Meniu Zile și Nopți

Alege orașul

Vineri, 08/07/2022

Concerte

12:00
Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți, de la ora 19, vineri, de la ora 12, și sâmbătă, de la ora 19. Evenimentele se vor desfășura în cadrul proiectului “Muzică în Caterala Luterană”.
19:00
Timişoara

Sarmalele Reci

Pe 8 iulie, Sarmalele Reci aduc la Timișoara concertul și vinilul „Țara te vrea prost”, un album-document, cu piese de colecție.
19:00
Bucureşti

Wardruna

Wardruna canta la Bucuresti pe 8 iulie 2022, la Arenele Romane.
19:00
Bucureşti

Maria Răducanu, Niko Meinhold & Christian Weber

„Maria Răducanu poate concura de la egal la egal cu marile individualităţi ale jazz-ului mondial vocal actual, în care monopolul limbii engleze s-a diluat în beneficiul sonorităţilor lingvistice tot mai variate.
20:00
Bucureşti

Partizan

Vineri, pe 8 Iulie, vă așteptăm în Grădina Urbană Km.0 la un concert fain cu trupa PARTIZAN!
20:30
Bucureşti

Seară de tango – Analia Selis

Vă invităm la o seară de tango autentic. Veţi asculta atât tango tradiţional cât şi piese compuse de Astor Piazzolla în cel mai autentic mod prin muzică şi poveşti.
21:00
Timişoara

Dragos Moldovan

Concertul va fi alcatuit din 2 parti, astfel devenind un concert “Acustic vs Electric”.
21:10
Eforie Sud

Eforie Colorat – Săptămâna 4-10 iulie

Din 4 iulie, pe toată durata verii, festivalul promite peste 200 de evenimente tari, cele mai cool întâlniri de la malul mării.
22:00
Bucureşti

Taraful de la Vărbilău

Hai și tu să asculți muzică lăutărească adevărată la un concert ce cu siguranță îți va lăsa amintiri plăcute.
22:00
Bucureşti

Piano Nights | The Roses & Alex Baroc |

 Miercurea aceasta, hai la True să auzi pianul așa cum nu l-ai mai auzit până acum.

Teatru

18:00
Bucureşti

Tom Degeţel

Spectacolul foloseşte tehnica black light şi cea cu laser ce dă naştere unor imagini vizuale şi plastice deosebite
19:00
Sibiu

Faust

Un reper important al teatrului românesc de după 1989, producția Teatrului Național „Radu Stanca“ Sibiu contribuie semnificativ la promovarea valorilor culturale naționale, precum și la susținerea unui dialog productiv între artiștii români și cei europeni.
19:00
Bucureşti

Car(o)usel

O piesă cu puncte de vedere diferite, uneori contradictorii: ele reflectă realitatea vieţii însăşi, filtrată prin personajele piesei.
19:00
Bucureşti

La ginecolog

După „Feisbuc”, vă invităm „La Ginecolog”! O nouă comedie născută tot din umorul iremediabil al vieții cotidiene.
19:00
Braşov

20 de minute cu îngerul

Spectacolul face referire şi la păcatele lumii, atribuind fiecărui personaj câte o patimă care îi domină şi îi erodează sufletul : Ugarov şi Anciughin reprezintă desfrâul, Bazilski, mândria, Vasiuta, iubirea de arginţi, iar Stupak reprezintă făţărnicia
19:30
Bucureşti

Pentru binele tău

Un fiu se întoarce acasă pentru a înfrunta o situație dificilă și sosirea sa pune în mișcare mecanismul familial, care a fost întotdeauna blocat.
20:00
Bucureşti

Pe o pânză de păianjen

Întreaga echipă a celebrului spectacol “All inclusive” – actori, regizor, producător, dramaturg – pregătesc, în premieră absolută, o nouă producție teatrală de excepție.
20:00
Bucureşti

Aeroport

Intr-un loc în care oamenii doar vin sau pleacă, doi necunoscuți din lumi total diferite se intersectează și trăiesc probabil cea mai intensă poveste de iubire din istoria umanității.
20:00
Bucureşti

