresie emblematică pentru proiectul artistic al lui Murivale – comunică, se suprapun și articulează astfel un timp a cărui realitate este continuă și, fiind vorba despre afecțiune, permanentă.

Artă & Cultură

0:00
Braşov

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
9:00
Constanţa

O zi cu caiacul în Delta Dunării

Dream Explorer îți propune un traseu de 10 km în Delta Dunării în zona Tulcea-Somova unde vom străbate canale și lacuri pline de vegetație și faună de deltă.
9:00
Bucureşti

Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană

Cel mai amplu proiect outdoor al Bucureştiului, „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” a pregătit pentru bucureşteni o nouă serie de weekenduri cu zone pietonale temporare şi activităţi educaţionale şi artistice.
10:00
Bucureşti

Ateliere de ţesut la Muzeul Nicolae Minovici – Categoria de vârstă 14-18 ani

Muzeul Municipiului București vă invită să vă înscrieți la programul educativ „Iute ca suveica” -> ateliere de țesut dedicate tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani.
10:00
Timişoara

Poster X Poem 5 Timișoara

Un artist vizual întâlnește un poet contemporan într-un joc liber de-a posterul cu o singură regulă: poemul să poată fi întâlnit, citit, simțit.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Bucureşti

Miniatelier de Inner Design în aer liber

Când ilustrezi o frică sau un gând, parcă problemele nu mai au forme și culori atât de intense.
11:00
Sibiu

Oraşul Artiştilor, ediția a VI-a

Proiectul cultural stradal Oraşul Artiştilor s-a deschis la Sibiu, în Piaţa Mică, sub Turnul Sfatului. Este al 6-lea an consecutiv când Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) creează pe perioada verii un spaţiu destinat artei în plin centrul oraşului.
12:00
Bucureşti

Târg de viniluri Paradis Paradis

Your record fairy is back!
12:00
Bucureşti

Viniluri Paradis Paradis

Your record fairy is back!Târg de viniluri Paradis Paradis!
16:00
Timişoara

Analog Experience 2022

În luna august, la Timișoara, va avea loc Analog Experience, prin care Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) și Ambulanța Culturală propun un parcurs cu halte în ateliere de creație și do-it-yourself, unde să redescoperim manualitatea.
18:00
Timişoara

Youth Summer Fest I

„Sunt o sută de zile-n vacanța de vară, ce bine cu toții vom petrece...” Cu atât mai mult ne vom bucura de cele 30 de zile ale Youth Summer Fest: pata de culoare pe care o așteptai vara asta.

Alte evenimente

9:00
Constanţa

O zi cu caiacul în Delta Dunării

Dream Explorer îți propune un traseu de 10 km în Delta Dunării în zona Tulcea-Somova unde vom străbate canale și lacuri pline de vegetație și faună de deltă.
10:00
Bucureşti

Ateliere de ţesut la Muzeul Nicolae Minovici – Categoria de vârstă 14-18 ani

Muzeul Municipiului București vă invită să vă înscrieți la programul educativ „Iute ca suveica” -> ateliere de țesut dedicate tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani.
10:00
Timişoara

Poster X Poem 5 Timișoara

Un artist vizual întâlnește un poet contemporan într-un joc liber de-a posterul cu o singură regulă: poemul să poată fi întâlnit, citit, simțit.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
11:00
Bucureşti

Miniatelier de Inner Design în aer liber

Când ilustrezi o frică sau un gând, parcă problemele nu mai au forme și culori atât de intense.
12:00
Bucureşti

Târg de viniluri Paradis Paradis

Your record fairy is back!
12:00
Bucureşti

Viniluri Paradis Paradis

Your record fairy is back!Târg de viniluri Paradis Paradis!
16:00
Timişoara

Analog Experience 2022

În luna august, la Timișoara, va avea loc Analog Experience, prin care Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) și Ambulanța Culturală propun un parcurs cu halte în ateliere de creație și do-it-yourself, unde să redescoperim manualitatea.
18:00
Timişoara

Youth Summer Fest I

„Sunt o sută de zile-n vacanța de vară, ce bine cu toții vom petrece...” Cu atât mai mult ne vom bucura de cele 30 de zile ale Youth Summer Fest: pata de culoare pe care o așteptai vara asta.

Pentru copii

10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
11:00
Oradea

Scufundă-te în ocean cu rechinii la ERA Park Oradea!