Flash-uri din sens opus

Spectacolul “Flash-uri din sens opus” prezintă drumul către maturitate al unui tânăr din Brașov care decide să devină polițist.
21:00
Constanţa

„Creditul” – Teatrul Ioan Slavici Arad

Producător : Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad Antonio merge la o bancă pentru a solicita un credit. O sumă mică, de altfel. Cum, însă, nu prezintă niciun fel de garanții, este refuzat de directorul băncii. Nemulțumit, Antonio recurge la o ultimă variantă. Cu o viclenie diavolească, îl manipulează pe bietul director de filială cu o […]
21:30
Bucureşti

Don Juan – CrisAct

O comedie spumoasă, plină de umor, perfectă pentru o seară de weekend, Don Juan, un simbol al libertății, care își dedică întreaga viață pasiunii pentru.... femei.

Spectacole

21:00
Bucureşti

Stand Up la Pub

Avalanșa de stand-uperi: Cristian, Danut, Bogdan.
22:00
Bucureşti

Teo, Vio, Costel & George Dumitru | Stand-Up Comedy

Vineri de la 22:00 vă așteptăm la o seară de stand-up comedy pe terasă alături de Teo, Vio, Costel & George Dumitru.

Expoziții

9:00
Bucureşti

Navigația pe Dunăre în perioada interbelică

În colaborare cu Muzeul Tehnic și al Transporturilor din Ungaria am prezentat în București și în alte orașe din România mai multe expoziții referitoare la istoria transporturilor maghiare, precum cea intitulată „Hai la aventură!
9:00
Sibiu

#expo Albina. De la planșă la cămașă

Vor fi expuse aici 124 de cămăși cusute cu mătase pe pânze de in, bumbac sau cânepă. Vor fi prezentate cămăși din colecția  Muzeului ASTRA și din „Colecția Elisa Brătianu” a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, Cluj-Napoca.
9:00
Constanţa

Lumi Vegetale | Bogdana Contraş

Un voiaj într-o lume imaginară în care aerul se pietrifică prin culoare, spațiul pare să se dilate la infinit, până când scaunul se face scară, iar pontonul de culoarea grâului se oprește în soare.
9:00
Sibiu

Pe urmele lui Darwin. Expunerea evoluției

Expoziția cuprinde fotografii realizate de dr. Liviu R. Pripon și biolog Valentin A. Kiss, reprezentând peste 50 de imagini dintre care 18 imagini sunt expuse individual.
9:00
Sibiu

Goya și Dali, Blestemul Războiului

În premieră la Sibiu vor fi expuse gravuri realizate de artistul spaniol Francisco Goya.
9:00
Sibiu

Noi și ele, o privire asupra lumii animalelor

Pictorul Felix Aftene trăiește și lucrează astăzi la Iași, având o activitate plastică cunoscută și recunoscută atât în plan național, cât și internațional, fiind unul dintre cei mai reprezentativi artiști contemporani din România.
9:00
Sibiu

Cercetări arheologice în cetatea dacică de la Tilișca

Imagini inedite din timpul campaniilor arheologice ale Muzeului Național „Brukenthal” vor fi aduse în fața publicului începând cu 6 iulie. Expoziția „Cercetări arheologice în cetatea dacică de la Tilișca” va fi deschisă în curtea Muzeului de Istorie „Casa Altemberger”.
9:00
Sibiu

Academia Forțelor Terestre – 175 de ani de învățământ militar românesc

Istoria celor 175 de ani de învățământ militar românesc a uneia dintre cele mai importante instituții din România – Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va putea fi văzută într-o expoziție ce va fi deschisă miercuri, 6 iulie, de la ora 12, la Muzeul de Istorie „Casa Altemberger”.
10:00
Bucureşti

Dincolo de legendă. Neagoe Basarab

Expoziție dedicată artei din epoca lui Neagoe Basarab (1512-1521) care marchează 500 de ani de la moartea sa, propunând o lectură insolită a operei sale culturale.
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Bucureşti

De la Cap Caliacra la Balcic. Itinerar plastic

„De la Cap Caliacra la Balcic. Itinerar plastic”, va fi deschisă la Muzeul Frederic Storck și Cecilia Cuțescu Storck.
10:00
Bucureşti

Golescu – Memoria unei vechi familii boierești

Muzeul Municipiului București prezintă la Palatul Suțu, în cadrul unui parteneriat cu Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, expoziția tematică „Golescu: memoria unei vechi familii boierești”.
10:00
Cluj-Napoca

Galeria de Artă Națională 2022

GALERIA DE ARTĂ NAȚIONALĂ poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00-17:00 (ultima intrare în spațiile expoziționale: 16:30).
10:00
Timişoara

Expoziție de fotografii și colaje. Andrei Pandele și Ion Isaila

Expoziția de fotografii și colaje organizată de Muzeul Ororilor Comunismului în România la Muzeul de Artă din Timișoara transpune pe simeze fenomenul nostalgiei revizitat printr-o analiză critică a prezentului.
10:00
Sibiu

Străin: Familiar. Sibiu: Brașov. Două orașe în Transilvania

Artistul va expune fotografii alb-negru realizate în timpul mai multor călătorii în Transilvania în perioada 2014 – 2018.
10:00
Iaşi

Lucruri care dor. Povești și amintiri ale unor familii transnaționale

Bazată pe documentare, expoziția urmărește impactul migraţiei forței de muncă asupra noţiunilor de maternitate şi familie, din perspectiva unor lucrătoare migrante şi a copiilor lăsaţi în urmă.
10:00
Cluj-Napoca

Expoziţie tactilă “Atinge şi înţelege – mesajul tactil al obiectelor ţărăneşti tradiţionale”

Expoziţia este destinată în primul rând vizitatorilor cu deficienţe de vedere
10:00
Iaşi

Ocupaţii tradiţionale. Agricultura

Cele două săli de expunere dedicate acestei ocupaţii de bază a poporului român includ unelte şi obiecte folosite în muncile agricole, precum şi referinţe despre unele practici rituale specifice cultivării pământului.
10:00
Iaşi

RetroRadio – Istorie, tehnică și divertisment

Acest periplu în universul undelor radio prezintă publicului o gamă variată de aparate radio din colecția muzeului, de la cele mai simple (cu galenă), până la cele mai complexe
10:00
Cluj-Napoca

Cultura populară din Transilvania – sec. XVIII–XX

Actuala expoziţie permanentă, intitulată „Cultura populară din Transilvania – sec. XVIII–XX”, vernisată în anul 2006, încearcă să reconstituie, prin exponate, acest univers rural, caracterizat prin organicitate
10:00
Iaşi

Ștefan Câlția – Expoziție aniversară

Lucrări ce acoperă o perioadă de peste 45 de ani de creație a renumitului pictor contemporan, dar și obiecte colecționate de acesta
10:00
Cluj-Napoca

Interstiții modulare – Expoziție de Andreea Stoff

Expoziția “Interstiții modulare” a artistei Andreea Stroff dorește să contureze o direcție familiară a formelor dispusă într-o serie sculpturală.
10:00
Braşov

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
10:00
Cluj-Napoca

Expoziție – How to explain pictures… /Cum să explici imagini…

Expoziție dedicată artistului Joseph Beuys | Ausstellung gewidmet dem Künstler Joseph Beuys
10:00
Iaşi

Expoziție Omagială „Dimitrie Loghin”

Muzeul de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova”, în parteneriat cu Muzeul Național al Bucovinei – Suceava, organizează la Palatul Culturii din Iași, în perioada 30 iunie – 21 august 2022, Expoziția Omagială „Dimitrie Loghin”.
10:00
Iaşi

Expoziția „Copilăria în gulag”

Expoziția „Copilăria în Gulag" prezintă imagini foto-documentare care reflectă viața copiilor basarabeni condamnați la deportare, foamete, rusificare, îndoctrinare
10:00
Bucureşti