N-ai ajuns încă în vacanță sau te-ai și întors? Ei bine, ERA Park Oradea aduce oceanul la tine. Cu tot cu rechini pe care îi poți admira de aproape într-o lume virtuală fără să pățești nimic!

Festivaluri

11:00
Iaşi

Serile Filmului Românesc 2022

3-7 august, Iași
14:00
Cluj-Napoca

Untold 2022

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și cel mai mare din România. În această vară, The World Capital of Night and Magic își deschide porțile între 4 și 7 august.
14:20
Braşov

Rockstadt Extreme Fest 2022 – Ziua 4 – Adrian Rugina Stage

KREATOR; UNLEASHED; HACKTIVIST; DYSCARNATE; BAEST; VORKUTTAH
15:00
Râşnov

Rockstadt Extreme Fest 2022 – Ziua 4 – Brasov Stage

HEAVEN SHALL BURN; ROTTING CHRIST; DARVAZA; AVIANA; BLACK TOOTH
17:00
Mera

Mera World Music Festival 2022

4-7 august, Mera (jud. Cluj)
18:00
Richiș

Festivalul ICon Arts Transilvania 2022 – Ziua 10

RICHIȘ 18.00 – Drum Jazz Session in Richis w/ ICon Arts Percussion Group @ Casa Mihai Eminescu Trust Invitat: vibrafonistul Alexandru Anastasiu Concertul Masterclass-ului de Percuție coordonat de artist 19.00 Gastronomie locală @ La Curtea Richvini
18:00
Costinești

Out Of Doors Fest 2022

Editia a 8-a a festivalului rock Out of Doors Fest, gazduit de White Horse Costinesti, ultimul bastion al rockerilor de pe litoral.
19:00
Sibiu

Festivalul internațional de folclor ”Cântecele Munților”, ediția 47

Cu dansuri și cântece populare, cu obiceiuri și preparate culinare vom sărbători cultura tradițională din America, Asia și Europa, la cel mai mare și mai vechi festival de folclor al municipiului Sibiu:„Cântecele Munților”, organizat în 2-8 august 2022.
19:00
Sibiu

Street Music Festival Sibiu – ediția a V-a

Barocul și rock-ul din ultima jumătate de secol se vor reuni pe aceeași scenă, la cea de-a cincea ediție a Street Music Festival Sibiu. Evenimentul se va desfăşura în perioada 4 – 7 august şi aduce în atenția publicului o paralelă între muzica baroc și sound-ul puternic al muzicii rock.

Concerte în weekend

selecțe de evenimente realizată de echipa zile și nopți

Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți,…
Vineri 19/08
12:00
Cluj-Napoca

United by Music + Tordasi Szivárvány Együttes

The Tordas Rainbow Ensemble was founded in 1989 at the Home for People with Disabilities in the municipality of Tordas.
Vineri 19/08
19:00
Timişoara

Concertul Absolvenților

Sunteți invitați să luați parte la un concert susținut de Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul, alături de absolvenții Liceului de Muzică ,,Ion…
Vineri 19/08
19:00
Bucureşti

Cartierul cu Folk

În cadrul evenimentului ,,Departe de centru, aproape de oameni” vă invităm la un concert de folk cu Marius Matache, Teddy…
Vineri 19/08
19:30
Iaşi

Provincialii

Concertele Provincialii înseamnă mai mult decât muzică bună cântată bine, înseamnă spectacol, energie, interacțiune cu publicul, dans și multă bucurie.
Vineri 19/08
20:00
Bucureşti

Concert Bosquito

Ne revedem în aceeași formulă cu trupa Bosquito vineri, pe 22 Iulie, în Grădina Urbană Km.0!
Vineri 19/08
20:00
Bucureşti

Concert trupa HUB People la Gradina The PUB

Suntem HUB People. Facem muzică pentru că ne place. Și pentru că știm.
Vineri 19/08
20:00
Constanţa

Hectic prezinta Azteca

Azteca impreuna cu DJ Sauce o sa vina sa rupa plaja pe 19 AUGUST la Paco Beach
Vineri 19/08
21:00
Bucureşti

Mărgineanu & Banda

Hai să cântăm, să ne iubim femeile și să ne simțim bine pe muzica lui Mihai Margineanu. Mihai Margineanu &…
Vineri 19/08
21:00
Bucureşti

Retro Vibes cu Heavy Rotation pe terasă

Heavy Rotation te invită pe terasa noastră la Retro Vibes, concertul ce redeschide capsula timpului. Amintește-ți beat-ul ce a ținut…
Vineri 19/08
21:30