Ilustrații Literare

Ilustrații Literare, expoziție caritabilă realizată în beneficiul Societății Naționale de Cruce Roșie din România
10:00
Braşov

Dragonii, în vacanța de vară la AFI Brașov

Dragonii reprezintă unele dintre cele mai importante creaturi mitologice din istorie. Legendele din jurul acestor fascinante făpturi au dus la apariţia lor în numeroase filme sau seriale de succes precum Dragonheart, Beowulf, Fire & Ice, Game of Thrones sau Cum să-ţi dresezi dragonul), cărți, jocuri video sau animații pentru copii.
11:00
Bucureşti

Grigorescu Ion – Ion Grigorescu. Vieți paralele (o retrospectivă)

Concepută în două etape succesive (2021 și 2022), expoziția retrospectivă dedicată lui Ion Grigorescu aduce împreună toate tematicile, problematicile, obsesiile și idiosincraziile artistului
11:00
Bucureşti

Rhythms of Being | IULIAN COPĂCEL

În perioada 22 iunie - 19 iulie, 2022, Elite Art Gallery găzduiește expoziția personală a artistului Iulian Copăcel, intitulată ”Rhythms of Being”.

Artă & Cultură

0:00
Braşov

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
8:00
Cluj-Napoca

Tabără la caii năzdrăvani

Înscrie-l acum în tabăra de vară de călărie, fotografie și pictură!
9:00
Cluj-Napoca

Clubul de vacanță de vară

Vacanţa nu este vacanţă fără o călătorie, fie ea şi imaginară! Veniți cu noi într-o aventură plină de jocuri, cântece, surprize și multă voie bună!
9:00
Iaşi

Clubul de vacanţă de vară în limba franceză

La Institutul Francez călătoriile în Franța si în jurul lumii sunt deja programate, trebuie doar să rezervaţi locul în Clubul de vacanţă de vară în limba franceză.
9:00
Sibiu

Sibiu Sands 2022

Sibiu Sands 2022 readuce nisipul, voleiul și atmosfera faină în Piața Mică, între 5 și 10 iulie. Peste 60 de echipe din întreaga țară s-au înscris la cea de-a noua ediție și sunt pregătite să facă spectacol pe parcursul celor șase zile de turneu.
10:00
Bucureşti

Poveşti cu urechi, atelierul lui Călin Torsan

Eu sunt Călin, omul cu fluier. La întâlnirea cu mine vom sta de vorbă despre fluierele românești și de aiurea.
10:00
Bucureşti

Clubul de vară „Amintiri din copilărie”

Muzeul Municipiului București și Asociația Artelier D invită copiii de 7-12 ani, în perioada 24 iunie-9 iulie 2022, la clubul de vară AMINTIRI DIN COPILĂRIE.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
10:30
Bucureşti

Orașul creativ. Modă, costum și identitate

Muzeul Municipiului București vă invită să vă înscrieți la programul "Orașul creativ. Modă, costum și identitate", ce cuprinde ateliere de introspecție urbană și realizare de "zine" dedicate adolescenților.
11:00
Sibiu

Oraşul Artiştilor, ediția a VI-a

Proiectul cultural stradal Oraşul Artiştilor s-a deschis la Sibiu, în Piaţa Mică, sub Turnul Sfatului. Este al 6-lea an consecutiv când Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) creează pe perioada verii un spaţiu destinat artei în plin centrul oraşului.
11:00
Sibiu

VinFest Sibiu, ediția a V-a

Muzeul ASTRA găzduiește în perioada 8-10 iulie cea de-a V-a ediție a festivalului Vinfest, singurul eveniment din Sibiu care pune în valoare vinul tradițional din România și nu numai.
11:30
Bucureşti

Atelier de radio pentru copii și adolescenți cu Monica Chiorpec

Atelierul le propune participanților o introducere în arta radiofonică, prin care ei să-și dezvolte capacitatea de a deosebi stilurile jurnalistice.
12:00
Bucureşti

Art Safari 2022

5 expoziții, 3 luni, 1 Art Safari!
12:00
Timişoara

Școala de vară 2022

 În această vară vom avea două perioade pentru școlile de vară pe care le susținem pentru copii în fiecare an.
13:00
Bucureşti

Conferința „Varlaam Mitropolitul – 365”

onferința va fi completată de o expoziție de carte veche și rară, precum și obiecte de cult restaurate, care aparțin patrimoniului MNLR și Bibliotecii Academiei Române.
13:00
Timişoara

Treasure Hunt – Jacques Herold

Declarăm perioada 4-9 iulie „Săptămâna Jacques Herold la Timișoara” !
17:00
Braşov

Balet: cursuri de vară

Se vor desfășura cursurile de balet susținute de prof. coregraf: Anca Iuga și de Cătălin Iosub, corepetitor.
19:00
Oradea

Quiz Night la Fresco Piatto

E vineri, deci e #quiz la #frescopiatto!
19:00
Bucureşti

Parfumul românesc în zece poveşti

Istoria parfumurilor asociate cu Casă Regală a României precum şi a altor parfumuri celebre este adusă la lumină. 
19:00
Bucureşti

Weekend la MNAC online: Seri de lectură pentru cei mici

Sesiunile de lectură vă propun să descoperiți, săptămânal, câte un titlu de pe rafturile bibliotecii MNAC, alături de specialiștii din cadrul muzeului și de invitații lor.
19:00
Braşov

„A Taste of Pușcălupi” la Ginial Summer

Seri de vară la poalele Tâmpei, gheață scăldată în gin local & tonic, unde sonore care invită la dans. Știm cât de bine sună toate astea și îți dăm un motiv excelent să le experimentezi pe toate la un loc, dăm startul experiențelor senzoriale „A Taste of Pușcălupi” la GINial SUMMER by Cafe Central.
20:00
Sibiu

Festivalul Internațional de Literatură Tânără al Sibiului – Z9 Festival, ediția a VII-a

Ediția din 2022 a festivalului internațional de literatură tânără al Sibiului, Z9Festival, va avea loc în 8 și 9 iulie la Teatrul GONG de pe strada Alexandru Odobescu, nr. 4, începând cu ora 20:00.
20:00
Oradea

Digital Crusade – Esports Festival – Oradea Arena

THE TIME HAS COME! The best gamers in EUROPE will be between 5th and 10th of July at Oradea Arena.
21:10
Eforie Sud

Eforie Colorat – Săptămâna 4-10 iulie

Din 4 iulie, pe toată durata verii, festivalul promite peste 200 de evenimente tari, cele mai cool întâlniri de la malul mării.

Alte evenimente

8:00
Cluj-Napoca

Tabără la caii năzdrăvani

Înscrie-l acum în tabăra de vară de călărie, fotografie și pictură!
9:00
Cluj-Napoca

Clubul de vacanță de vară

Vacanţa nu este vacanţă fără o călătorie, fie ea şi imaginară! Veniți cu noi într-o aventură plină de jocuri, cântece, surprize și multă voie bună!
9:00
Iaşi

Clubul de vacanţă de vară în limba franceză

La Institutul Francez călătoriile în Franța si în jurul lumii sunt deja programate, trebuie doar să rezervaţi locul în Clubul de vacanţă de vară în limba franceză.
9:00
Sibiu

Sibiu Sands 2022

Sibiu Sands 2022 readuce nisipul, voleiul și atmosfera faină în Piața Mică, între 5 și 10 iulie. Peste 60 de echipe din întreaga țară s-au înscris la cea de-a noua ediție și sunt pregătite să facă spectacol pe parcursul celor șase zile de turneu.
10:00
Bucureşti

Poveşti cu urechi, atelierul lui Călin Torsan

Eu sunt Călin, omul cu fluier. La întâlnirea cu mine vom sta de vorbă despre fluierele românești și de aiurea.
10:00
Bucureşti

Clubul de vară „Amintiri din copilărie”

Muzeul Municipiului București și Asociația Artelier D invită copiii de 7-12 ani, în perioada 24 iunie-9 iulie 2022, la clubul de vară AMINTIRI DIN COPILĂRIE.
10:30
Sibiu

Școala în satul tradițional

Școala continuă și în vacanță, la Muzeul ASTRA. Instituția culturală a relansat proiectul “Școala în satul tradițional”, un program educațional estival, derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie, zi de zi, între orele 10.30 – 17.30.
10:30
Bucureşti

Orașul creativ. Modă, costum și identitate

Muzeul Municipiului București vă invită să vă înscrieți la programul "Orașul creativ. Modă, costum și identitate", ce cuprinde ateliere de introspecție urbană și realizare de "zine" dedicate adolescenților.
11:00
Sibiu

VinFest Sibiu, ediția a V-a

Muzeul ASTRA găzduiește în perioada 8-10 iulie cea de-a V-a ediție a festivalului Vinfest, singurul eveniment din Sibiu care pune în valoare vinul tradițional din România și nu numai.
11:30
Bucureşti

Atelier de radio pentru copii și adolescenți cu Monica Chiorpec

Atelierul le propune participanților o introducere în arta radiofonică, prin care ei să-și dezvolte capacitatea de a deosebi stilurile jurnalistice.
12:00
Timişoara

Școala de vară 2022

 În această vară vom avea două perioade pentru școlile de vară pe care le susținem pentru copii în fiecare an.
13:00
Bucureşti

Conferința „Varlaam Mitropolitul – 365”

onferința va fi completată de o expoziție de carte veche și rară, precum și obiecte de cult restaurate, care aparțin patrimoniului MNLR și Bibliotecii Academiei Române.
13:00
Timişoara

Treasure Hunt – Jacques Herold

Declarăm perioada 4-9 iulie „Săptămâna Jacques Herold la Timișoara” !
19:00
Bucureşti

Parfumul românesc în zece poveşti

Istoria parfumurilor asociate cu Casă Regală a României precum şi a altor parfumuri celebre este adusă la lumină. 
19:00
Bucureşti

Weekend la MNAC online: Seri de lectură pentru cei mici

Sesiunile de lectură vă propun să descoperiți, săptămânal, câte un titlu de pe rafturile bibliotecii MNAC, alături de specialiștii din cadrul muzeului și de invitații lor.
19:00
Braşov

„A Taste of Pușcălupi” la Ginial Summer

Seri de vară la poalele Tâmpei, gheață scăldată în gin local & tonic, unde sonore care invită la dans. Știm cât de bine sună toate astea și îți dăm un motiv excelent să le experimentezi pe toate la un loc, dăm startul experiențelor senzoriale „A Taste of Pușcălupi” la GINial SUMMER by Cafe Central.
20:00
Oradea

Digital Crusade – Esports Festival – Oradea Arena

THE TIME HAS COME! The best gamers in EUROPE will be between 5th and 10th of July at Oradea Arena.

Pentru copii

8:00
Cluj-Napoca

Tabără la caii năzdrăvani

Înscrie-l acum în tabăra de vară de călărie, fotografie și pictură!
9:00
Iaşi

Clubul de vacanţă de vară în limba franceză

La Institutul Francez călătoriile în Franța si în jurul lumii sunt deja programate, trebuie doar să rezervaţi locul în Clubul de vacanţă de vară în limba franceză.
10:00
Bucureşti

Creaturi ascunse

Veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate.
10:00
Bucureşti

Poveşti cu urechi, atelierul lui Călin Torsan

Eu sunt Călin, omul cu fluier. La întâlnirea cu mine vom sta de vorbă despre fluierele românești și de aiurea.
10:00
Bucureşti

Clubul de vară „Amintiri din copilărie”

Muzeul Municipiului București și Asociația Artelier D invită copiii de 7-12 ani, în perioada 24 iunie-9 iulie 2022, la clubul de vară AMINTIRI DIN COPILĂRIE.
10:00
Braşov

Dragonii, în vacanța de vară la AFI Brașov

Dragonii reprezintă unele dintre cele mai importante creaturi mitologice din istorie. Legendele din jurul acestor fascinante făpturi au dus la apariţia lor în numeroase filme sau seriale de succes precum Dragonheart, Beowulf, Fire & Ice, Game of Thrones sau Cum să-ţi dresezi dragonul), cărți, jocuri video sau animații pentru copii.
11:30
Bucureşti

Atelier de radio pentru copii și adolescenți cu Monica Chiorpec

Atelierul le propune participanților o introducere în arta radiofonică, prin care ei să-și dezvolte capacitatea de a deosebi stilurile jurnalistice.
17:00
Braşov

Balet: cursuri de vară

Se vor desfășura cursurile de balet susținute de prof. coregraf: Anca Iuga și de Cătălin Iosub, corepetitor.
20:00
Oradea

Digital Crusade – Esports Festival – Oradea Arena

THE TIME HAS COME! The best gamers in EUROPE will be between 5th and 10th of July at Oradea Arena.

Festivaluri

11:00
Sibiu

Ce filme poți vedea vineri la TIFF Sibiu?

Programul zilei de vineri, 8 iulie 2022, la TIFF Sibiu.
18:00
Gărâna

Gărâna Jazz Festival 2022

7-10 iulie, Gărâna, jud. Caraș-Severin
18:30
Bucureşti

cineFEMINA 2022

7-10 iulie, București
19:00
Sibiu

Concerte estivale. Zilele Muzicale Româno-Americane

Cea de a XIX-a ediție a proiectului "Concerte estivale. Zilele Muzicale Româno-Americane" continuă la Sibiu o valoroasă tradiție a dialogului cultural.
20:00
Bucureşti

EUROPAFest 2022

1-9 iulie, București

Concerte în weekend

selecțe de evenimente realizată de echipa zile și nopți

Sibiu

“Muzică în Catedrala Luterană”, la Biserica Evanghelică CA Sibiu

Începând cu luna iunie și până în 17 decembrie vor avea loc 75 de concerte, în fiecare zi de marți,…
Vineri 19/08
12:00
Cluj-Napoca

United by Music + Tordasi Szivárvány Együttes

The Tordas Rainbow Ensemble was founded in 1989 at the Home for People with Disabilities in the municipality of Tordas.
Vineri 19/08
19:00
Timişoara

Concertul Absolvenților

Sunteți invitați să luați parte la un concert susținut de Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul, alături de absolvenții Liceului de Muzică ,,Ion…
Vineri 19/08
19:00
Bucureşti

Cartierul cu Folk

În cadrul evenimentului ,,Departe de centru, aproape de oameni” vă invităm la un concert de folk cu Marius Matache, Teddy…
Vineri 19/08
19:30
Iaşi

Provincialii

Concertele Provincialii înseamnă mai mult decât muzică bună cântată bine, înseamnă spectacol, energie, interacțiune cu publicul, dans și multă bucurie.
Vineri 19/08
20:00
Bucureşti

Concert Bosquito

Ne revedem în aceeași formulă cu trupa Bosquito vineri, pe 22 Iulie, în Grădina Urbană Km.0!
Vineri 19/08
20:00
Bucureşti

Concert trupa HUB People la Gradina The PUB

Suntem HUB People. Facem muzică pentru că ne place. Și pentru că știm.
Vineri 19/08
20:00
Constanţa

Hectic prezinta Azteca

Azteca impreuna cu DJ Sauce o sa vina sa rupa plaja pe 19 AUGUST la Paco Beach
Vineri 19/08
21:00
Bucureşti

Mărgineanu & Banda

Hai să cântăm, să ne iubim femeile și să ne simțim bine pe muzica lui Mihai Margineanu. Mihai Margineanu &…
Vineri 19/08
21:00
Bucureşti

Retro Vibes cu Heavy Rotation pe terasă

Heavy Rotation te invită pe terasa noastră la Retro Vibes, concertul ce redeschide capsula timpului. Amintește-ți beat-ul ce a ținut…
Vineri 19/08
21:30